Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 8.03.2020 o 21:26, suteq napisał:

Wchodzę sobie na metacritic, a tam Dreams okazuje się, jak to mówi YETI, kolejnym crapem na 8. :kaz: 

dreams? quaz ładnie to podsumował, symulator do steamowych gówien na 30 sekund w wersji na plejśmiecia bez gier :kaz:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ciekawe czy w nowych egzemplarzach ten napis zniknie. :)

Opublikowano

Brawo sony, dawać najgorszego exa w historii marki plejstejszon :kaz: 

Opublikowano

no ale jak to ex Sony na PC jak granie na komputerach umiera... dajcie umrzeć w spokoju, litości

Opublikowano

Pc nikogo. Gram na konsolach i dla mnie nawet taka forza, ori czy teraz horizon dalej to exy. Konsole są do grania, pc do pracy a smartfony do dzwonienia i konsumpcji internetu.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Konsole nikogo, bo ja gram na PC. PC do grania, konsole do dojenia baranów na abonamenty sieciowe.

Opublikowano
20 minut temu, creatinfreak napisał:

Pc nikogo. Gram na konsolach i dla mnie nawet taka forza, ori czy teraz horizon dalej to exy. Konsole są do grania, pc do pracy a smartfony do dzwonienia i konsumpcji internetu.

Aż żal, że reakcje się skończyły na dzisiaj, bo śmiechłem gromko.

Opublikowano
43 minuty temu, Pupcio napisał:

Brawo sony, dawać najgorszego exa w historii marki plejstejszon :kaz: 

Ej, ale Yakuza już dawno jest na PC. :kaz: 

Opublikowano

Jak można mieć w 2020 tylko jedną platformę do grania:ragus:. Rozumiem jeszcze pawcia na utrzymaniu rodziców jest ale reszta wstyd. 

Co do horizona na pc to dobrych gier Sony nie mogło dać np bloodborne lub last of us? Jak zaczną rozdawać exy od horizona to nikt więcej exa od Sony nie kupi na pc. 

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Aż żal, że reakcje się skończyły na dzisiaj, bo śmiechłem gromko.

To jest moje zdanie i możesz mieć totalnie odmienne. Miałem mocarnego pc ( i5 2500k i GTX 670 na premierę) i wiem, że już do tego nie wrócę. Musieliby mi w Polsce zabronić konsol jak przez wiele lat w Chinach aby mnie zmusić do pc. 

Opublikowano

Koleś się spłakał i roz(pipi)ał pokój bo

mu gierkę z Plejstejszyn dali na PC.

xDDDDDD

Opublikowano
8 minut temu, creatinfreak napisał:

To jest moje zdanie i możesz mieć totalnie odmienne. Miałem mocarnego pc ( i5 2500k i GTX 670 na premierę) i wiem, że już do tego nie wrócę. Musieliby mi w Polsce zabronić konsol jak przez wiele lat w Chinach aby mnie zmusić do pc. 

"Nie podoba mi się granie na PC, wolę konsole" nie jest równoważne z "PC nikogo nie obchodzi, PC jest do pracy, gry na PC dalej są dla mnie eksami". Już pomijając podejście do gierek multiplatformowych (tak, zaklinanie rzeczywistości i mówienie, że świeci słońce podczas gdy na niebie szaleją pioruny nie działa) to możesz mieć swoje zdanie, swój ulubiony sprzęt czy osobiste preferencje, ale wyraziłeś je dość niefortunnie.

Opublikowano

Miał napisać wprost że pc to dziwka konsol? Masakra grać na komputerze osobistym jak szympans jakiś!

Opublikowano

Alyx was za(pipi)ie

Opublikowano

Klapy pokazują jakimi chorymi psychicznie jednostkami są. :) 

Opublikowano

O fajnie przejdę sobie dodatek to tego Horizon na moim laptopie z biedry. 

A yebac to, zapomniałem, że ta gierka to crap, który nie jest wart mojego cennego czasu :kaz:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

To nie ori indie guwno 2d żeby odpalić to na laptopie  :)

Opublikowano

Nie no panowie, jeszcze z ostatnich Gearsów mogliście smieszkować. 

Ale z Ori nie powojujecie

Opublikowano

Jak klap apeluje o nie pajacowanie i szanowanien ori. A tak poza tym podobno E3 odwołane więc ciekawie będzie. Ciekawe co z prezentacja nowych konsol 

Opublikowano

O jakiś indyk na PC-Xboxa dostał ocenę, która nie byłaby zaskoczeniem, gdyby to była gra na PlayStation? Wooow. KONUGURATIO! Parafrazując M. Bisona z filmu Street Fighter:

"Dla Was gdy Ori zaszczycił waszą bibliotekę, był to najważniejszy dzień w waszym życiu. Dla mnie to był po prostu indyk z wtorku".

Ale spoko, jakby wyszedł kiedyś na PS4 to może sprawdzę, wrzucając go w kolejkę gdzieś  między Bombing Busters, a Don't Die Mr. Robot.

Zresztą po co my rozmawiamy o Xboxie?! Z tego jasno wynika:

https://www.komputerswiat.pl/gamezilla/aktualnosci/amd-ujawnia-sprzedaz-playstation-4-i-xboxa-one-miazdzaca-przewaga-sony/br6ljqx

108 milionów PS4 i 41 milionów Xboxów. Po kiego wała dyskutować o tak niszowej konsoli jaką jest Xbox One? No właśnie. Nikt takiego wypierdka rynkowego nie bierze na poważnie. Nawet wypuszczony Nintendo Switch trzy lata później, sprzedał się o 11 milionów lepiej (52 bańki). Proponuję skupić się na mainstreamie, a o Xboxie One wspominać co najwyżej przy omawianiu historii konsol, którym się nie powiodło (typu Virtual Boy czy Atari Jaguar).

Horizon na PC? Wow. Kiedy to miało premierę? Już nie pamiętam, ale chodzi po ok. 30 PLN na PS Store, więc chyba dawno. No ale pc-towa podrasa, która nawet w multi normalnie na PC pograć nie może z powodu masowego cheaterstwa, zwykła czekać. Czekać na gry, wysyłać petycje, dalej czekać, potem czekać na patche, pisać petycje o patche, czekać aż jakiś moder zrobi patcha (i nie doklei penisów do głównego bohatera), no generalnie obserwowanie społeczności PC to jak obserwowanie rezerwatu z dzikusami, którzy nagle znajdują puszkę po Coca-Coli ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.