Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Przecież H5 nigdy miało nie wyjść na PC i nie wyjdzie, nikt na to nie czeka, poza Vizirem w lobby.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zwaliłem konia, a wciaz mi stoi na samą myśł o SeXie.

Opublikowano

MCC jest świetną opcją żeby sobie przypomnieć lata świetności serii. Ja tam trzymam kciuki za udany powrót. Z gamepassa też nie korzystam chociaż doładowałem sobie na ponad 2 lata do przodu na tej promce. Jednak steam jest mega wygodny i fajnie ,że MS daje tam swoje gry. Co prawda nie wszystkie ale może to się kiedyś zmieni.  Na gogu też mam koło setki gier ale już tam nie będę kupował nowości bo mi poznikały zapisy w chmurze i nie wiem o co chodzi. Za to ciekawe retro gierki chętnie. 

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

A pitca zjedzona?

ważne że koń zwalony

Opublikowano

Nieźle bociarnie musi gryźć sumienie z tym gej pasem. Wystarczyło delikatnie zasugerować, że woli się wspierać dobre gry kupując pudełka na premierę, a pupska zielonej cebulki pękły na ostro.

Wyśmienita to przyprawa dnia ;)

Opublikowano

Ty taki do konca normalny też nie jesteś. 

Opublikowano
45 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a nie pomyślałeś może, że dostałeś te minusy bo jesteś

hmmm

zyebem?

Bo? Kupiłem se gierkę, na którą pewnie nie mam czasu teraz z powodu zbyt dobrej Yakuzy 5 do ogrania, ale chcę by Two Point robił kolejne remake'i Bullfroga (Popolous :wub: ) i wolę im dać normalnie zarobić? No pewnie dla waszych cebulackich umysłów to niepojęte. Chociaż mam nadzieję, że ktoś z Was ją normalnie kupi ;)

Opublikowano

Trochę wyrozumiałości dla Kryśki, pierwszy raz trzyma w ręku coś, co nie jest gierką z plusa i z tego szoku oraz nadmiaru nieznanych emocji zwarły się nie te piny co trzeba ;) Żenujące z tym mendrkiem

Opublikowano

Lol, ale ci pudełkowcy to odklejeńcy. Za moje ściągnięcie gry płaci MS i jest mi z tym dobrze, a ciebie ewidentnie piecze dupa, bo poza cw musiałeś się przywalic do gp.

Opublikowano

Gej pas fajna usługa dla cebulaków, ale przypuszczam, że twórcę bardziej wspiera kupno pudełka.

I poza tym przyganiał kocioł, bo mojego zachwytu dawnego PS Plus się czepialiście, po czym stwierdziłem, że może trochę racji macie i warto wspierać twórców normalnymi zakupami. A dziś piecze was dupa bo kupuję pudełka na premierę. Zero godności w was...

Opublikowano
41 minut temu, Mendrek napisał:

Bo? Kupiłem se gierkę, na którą pewnie nie mam czasu teraz z powodu zbyt dobrej Yakuzy 5 do ogrania, ale chcę by Two Point robił kolejne remake'i Bullfroga (Popolous :wub: ) i wolę im dać normalnie zarobić?

To nie ma związku z Twoimi wyborami zakupowymi.

Tu chodzi o akcję z Michaellisem (ludzie się nie zmieniają), te Twoje głupoty które tak ochoczo wypowiadasz z tonem i przekonaniem doświadczonego kaznodziei, butna wiara w własną nieomylność i hipokryzja która tak ochoczo wychodzi spod Twoich palców. Mówiąc krótko klasyczny:

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

zyeb

Opublikowano

A czyli o zwykły ból dupy po ataku prawdą popartą obiektywnymi źródłami wam chodzi. No to lipa. Nic tu nie pomogę. Zalecam wielbienie PlayStation ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał:

A czyli o zwykły ból dupy po ataku prawdą popartą obiektywnymi źródłami wam chodzi. No to lipa. Nic tu nie pomogę. Zalecam wielbienie PlayStation ;)

25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

te Twoje głupoty które tak ochoczo wypowiadasz z tonem i przekonaniem doświadczonego kaznodziei, butna wiara w własną nieomylność

nie jesteś żadnym partnerem do normalnej gadki, jesteś jehowym tego forum

oni też myślą, że tylko oni mają rację

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

gejpas guwno z tego powodu, że gierki znikają, ale ps plus jakos tez nie wypada cudownie na przestrzeni ostatnich lat.

Opublikowano
Spoiler

Generalnie Sony się sypie, zmęczenie materiału, erupcja partactwa, spadek popularności i wygryzanie się wzajemne przy korycie. Takim cyrkowym taborem nawet Sony nie dojedzie i sobie chyba zdali sprawę, że ich obóz przesiąkł stęchlizną. Dlatego grobowe nastroje i zapowiedź końca. Do tego rozchwiana gospodarka nie sprzyja dalszej defraudacji. Dlatego PlayStation Plus tak bardzo zespawane z Sony przegra, bo sam kapitan okrętu zwija żagle...

Ej, parę zmian i teksty Kryśki z innych tematów idealnie pasują tutaj. Czy to jakieś AI czy małpa przełącza dwa tryby pisania bota? ;) Masakra

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Kaaapitaaaan Suchar...

pobrane.jpg

Opublikowano

mendrek jest książkowym przykładem debila, który nie wie, że jest debilem

Opublikowano

Wow, bóldupowirus wśród zielonych rozprzestrzenia się dziś szybciej niż ten z koroną, a szedj szdje szejdj zaraz chyba udławi się własną pianą. Dawno u was takiej wścieklizny nie widziałem ;)

Opublikowano
4 godziny temu, oFi napisał:

gejpas guwno z tego powodu, że gierki znikają, ale ps plus jakos tez nie wypada cudownie na przestrzeni ostatnich lat.

Dokładnie tak. Gry zazwyczaj są tylko kilka/naście miesięcy w usłudze, po czym znikają bez żadnego komunikatu, dodatkowo są blokowane w sklepie Xboxa. 

Z resztą Daddy już kiedyś wyjaśnił tą złodziejską usługę xD 

Cytat

obecnie ok 250 gier na XO

ok 70% gier w usłudze jak do niej trafi to jest dłużej niż 12-18mc lub na stałe 

XGP jest z nami od czerwca 2017

46 gier miało swoją premierę w XGP

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nie no, wystarczy napisać #niecebuleza4pln i choć chodziło np. o pół-legalne kluczyki z sieci, to w rzeczy samej większość zielonych jasno obrała to za atak na game pass i robią g*wnoburzę w statusach. Czyżby z game passem "cebula" i "4PLN" im się kojarzyły? Hm, a myślałem że kojarzy się z grami czy z czymś tam...

Opublikowano

ten już jaki dmg ctrl uprawia XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.