Opublikowano 6 września 20241 r W dniu 25.08.2024 o 08:25, Homelander napisał(a): Nie chcę sobie zepsuć postaci po prostu i zmarnować czasu Trochę późna odpowiedź, ale nie bój się "psucia", bo respec i rozdanie punktów od nowa trwa 5 minut. Dość wcześnie w grze odblokowuje się tą opcję
Opublikowano 6 września 20241 r Mam pytanie, czy mając już postać na ng+, jest sens rozpoczynac dodatek? Mam tu na myśli hardcore jaki by mnie tam spotkał. Czy lepiej nowa postać i lecimy normalne przejście...
Opublikowano 6 września 20241 r 16 minut temu, genjuro napisał(a): Mam pytanie, czy mając już postać na ng+, jest sens rozpoczynac dodatek? Mam tu na myśli hardcore jaki by mnie tam spotkał. Czy lepiej nowa postać i lecimy normalne przejście... Leciałem na NG+, da się normalnie.
Opublikowano 6 września 20241 r 21 minut temu, genjuro napisał(a): Mam pytanie, czy mając już postać na ng+, jest sens rozpoczynac dodatek? Mam tu na myśli hardcore jaki by mnie tam spotkał. Czy lepiej nowa postać i lecimy normalne przejście... Różnica jest minimalna na pierwszym new game, też tak zaczynałem.
Opublikowano 11 września 20241 r Nowe patch notesy wleciały, teraz to niech se w dupe wsadzą jak już mu najebałem po 3h prób.
Opublikowano 11 września 20241 r 15 minut temu, Fafensky napisał(a): Nowe patch notesy wleciały, teraz to niech se w dupe wsadzą jak już mu najebałem po 3h prób. Uuuu widzę From się ugiął pod komentarzami i płaczami.
Opublikowano 11 września 20241 r troche nie kumam decyzji. można było sobie samemu znerfić tego bossa zmieniając builda, tak jak ja to zrobiłem gra przez to zachęcała do sprawdzania różnych opcji.
Opublikowano 11 września 20241 r @Donatello1991 może teraz? xD chociaż ten ostatni punkt to akurat spoko gram od nowa na sonce tym razem i widzę trzeba szybko wchodzić do dlc bo zaraz będzie jakiś tryb dla bambików
Opublikowano 11 września 20241 r Ja tego nie rozumiem, to jest chyba cena wejścia Eldena w mainstream, przy Kosie, czy Isshin, the Sword Saint nie było kilkunastu patchy z nerfami. 2 minuty temu, messer88 napisał(a): @Donatello1991 może teraz? xD chociaż ten ostatni punkt to akurat spoko gram od nowa na sonce tym razem i widzę trzeba szybko wchodzić do dlc bo zaraz będzie jakiś tryb dla bambików To visiblity tak, bo gówno było widać. Będę musiał sprawdzić. Ale staty NIEPOTRZEBNIE.
Opublikowano 11 września 20241 r Nie popieram takich nerfów ale ten boss jest faktycznie znacznie trudniejszy od tego co wymieniłeś, pomijając respecy i kłucie rapierami zza greatshielda i mimiki. lepiej by wyjebali z gry charge Gajusa
Opublikowano 11 września 20241 r Pierwsza faza myląca teraz bo nie zaczyna zawsze dive gdzie była opcja na free damage. Druga? No tak to powinno wyglądać od początku. Wszystko jest czytelne i widoczne.
Opublikowano 11 września 20241 r 35 minut temu, messer88 napisał(a): Pierwsza faza myląca teraz bo nie zaczyna zawsze dive gdzie była opcja na free damage. Druga? No tak to powinno wyglądać od początku. Wszystko jest czytelne i widoczne. Teraz jest trochę za łatwo w drugiej fazie, ale za to czytelnie, w każdym razie to taka ciekawostka, bo kto przeszedł, ten przeszedł już dawno :).
Opublikowano 11 września 20241 r 4 godziny temu, messer88 napisał(a): @Donatello1991 może teraz? xD chociaż ten ostatni punkt to akurat spoko gram od nowa na sonce tym razem i widzę trzeba szybko wchodzić do dlc bo zaraz będzie jakiś tryb dla bambików Nie. Przejadł mi się Elden ring i soulsy od FS na ten moment.
Opublikowano 11 września 20241 r Mogli te łatkę w sobotę wypuścić, całą niedziele się z nim męczyłem.
Opublikowano 2 października 20242 paź Malenia i deflecting hardtear z dlc to jest top tier ich bossów, piękny taniec odchodzi. Aż sobie zrushuję NG+ żeby jeszcze raz powalczyć.
Opublikowano 2 października 20242 paź 10 minut temu, messer88 napisał(a): Malenia i deflecting hardtear z dlc to jest top tier ich bossów, piękny taniec odchodzi. Aż sobie zrushuję NG+ żeby jeszcze raz powalczyć. To jest ten itemek który robi grę bardziej sekiro-podobna?
Opublikowano 2 października 20242 paź Tak, bardzo fajne są opcje na build z tym. Jedyny minus że to jako składnik do butli i trwa 5min a nie talizman no ale rozumiem też dlaczego tak to rozwiązali.
Opublikowano 2 października 20242 paź 25 minut temu, messer88 napisał(a): Tak, bardzo fajne są opcje na build z tym. Jedyny minus że to jako składnik do butli i trwa 5min a nie talizman no ale rozumiem też dlaczego tak to rozwiązali. Próbowałem tak grać, mimo wszystko to tylko subsystem i jest trochę ułomny, w sumie starczy button mashing w większości przypadków xD. No i 5 minut timer, szkoda, że nie dali talizmanu, może w nowych soulsach będzie to jako normalna mechanika, bo czemu nie?
Opublikowano 3 października 20243 paź Nietypowy playthrough Eldenika. Typ wziął... i narysował swoje przejście lokacja po lokacji. Każda kolejna strona to niespodzianka choć z drugiej strony momentalnie przypominasz sobie wszystko bo tam byłeś. Kwintesencja miłości do gry i dedykacji. Wow.
Opublikowano 13 października 202413 paź 113h i pękła podstawka. Ależ to była cudowna przygoda Zacząłem na premierę, po ~30h się odbiłem, ale jak to mówią sportowcy wróciłem silniejszy i z lepszym mentalem oj trzeba będzie to samo zrobić z pozostałymi grami od FS, bo poza DS1 wszystkie rozkopane leżą na półce. Ale wracając do Eldenka Bożego, wkręciłem się tak, że tak jak nie calakuje gier, tak tutaj te 2 kolejne zakończenia zrobię na pewno, bo reszta już osiągnięć już wpadła. Tylko teraz pytanie, a w zasadzie dwa, najpierw ograć DLC, czy zrobić NG+ i NG++ i później odpalać dodatek? I ile orientacyjnie zajmuje zaliczenie pozostałych zakończeń (zakończenie Ranni właśnie obejrzałem)?