Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Cytat

Sony's customised version of the AMD RDNA 2 GPU features 36 compute units running at frequencies that are capped at 2.23GHz, effectively delivering 10.28TF of peak compute performance. However, again, while 2.23GHz is the limit and also the typical speed, it can drop lower based on the workloads being demanded of it.

XDD #9.2TFTEAM

Xbox ma lepsze cpu, gpu i szybszy ram.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

lGJznWG.jpg

Opublikowano

Narracja klapów: Chuynia ale dobrze. :kaz:

Opublikowano

SSD dwa razy szybsze niz na Xboksie. Powodzenia z tymi 5 minutowymi loadingami w GTA VI, xboz(pipi)y xddddd

Opublikowano

Szkoda mi klapów w ostatnim czasie.

-Jedyna gra jaką dostali to kreator w którym mają sobie sami robić gierki bo Sony już wysrane ma.

-Ich ostatnia deska ratunku, czyli exy kopiuj-wklej lądują na Steamie. 

-Plus jeszcze PlayStation 4,5 teraz :(

Jezu jak osrani potężnie przez chada Spencera. Przecież to może rywalizować co najwyżej z Xbox One X. I to tak na styk wygrywa.

Opublikowano

SZYBSZE SDD XDDD Jakby to miało jakieś znaczenie, skoro xbox nie będzie miał HDD.

Opublikowano

Życie jest piękne

Xbox ma najpotężniejsza konsole  na świecie 

Apple pokazało przyszłość 

a Plejstesion jest w piz,dzie xd 

Fajne to plejstesion, takie nie za mocne xdddddddddddddd

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Czyli XSeX ma tyle samo mocy co PS5 + jeszcze jedna zwykła PS4 xd A jak sobie człowiek przypomni, że przy całej tej mocy zapowiedzieli, że będzie przynajmniej tak samo cicha jak XOX...:obama: Sony nie ma czego zapowiadać, znowu będzie odrzutowiec w tym podkręconym na ostatnią chwilę szrocie.

Opublikowano

a będą jakieś dobre gierki na wyłączność na tym xboxie?

Opublikowano

Jakby ktoś grał w God of War na PS4 Pro i słyszał odkurzacz to tak ma być, Pan Cerny właśnie powiedział.

Dynia z tą prezentacją.

Opublikowano

Ja (pipi)e jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, więcej terafanków, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o Xbox Series S na youtube, Cerny siedzi mi na kolanach. Przypominam więcej terafanków wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam lepsze CPU mam lepszy RAM i  i więcej terafanków. Pozdrawiam

Opublikowano

Fajna ta wsteczna na plejstesion xd 

Opublikowano

Beka z niebieskich frajerów jak zawsze xDDD

:kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Jakby ktoś grał w God of War na PS4 Pro i słyszał odkurzacz to tak ma być, Pan Cerny właśnie powiedział.

Dynia z tą prezentacją.

Śmiechłem z tego xD Beka, znowu będzie odrzutowiec.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

HAHA potwierdził teraz, że te 10.3 to maks i nie zawsze będzie tyle xDDD Przy tym 10.3 to się będzie dławić jak dziwka zarażona coronavirusem.

Nie wierzę w to co słyszę. takie Gearsy 5 dostaną prawdopodobnie 120fps + raytracing, a na ps5 gry z poprzedniej generacji mogą sie dławić xD

Opublikowano

Nie no chłopaki te .28 na pewno zrobi robotę xD 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

BOŻE ALE TE LOADINGI BĘDĄ SUPER SZYBKIE DZIĘKI DWUKROTNIE SZYBSZYM SSD NA PS5

Opublikowano

Czy on się jara 3D audio? Wiecie, tą technologią, którą mamy od circa 15 lat?

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

BOŻE ALE TE LOADINGI BĘDĄ SUPER SZYBKIE DZIĘKI DWUKROTNIE SZYBSZYM SSD NA PS5

Figaro, przecież ty i tak kupisz tę konsolę za 10 lat. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.