Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że cała seria sprzedała się łącznie w około 9 milionach egzemplarzy na łączną sumę 340 milionów konsol Sony (PS2-PS4). :) Całe szczęście Król Spencer wyciągnął pomocną rękę do SEGI i zapłacił za pobyt w GamePassie aby gracze przypadkiem o tej serii nie zapomnieli.

Następne części w wersji definitve day1 na XSX. :banderas:

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Coś ci się Pinokio wyliczenia pomyliły, bo wszędzie jest mowa o 12 milionach kopii.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
8 godzin temu, 20inchDT napisał:

Humor dla B E Z B E K O W

fix'd

Opublikowano

@20inchDT Trochę szkoda, że nie ma już plebiscytu na bezbeka roku, bo w sumie byłbyś mocnym kandydatem ;)

Opublikowano
9 godzin temu, Mendrek napisał:

Bardzo mi było nie w smak, że boty dostaną pierwsze części serii Yakuza, bo byłem pewien że to rzucanie pereł przed wieprze i nie docenią najlepszej serii gier od czasów Bolesława Chrobrego. No i teraz jak zagrali, to chyba żałuję jeszcze bardziej... :/

Nie wiem jak Ci pomóc, może spróbuj zdemolować pokój? 

Opublikowano

Ostatnie lesby dwie xD Co za pedauy będą w to grać.

Opublikowano
11 godzin temu, Ma_niek napisał:

Konsola bez exow :D Mozna sprzedawac tego szrota.

Ej, ale pisz skrótami jak wszyscy. Dziś już nie pisze się "konsola bez ex'ów, można sprzedawać tego szrota" tylko "Xbox". Co za boomer ;)

Opublikowano

O Plejkurvie da się dzisiaj skrótowo powiedzieć dwie rzeczy: słabsza i bez exów.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

PS5? A komu to potrzebne skoro wszystkie exy ogram niedługo na PC w najlepszej jakości i 60 klatkach. :banderas: 

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał:

Xbox? A komu to potrzebne skoro wszystkie exy ogram TERAZ na PC w najlepszej jakości i 60 klatkach. :banderas: 

Nie inaczej :pawel:

Opublikowano
18 minut temu, Czezare napisał:

O Plejkurvie da się dzisiaj skrótowo powiedzieć dwie rzeczy: słabsza i bez exów.

Czarus w co tam teraz grasz? Nioszek 2 się podoba? A nie zaraz, ty posiadasz konsole która w tym roku oferuje tylko Bleeding 69% Edge. 

(pipi)aniutki przegryw :yao:

Opublikowano
57 minut temu, YETI napisał:

Czarus w co tam teraz grasz? Nioszek 2 się podoba? A nie zaraz, ty posiadasz konsole która w tym roku oferuje tylko Bleeding 69% Edge. 

(pipi)aniutki przegryw :yao:

Teraz? Call of Duty, najlepsze multi od lat, w towarzystwie najlepszego i najzacniejszego zielonego kommjunity, w najlepszej docelowej jakości  grając najlepszym padem evah tj Elite 2. Za moment planuję z uwagi na to że mam więcej czasu kontynuację niebieskiego ex exa Yakuzy 0 w cesarskiej, spencerowskiej nadusłudze GamePass , w równie docelowej jakości po tym jak niebieska podrasa należycie ją uprzednio przetestowała:lapka:

Opublikowano

Mówisz o tym CoD co go dali za darmo dla wszystkich? Multi może przejdzie bo kampanie do połowy zmęczyłem i przysypiałem w niektórych momentach.

Opublikowano

Czedare Czezare, hm no nie wiem jak Ci to powiedzieć. Pamiętasz jak rodzice w pewnym momencie powiedzieli ci, że te resoraki co je zbieraleś całe życie, powinieneś oddać młodszemu kuzynowi, bo tak nie wypada w tym wieku się nimi bawić? Albo jak ci powiedzieli, że św. Mikołaj nie istnieje. Wiesz, to nie było na złość. Z pewnych rzeczy się po prostu wyrasta, tak działa ten świat.

No i ten tego. Nie powiedzieli ci czasami, żebyś przestał grać w Call of Duty? Zapomnieli może? ;)

Opublikowano
12 minut temu, Nemesis napisał:

Mówisz o tym CoD co go dali za darmo dla wszystkich? Multi może przejdzie bo kampanie do połowy zmęczyłem i przysypiałem w niektórych momentach.

Nie, miałem na myśli przede wszystkim wersję komercyjną. W Warzone też pykam, choć bardzo rzadko. A o kampanii to nie ma nawet co szczempić ryja. Jest i tyle. Dla mnie mogło by jej wcale nie być wzorem chociażby poprzedniej części.

Opublikowano

Pisanie ze sie gra w kał of duty to zawsze dobre prowo, szanuje

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

Czedare Czezare, hm no nie wiem jak Ci to powiedzieć. Pamiętasz jak rodzice w pewnym momencie powiedzieli ci, że te resoraki co je zbieraleś całe życie, powinieneś oddać młodszemu kuzynowi, bo tak nie wypada w tym wieku się nimi bawić? Albo jak ci powiedzieli, że św. Mikołaj nie istnieje. Wiesz, to nie było na złość. Z pewnych rzeczy się po prostu wyrasta, tak działa ten świat.

No i ten tego. Nie powiedzieli ci czasami, żebyś przestał grać w Call of Duty? Zapomnieli może? ;)

Mondruś, ulungu Ty nasz forumkowy. O tym że Mikołaja nie ma to sam mocą swojego intelektu wydedukowałem, z chwilą kiedy idąc wysłany przez rodziców po ziemniaki do piwnicy w jej zakamarkach odnalazłem maskę św Mikołaja, w którą mój ojciec ubrał wcielając się w tegoż kilka lat wcześniej, także tego:lapka:

Poza tym gdybym swój gust opierał na Twoim (Saints Row i inne crapy z Plusa, hrhhh hrm! Tfu!!) to bym daleko nie zajechał:reggie:

Opublikowano
9 minut temu, teddy napisał:

Pisanie ze sie gra w kał of duty to zawsze dobre prowo, szanuje

Zagraj w najnowszą część i nie pitol. Ahaaaa!Sorry, wróć! Zapomniałem, że @teddy to blacharz, a cziterstwo szerzy się na serwerach CoD-a niczym koronawirus, o czym świadczy np ostatni ban hammer opuszczony z hukiem przez Acti:lapka:

Opublikowano

Gram od ok. 3 tygodni na PC w normalnego multika a nie to obsrane battle royale i nie spotkałem jeszcze ani jednego cheatera. 

Godzinę temu, Nemesis napisał:

Naprawdę nie rozróżniasz normalnej edycji MW, za którą trzeba zapłacić od wersji Battle Royale? xD

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

Gram od ok. 3 tygodni na PC w normalnego multika a nie to obsrane battle royale i nie spotkałem jeszcze ani jednego cheatera. 

Tak, tak wiemy. Ci goście co cię zdejmowali z drugiego końca planszy to po prostu tacy dobrzy są. I te ich kill ratio 37-1 to po prostu oznaka ich niebywałego talentu. Nie ma żadnych cheaterów, są tylko bardzo dobrzy gracze na PC ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.