Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że cała seria sprzedała się łącznie w około 9 milionach egzemplarzy na łączną sumę 340 milionów konsol Sony (PS2-PS4). :) Całe szczęście Król Spencer wyciągnął pomocną rękę do SEGI i zapłacił za pobyt w GamePassie aby gracze przypadkiem o tej serii nie zapomnieli.

Następne części w wersji definitve day1 na XSX. :banderas:

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 420,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Coś ci się Pinokio wyliczenia pomyliły, bo wszędzie jest mowa o 12 milionach kopii.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
8 godzin temu, 20inchDT napisał:

Humor dla B E Z B E K O W

fix'd

Opublikowano

@20inchDT Trochę szkoda, że nie ma już plebiscytu na bezbeka roku, bo w sumie byłbyś mocnym kandydatem ;)

Opublikowano
9 godzin temu, Mendrek napisał:

Bardzo mi było nie w smak, że boty dostaną pierwsze części serii Yakuza, bo byłem pewien że to rzucanie pereł przed wieprze i nie docenią najlepszej serii gier od czasów Bolesława Chrobrego. No i teraz jak zagrali, to chyba żałuję jeszcze bardziej... :/

Nie wiem jak Ci pomóc, może spróbuj zdemolować pokój? 

Opublikowano

Ostatnie lesby dwie xD Co za pedauy będą w to grać.

Opublikowano
11 godzin temu, Ma_niek napisał:

Konsola bez exow :D Mozna sprzedawac tego szrota.

Ej, ale pisz skrótami jak wszyscy. Dziś już nie pisze się "konsola bez ex'ów, można sprzedawać tego szrota" tylko "Xbox". Co za boomer ;)

Opublikowano

O Plejkurvie da się dzisiaj skrótowo powiedzieć dwie rzeczy: słabsza i bez exów.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

PS5? A komu to potrzebne skoro wszystkie exy ogram niedługo na PC w najlepszej jakości i 60 klatkach. :banderas: 

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał:

Xbox? A komu to potrzebne skoro wszystkie exy ogram TERAZ na PC w najlepszej jakości i 60 klatkach. :banderas: 

Nie inaczej :pawel:

Opublikowano
18 minut temu, Czezare napisał:

O Plejkurvie da się dzisiaj skrótowo powiedzieć dwie rzeczy: słabsza i bez exów.

Czarus w co tam teraz grasz? Nioszek 2 się podoba? A nie zaraz, ty posiadasz konsole która w tym roku oferuje tylko Bleeding 69% Edge. 

(pipi)aniutki przegryw :yao:

Opublikowano
57 minut temu, YETI napisał:

Czarus w co tam teraz grasz? Nioszek 2 się podoba? A nie zaraz, ty posiadasz konsole która w tym roku oferuje tylko Bleeding 69% Edge. 

(pipi)aniutki przegryw :yao:

Teraz? Call of Duty, najlepsze multi od lat, w towarzystwie najlepszego i najzacniejszego zielonego kommjunity, w najlepszej docelowej jakości  grając najlepszym padem evah tj Elite 2. Za moment planuję z uwagi na to że mam więcej czasu kontynuację niebieskiego ex exa Yakuzy 0 w cesarskiej, spencerowskiej nadusłudze GamePass , w równie docelowej jakości po tym jak niebieska podrasa należycie ją uprzednio przetestowała:lapka:

Opublikowano

Mówisz o tym CoD co go dali za darmo dla wszystkich? Multi może przejdzie bo kampanie do połowy zmęczyłem i przysypiałem w niektórych momentach.

Opublikowano

Czedare Czezare, hm no nie wiem jak Ci to powiedzieć. Pamiętasz jak rodzice w pewnym momencie powiedzieli ci, że te resoraki co je zbieraleś całe życie, powinieneś oddać młodszemu kuzynowi, bo tak nie wypada w tym wieku się nimi bawić? Albo jak ci powiedzieli, że św. Mikołaj nie istnieje. Wiesz, to nie było na złość. Z pewnych rzeczy się po prostu wyrasta, tak działa ten świat.

No i ten tego. Nie powiedzieli ci czasami, żebyś przestał grać w Call of Duty? Zapomnieli może? ;)

Opublikowano
12 minut temu, Nemesis napisał:

Mówisz o tym CoD co go dali za darmo dla wszystkich? Multi może przejdzie bo kampanie do połowy zmęczyłem i przysypiałem w niektórych momentach.

Nie, miałem na myśli przede wszystkim wersję komercyjną. W Warzone też pykam, choć bardzo rzadko. A o kampanii to nie ma nawet co szczempić ryja. Jest i tyle. Dla mnie mogło by jej wcale nie być wzorem chociażby poprzedniej części.

Opublikowano

Pisanie ze sie gra w kał of duty to zawsze dobre prowo, szanuje

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

Czedare Czezare, hm no nie wiem jak Ci to powiedzieć. Pamiętasz jak rodzice w pewnym momencie powiedzieli ci, że te resoraki co je zbieraleś całe życie, powinieneś oddać młodszemu kuzynowi, bo tak nie wypada w tym wieku się nimi bawić? Albo jak ci powiedzieli, że św. Mikołaj nie istnieje. Wiesz, to nie było na złość. Z pewnych rzeczy się po prostu wyrasta, tak działa ten świat.

No i ten tego. Nie powiedzieli ci czasami, żebyś przestał grać w Call of Duty? Zapomnieli może? ;)

Mondruś, ulungu Ty nasz forumkowy. O tym że Mikołaja nie ma to sam mocą swojego intelektu wydedukowałem, z chwilą kiedy idąc wysłany przez rodziców po ziemniaki do piwnicy w jej zakamarkach odnalazłem maskę św Mikołaja, w którą mój ojciec ubrał wcielając się w tegoż kilka lat wcześniej, także tego:lapka:

Poza tym gdybym swój gust opierał na Twoim (Saints Row i inne crapy z Plusa, hrhhh hrm! Tfu!!) to bym daleko nie zajechał:reggie:

Opublikowano
9 minut temu, teddy napisał:

Pisanie ze sie gra w kał of duty to zawsze dobre prowo, szanuje

Zagraj w najnowszą część i nie pitol. Ahaaaa!Sorry, wróć! Zapomniałem, że @teddy to blacharz, a cziterstwo szerzy się na serwerach CoD-a niczym koronawirus, o czym świadczy np ostatni ban hammer opuszczony z hukiem przez Acti:lapka:

Opublikowano

Gram od ok. 3 tygodni na PC w normalnego multika a nie to obsrane battle royale i nie spotkałem jeszcze ani jednego cheatera. 

Godzinę temu, Nemesis napisał:

Naprawdę nie rozróżniasz normalnej edycji MW, za którą trzeba zapłacić od wersji Battle Royale? xD

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

Gram od ok. 3 tygodni na PC w normalnego multika a nie to obsrane battle royale i nie spotkałem jeszcze ani jednego cheatera. 

Tak, tak wiemy. Ci goście co cię zdejmowali z drugiego końca planszy to po prostu tacy dobrzy są. I te ich kill ratio 37-1 to po prostu oznaka ich niebywałego talentu. Nie ma żadnych cheaterów, są tylko bardzo dobrzy gracze na PC ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.