Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, aph napisał:

Nxgamer mówił o tym - sony celuje w długookresowe korzyści, kiedy np. na rynku będą dyski po 10 GB/s. Ms chce zrobić lepsze pierwsze wrażenie, co się nie uda przez cross geny,  ale i tak największym zagrożeniem dla optymalizacji jest... Konieczność zrobienia gry od razu na PC.;)

Switch, no ciężko będzie im.

Kim jest nxgamer i dlaczego bierzesz na poważnie jego teorie?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Kim jest nxgamer i dlaczego bierzesz na poważnie jego teorie?

To klaperski fałszywy prorok oznajmiający wszem i wobec, że Playbieda 5 wcale nie jest taka słaba, jak w rzeczywistości jest.

Opublikowano

zrobiłem szybki research i wychodzi na to że to jakiś youtuber

Opublikowano

Ze wszystkich youtuberów wierzę tylko klocuchowi

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Ze wszystkich youtuberów wierzę tylko klocuchowi

A ten od porównań grafiki to mało wiarygodny? Cyc czy jak on tam ma.

Opublikowano

Prywatne zwierzenie. Wiem, że to mało etyczne, ale no jednak cieszę się z istnienia xbotów i tego tematu. Oni zawsze się tak nakręcają na kolejne zapowiedzi Microsoftu, poklepują się że to już teraz ten moment, ciśnienie rośnie z każdą godziną. A potem dostają a to ex'a na 59 MC, albo kasują im grę, albo konsola okazuje się niewypalem, albo konfa wychodzi słabo - no generalnie trochę jak oglądanie reakcji ludzi na ZONKA w "Idź na całość" albo perypetii Zespołu R w Pokemonach.

Chyba jeszcze tylko po to ten temat istnieje ;)

Opublikowano

Już dziś wielki pokaz eksa na klocka w 4k120.

Aż nie mogę się doczekać tej beki.

Opublikowano

Klapy znów będą oczekiwać AAAA od MSu mimo, że to team całkowicie niezwiązany z MIcrosoftem? :obama: Bo od dobrych kilku imprez mają wyciągnięte z du,py oczekiwania co do wydarzeń poświęconych konsoli której nie posiadają.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Oficjalny Xboksowy Magazyn po blisko 20 latach został zamknięty, niestety nie doczekali się lepszych czasów.

Opublikowano

niezależny mały developer tworzy grę na xboxa? no szykuje się niezła beka,

a jakby  jej nie robił to też byłaby beka że olewa nową konsole microsoftu i woli robić grę na PS5

nie ma dobrego wyjścia, cokolwiek się nie wydarzy to xbox zawsze będzie przegrany

Opublikowano
14 minut temu, Jakim napisał:

Już dziś wielki pokaz eksa na klocka w 4k120.

ulepszone Gearsy 5 pokazali 2 tygodnie temu  :banderas: 

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

ulepszone Gearsy 5 pokazali 2 tygodnie temu  :banderas: 

a Hellblade pokazali 3 miesiące temu, Everwild 4 miesiące, a Halo Infinie prawie 2 lata temu.

klapy wciąż nie mogą się doczekać beki z xboxa :smutas: tym razem na pewno się uda wierze

Opublikowano

No (pipi)a lepsze niż Godfall ps4 graphics edition czy ten shooter przypominajacy fear xD jeszcze qurwa jakiś klap pisał, ze nie wierzy w taką grafikę :dynia: (pipi) iksde

Opublikowano

jak tam niebieskie frajery wykupienie konami i remedy przez sony? yeti walił newsami jak z karabinu i jakoś cicho ostatnio jak po prezentacji plejbeki 4.5 :dynia:

Opublikowano

yeti siedzi zamknięty w pubie 

Opublikowano

Oby MS wykupił te wszystkie IP i wyebał do kosza:banderas:

Opublikowano
29 minut temu, ASX napisał:

nie ma dobrego wyjścia, cokolwiek się nie wydarzy to xbox zawsze będzie przegrany

Opublikowano

Wszedłem właśnie do tematu "PS4 i inne rozmowy" i cieszę się, że xbox nie jest tak popularny u nas. Co za pytania od randomów xD "W jakie wyścigówki mogę grać na kierownicy?", "wyskakuje klawiatura numeryczna, jak w nią klikać?" :obama: Tylko klapy nie potrafia obsłużyć kilku przycisków na padzie.

Opublikowano

Chcę tylko przypomnieć o dzisiejszym eksie w 120 klatkach od ekipy, której największym dokonaniem jest to:

Dynamic Voltage Games (@dynamic_voltage) | Twitter

Opublikowano

jakim jak wyczekuje gierki na xboxa :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.