Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Powiem Wam, że nic mnie tak nie wkurza w tej grze jak takie tanie zagrywki wciskania dwóch przeciwników do jednego małego obszaru. Walczę teraz z dwoma Rycerzami Tygla w jakimś lochu. Mała przestrzeń jak z jednym walczę i go kontruje to drugi wali atakami dystansowymi przez co ciężko ich kontrolować. Dla mnie to tania zagrywka żeby momentami było trudniej.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Tutaj to jest git bo jest dobra mobilność postaci, w DarkSouls 2 lepsza zabawa w takich sytuacjach.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Tak tutaj na pewno lepiej w tym względzie, ale na razie ich odpuściłem bo się denerwuję jak mam skill do walki, ale dwóch przeciwników mnie dojeżdża
Opublikowano środa o 05:572 dni Zaglądanie w każdy kąt w tej grze jest ważne. Jestem teraz w stolicy wyjaśniłem jakiegoś eldeńskiego władcę i też mini bossa walącymi błyskawicami. Ale teraz gdzieś tam sobie jeszcze biegam bo jest dość rozbudowana ta lokacja i jakąś studnię znalazłem z jakimś podziemnymi lokacjami.Ponad 80 godzin na liczniku i wczoraj dotkliwa strata, straciłem pona 70 tys dusz, jakiś randomowy przeciwnik mnie wyjaśnił
Opublikowano środa o 06:422 dni Dopiero wczoraj po pokonaniu bossa ją odkryłem i zakończyłem grę przed wejściem do niej więc nie wiem co mnie tam czeka
Opublikowano środa o 19:272 dni Te lochy to jakiś odlot jest. Wrogowie dużo mocniejsi ode mnie zwłaszcza te maszkary z toporami lub mieczami. Błądziłem po tym dziadostwie chyba ze 2 godziny i nie mogłem dojść do tej dźwigni otwierającej drzwi. Nie rozumiem czasem tych przeskoków w trudności, tam mam problem z teoretycznie zwykłymi przeciwnikami, a jak już doszedłem do bossa z psami to pokonałem go za pierwszym podejściem wydawał się bardzo łatwy.Powiedzcie mi czy ktoś ten wątek łajnożercy przeszedł bez poradnika? Przecież to jest kurwa nie do wymyślenia. Przedmiot dla niego, później trzeba wrócić do niego, pogadać da klucz do ciała, iść tam do tych podziemi odnaleźć ciało, pogadać i wypuścić, później jest z nim walka na otwartym terenie, a później jeszcze przedmioty dla niego znaleźć w innej części podziemi. Rozumiem, że to opcjonalna miejscówka ale informacje są tak zdawkowe o tej misji, że szacun jeśli ktoś to sam wymyślił Gra jest tak rozległa i duża, że czasem nie kojarzę faktów dotyczących misji, o których mi ktoś wspomniał 30 godzin wcześniej.
Opublikowano środa o 20:282 dni Godzinę temu, mario10 napisał(a):Te lochy to jakiś odlot jest. Wrogowie dużo mocniejsi ode mnie zwłaszcza te maszkary z toporami lub mieczami. Błądziłem po tym dziadostwie chyba ze 2 godziny i nie mogłem dojść do tej dźwigni otwierającej drzwi. Nie rozumiem czasem tych przeskoków w trudności, tam mam problem z teoretycznie zwykłymi przeciwnikami, a jak już doszedłem do bossa z psami to pokonałem go za pierwszym podejściem wydawał się bardzo łatwy.Powiedzcie mi czy ktoś ten wątek łajnożercy przeszedł bez poradnika? Przecież to jest kurwa nie do wymyślenia. Przedmiot dla niego, później trzeba wrócić do niego, pogadać da klucz do ciała, iść tam do tych podziemi odnaleźć ciało, pogadać i wypuścić, później jest z nim walka na otwartym terenie, a później jeszcze przedmioty dla niego znaleźć w innej części podziemi. Rozumiem, że to opcjonalna miejscówka ale informacje są tak zdawkowe o tej misji, że szacun jeśli ktoś to sam wymyślił Gra jest tak rozległa i duża, że czasem nie kojarzę faktów dotyczących misji, o których mi ktoś wspomniał 30 godzin wcześniej.Ja za pierwszym podejściem gram tak jak mi się wydaje, a za drugim robię już questy z poradnikiem.
Opublikowano środa o 20:372 dni Ogarnąć gry FS w 100% bez poradnika jest wg mnie (prawie) niemożliwe :) Pewnie jakieś wyjątki wśród graczy się znajdą. Zresztą w grach z dużym światem/sporą ilością lokacji często zapominam o lokacjach które jakiś czas temu odwiedziłem..
Opublikowano czwartek o 05:111 dzień Dobrze wiedzieć, że nie jestem w tym sam Też gram generalnie bez poradnika, choć wczoraj zajrzałem bo po prostu nie mogłem trafić do tej dźwigni, ale szczerze przyznam, że próbowałem dość długo się odnaleźć w tych podziemiach. Ale przeciwnicy silni więc w końcu zajrzałem.Pewnie za jakiś czas będę musiał zajrzeć jeszcze do questu Ranni bo też z tego co kojarzę go nie skończyłem, choć kawałek go pociągnąłem i później nie wiedziałem gdzie iść żeby go dalej pociągnąć.Jak rozmawiałem ostatnio z kumplem co ma dwa przejścia to mi mówił, że i tak dość sporo znalazłem miejscówek, ale jednak szkoda, że nie ma jakiegoś dziennika tych misji. Rozumiem, że nie ma znacznika ale fajnie jakby chociaż dialogi można powtórzyć, a czasem po rozmowie jak zapomnę o czym była jestem w lesie Ale lecimy dalej z tematem bo mimo rzeczy, które mnie denerwują gra się bardzo dobrze.
Opublikowano czwartek o 08:021 dzień Mam pewnie z 500-600h w tej grze a w kanałach pod stolicą i tak się zamotam za każdym razem xD Masz takie świecące kamyczki to można sobie nimi znaczyć gdzie byłeś.
Opublikowano czwartek o 11:081 dzień A mam gdzieś takie, ale chyba już jestem bliżej niż dalej w tych kanałach, teraz idę rurami i walczę ze ślimakami Łooo panie to Ty jesteś weteran tyle godzin mieć
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Na razie odpuszczam te podziemia stolicy, wydaje mi się, że sporo ich odkryłem powalczyłem wczoraj jeszcze z jakimś wielorękim potworem, który sporo razy mnie wyjaśnił ale w końcu padł. Otworzyłem drzwi do skrótu i jednak przeciwnicy są zbyt mocni dla mnie, męczę się z nimi solidnie więc idę jeszcze pozwiedzać stolicę i wrócę tutaj później
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Coś koło 72 lvl mam obecnie i Nagakiba +13. W sumie czuć wymagającą lokalizację po wrogach więc trzeba było wcześniej iść gdzie indziej
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. O to słabo raczej, tam to spokojnie można iść z bronią +20 i okolice 90lvl.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Łooo to jeszcze mam sporo do podlewelowania. Nawet wymagający są też ci rycerze w tej stolicy co walą piorunami, ale nie tak jak te potwory w podziemiach. Pozwiedzam trochę jeszcze bo mam jakieś fragmenty mapy jeszcze nie odsłonięte więc spróbuję, ale co rusz jeszcze coś znajduję w stolicy. Eksploracja jest mocnym atutem tej gry.