Jump to content

Featured Replies

• Replies 7.6k
  • Views 568.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

czekaj czekaj, wróć. jazda na koniu w soulslike'u?! kurła dajcie ten trailer :<<<

*smok robi brrrr*

*postać robi fikołka*

Nic więcej nie potrzebuję, dawać mi tę gierkę 

Nawet na tych urywkach wygląda jak GOTY. :notbad:

hmm jest też homing soul mass :potter: czyli więcej tu Souls niż Sekiro

ludki już spekulują o braku minimapy, to by było coś na miarę DayZ, odkrywanie mapy na własną rękę kierując się tylko jakimiś punktami odniesienia...w sumie już w Soulsach jest taki design gdzie widzimy jakiś zamek w oddali i do niego ostatecznie zmierzamy..

hype na Eldena mam niemożliwy.

5 minut temu, nero2082 napisał:

hmm jest też homing soul mass 

Day one :obama:

Wszystkie części DS chodziły w 60fps na sprzętach znacznie słabszych od next genów. Ja wiem, że to nie jest DS, że otwart świat itp. ale gra jest pisana pod konsole z niecałymi 2tfl, więc powinna chodzic w 60fps na sprzęcie o 8 lat młodszym. 

PS. Premiera podobno w 2022 :frog:

https://www.eurogamer.pl/articles/2021-03-01-premiera-elden-ring-zapewne-dopiero-w-2022-roku-przyczyna-pandemia-raport

Bez przesady. Jak nowe konsole nie uciągną tego w 60 fpsach, to i 90% pecetów będzie miało z tym problemów. No ale From zawsze może zadecydować, że będzie 30 i koniec. :reggie:

to wymysł redaktorka czy ma to gdzieś potwierdzenie?

a że te soulsy chodziły w 60 no tak tylko że 1 remaster, 2 scholar czyli powiedzmy też remaster, 3 po patchu na pro to pływa 40-60. 

Podobno cały trailer oparty jest o build z zeszłego roku (albo sprzed roku).

To nie jest jakiś troll? Gra wygląda jak mod do skyrima, szczególnie ten kawałek ze skradaniem sie.

Edited by 20inchDT

Oj widzę czar znany z DS :kaz: Czyli będzie to co uwielbiam w tej gierce, spamowanie :D Day one. 

Szkoda ,że tak mało widać na tych filmikach w 240p xd 

Żaden troll. Nie da się podrobić animacji postaci From Software. :D