Opublikowano środa o 19:403 dni 5 minut temu, mario10 napisał(a):Powiem Wam, że ostatnio mam jakieś zmęczenie materiału dotyczące ER. Walczę z jakimś ognistym olbrzymem i już powoli mam przesyt ogromnymi przeciwnikami, za którymi trzeba biegać po całej planszy żeby ich dogonić i coś sensownie powalczyć, nagle wypuszcza kulę ognia, która mnie zabija i zabawa od nowa.Mam ponad 100h i z każdą godziną moje zauroczenie maleje schemat jest cały czas taki sam. Odkrywam kawałek mapy czyszczę z wrogów znajduję kopalnie/katakumby/podziemia czyszczę je na końcu mini boss i od nowa. Co jakiś czas poczyszczę zamek i walczę z bossem.Muszę popatrzeć ile do końca bo jak tak dalej pójdzie to nie skończę, a szkoda by było ponad 100h Fabularnie już niewiele. A wspomniane podziemia to niestety najsłabszy element ER. Poza kilkoma wyjątkami to niemal kopiuj-wklej.
Opublikowano czwartek o 06:092 dni Dzięki to spróbuję dokończyć a potem pewnie jeszcze coś pozwiedzam i wrócę do niektórych lokacji, pobawię się innymi buildami jak wystarczy zaparcia.
Opublikowano czwartek o 06:132 dni Już mało, w tym fajna zamknięta lokacja jedna będzie zaraz po tym bossie.
Opublikowano wczoraj o 18:08 1 dzień Faktycznie fajna lokacja sporo w niej biegałem ale sporo silnych przeciwników, ci rycerze są wymagający. Zginąłem właśnie na duecie boskiej skóry, załatwiłem dwóch i nagle pojawił się znowu kolejny raz i mnie dojechał.Ależ męczę już teraz ten etap, już dawno żadna gra mnie na pewnym etapie tak nie dojechała jak Elden Ring
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jak już ma dość na etapie ognistego olbrzyma to raczej wątpię. No eldenik na pewno potrafi zmęczyć, ale dla mnie to top3 gier w moim życiu, w które grałem. I tak fajnie, że spróbował, nawet jak nie skończy to gra warta jest "świeczki".
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 godzin temu, messer33 napisał(a):A robisz Mario opcjonalne Haligtree też?Tam chyba jeszcze nie trafiłem staram się grać bez poradnika więc pewnie trochę lokacji pominąłem. Kumpel mi mówił, że warto powalczyć z Melanią ale na razie na nią nie trafiłem.Mam wrażenie, że wbrew pozorom za dużo szukałem. Jak na taką dużą grę starałem się zaglądać gdzie się da, i jak patrzyłem np na mapę Pogrobna w poradniku to jakieś pojedyncze lokacje ominąłem więc chyba jest przesyt.Mam aktualnie chyba 112 lvl i jest ciężko w tej lokacji po ognistym olbrzymie, zobaczymy jak będzie dalej To kawał solidnej gry i to nie ulega wątpliwości ale chyba już za długo. Koło 110h na liczniku przy jednorazowym przejściu tylko RDR2 trwało dłużej i co dziwne nie zmuliło mnie. Tu chyba trochę za długo, a zdaję sobie sprawę, że do części lokacji nie trafiłem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, mario10 napisał(a):Tam chyba jeszcze nie trafiłem staram się grać bez poradnika więc pewnie trochę lokacji pominąłem. Kumpel mi mówił, że warto powalczyć z Melanią ale na razie na nią nie trafiłem.I nie trafisz, bo w grze nie ma żadnej Melanii (może stara trampowa?), jest Malenia, Ostrze Miquelli i nigdy nie doświadczyła porażki.Kolega dobrze radzi, znajdź ją, to będzie niezapomniane spotkanie.