Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
32 minuty temu, Pupcio napisał:

Większy ruch w ich temacie na forumku więc chyba lepsze gry na lata niż szrociki knura spencera  :)

Liczba postów w temacie świadczy o popularności? Co następne liczba widzów na twitchu? Xddd

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Większy ruch w ich temacie na forumku więc chyba lepsze gry na lata niż szrociki knura spencera  :)

Opublikowano

Jeju no, to chyba nie moja wina że gry na xboxa są słabe i martwe :/

Opublikowano
3 godziny temu, Yakubu napisał:

Jak gearsy, halo i forza są dla botów gierkami na lata to po prostu mają chuyowy gust. Mam nadzieję, że pomogłem

A istnieje w polskim języku taki przymiotnik, który w sposób wystarczająco obelżywy a zarazem prześmiewczy określi gust Jakubka, dla którego grą życia jest Fortnite? Nie istnieje takowy. Mam nadzieję, że byłem pomocny.

Opublikowano

"yakubkowy". juz istnieje, nakur.wiaj poklony czaruś.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

yezu jakbym się kiedyś znalazł na odległość ręki od tego toruńskiego barachła to by takie ojcowskie lepy na otrzeźwienie w potylice leciały

Opublikowano
15 minut temu, Najtmer napisał:

"yakubkowy". juz istnieje, nakur.wiaj poklony czaruś.

Mówisz - masz.

tFNjpH9.gif

Opublikowano

Największy bezbek i największy brudas forumka, no niesamowity tag team złożyliście xd złamałbym was na kolanie jednego po drugim

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

Największy bezbek i największy brudas forumka, no niesamowity tag team złożyliście xd złamałbym was na kolanie jednego po drugim

na tym kolanie?

3vsGKXl.png
Opublikowano

25YoP-featured.jpg

Z okazji 25-lecia istnienia najlepszej marki dla graczy, chciałbym podziękować tym, którzy nawet trochę przyczynili się do jej wielkości, czy to poprzez kupowanie konsol, gier, akcesoriów, czy usług.

Dziękuję Sedze, że wiedziała kiedy ze sceny zejść i dobrze zapisać się w pamięci graczy.

Nie byłoby PlayStation bez decyzji Nintendo, które pomimo tego ostatecznie odnalazło swoja bazę graczy i potrafi zaskakiwać (negatywnie i pozytywnie, ale zawsze ciekawie).

Chcialbym także szczególnie podziękować Microsoftowi, za to że stara się być jak PlayStation i uparcie konkuruje z kimś tak potężnym. Jesteś odważny, ale jeszcze długa droga przed tobą, chłopcze.

Opublikowano

sony ty kurwo jebana

zaśpiewajmy wszyscy razem

Opublikowano

25 lecie xboxa

Halo 30

Forza 45

Gearsy 69

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

25 lecie xboxa

Halo 30

Forza 45

Gearsy 69

rozi 150

Opublikowano

Czyli bez zmian. :kaz:

Opublikowano

Jezu idź sobie być (pipi)owym gdzieś indziej.

Opublikowano

CqOt8y0.png

dopiero 3 strona na meta XD

gorsze od machania drewnianym kijkiem w piłkę, ale za to lepsze od Aqua Moto Racing Utopia :obama: 

trzymajcie sie tam w tym playstation :dynia: 

Opublikowano
W dniu 4.12.2019 o 12:51, Jakim napisał:

Jezu idź sobie być (pipi)owym gdzieś indziej.

Opublikowano

Seria która często pojawiała się na listach mendrka i yetiego będzie wychodziła na Xa i Switcha, robiona przez wew. studio chińczyków, beczunia z niebieskich frajerów  :)

Ciekawe czy to początki multiplatformowych gier $ony od przyszłej generacji jak zapowiadali:kaz:

Opublikowano

Nie tak dawno kilka dni temu mój siedmiolatek u kolegi z klasy zobaczyl "grę telewizyjną", którą tenże kolega nazywał inbox. Tak mi Młody relacjonował że tam jest GjeTeA i Majnkraft. No i zaczęło się, też chce swoją konsolę. Po krótkich ustaleniach dogadałem z synem że mu oddam swoją Ps4 z grami, ale będzie grał na swoim koncie.

Byle by tylko nie kupować "Inboxa" :)

Opublikowano

Microsoft wreszcie zrozumiał swoją pozycję w szeregu i potulnie stał się wasalem Sony. Ich sztandarowy produkt Minecraft dostanie cross play z PlayStation, żeby tych dwóch ludzi z xboxową wersją miało z kim grać. Ponadto będą opłacać niektóre exy z PlayStation, bo sami nie potrafią swoich zrobić. Od dzisiaj nie ma Xboxa. Jest Playstation-Proxy. Pwned Powered by Sony ;)

Opublikowano

ten się znowu naćpał :pechowiec: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.