Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

The storage architecture on the PS5 is far ahead of anything you can buy on anything on PC for any amount of money right now. It’s going to help drive future PCs. [The PC market is] going to see this thing ship and say, ‘Oh wow, SSDs are going to need to catch up with this.

DYSK SSD ZA PONAD 10TYS :fsg: 

Normalnie jak za czasów PS2 gdzie można było sterować rakietami :banderas:

Ale to będzie piękna generacja, nawet Spencer przyznaje, że najważniejsze, to CPU i ssd. Niesamowity facet, ale wychodzi na to, że Cerny bardziej niesamowity, bo postawił na właściwą kartę :banderas:

Ja poczekam na xcloud, Master czif na mojej komórce siedząc na kiblu :banderas:

Tak niezrozumiałego postu to ja dawno nie widziałem :dunno:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

Tak niezrozumiałego postu to ja dawno nie widziałem :dunno:

Ale czego nie rozumiesz? Że Xbox stara ku(r)wą jest? 

Opublikowano
13 minut temu, Mendrek napisał:

Oczywiście pod warunkiem że Nintendo nie wypuści kolejnej konsoli ;)

Nintendo niech się aa wpierw nauczy.

Opublikowano

Eh te wymuszone jaranko dyskami SSD. 

Połowę poprzedniej generacji yeti spędził nad zachwytami nad rozdzielczością,a dziś już tylko prędkość odczytu się liczy. Nie jest łatwo być dronem Sony

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

1440p/30 :) 

I tyle wystarczylo by pozamiatać wszystko co do tej pory pokazał ms. Tyle na was wystarczy.

Co natomiast można powiedzieć o tych grach co pokazał micromiętki? Nie wiem. Że śmierdzą?

Opublikowano

Boty to niezbyt inteligentne jednostki, w końcu samo posiadanie x-śmieciarki wiele o nich mówi, także jeżeli ktoś żartuje lub używa sarkazmu poza cw, to proponuje to wyraźnie zaznaczyć.

Opublikowano

W smrodzie jestescie ekspertami. Współczuję wyziewów grillowanego plastiku ulatniajacych sie z odkurzacza sygnowanego logiem playstation.

Opublikowano
20 minut temu, Jakim napisał:

I tyle wystarczylo by pozamiatać wszystko co do tej pory pokazał ms. Tyle na was wystarczy.

Co natomiast można powiedzieć o tych grach co pokazał micromiętki? Nie wiem. Że śmierdzą?

Sam MS nie pokazał jeszcze nic poza samą konsolą.

Nie wiem co jest zabawniejsze, ocenianie konsoli przez pryzmat cross-generacyjnych multiplatform 3rd party czy tech dema multiplatformowego silnika graficznego puszczonego na słabszym sprzęcie. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sam MS nie pokazał jeszcze nic poza samą konsolą.

No to w sumie podobnie jak w tej generacji... :kaz:

Opublikowano

XsX lepszy laptop o (pipi)a XD napisał POTĘŻNY EKSPERT OD ZABEZPIECZEŃ IT.

Edytowane przez Bielik

Opublikowano
32 minuty temu, benito82pl napisał:

Wstyd mi ze mam ta samą konsole co Mendrek. Naszczescie Sex wjeżdża na premiere

Też mi wstyd, że masz tą samą konsolę co ja, bo swoją deklaracją obniżasz poziom IQ naszej społeczności.

16 minut temu, Bielik napisał:

Mówię jak jest, czego nie rozumiesz? ;)

Opublikowano
5 minut temu, Mendrek napisał:

Też mi wstyd, że masz tą samą konsolę co ja, bo swoją deklaracją obniżasz poziom IQ naszej społeczności.

ty to na pewno podwyższasz życząc ludziom śmierci po porażce w gierce :) 

Opublikowano

Mendrek wyzywa człowieka od niskiego IQ tylko dlatego bo osmiela się rozważyć kupno konsoli innej od PlayStation.

Nikt nie robi lepszej propagandy xboxowi niż on, nie zdziwłbym się gdyby po latach okazało się że Karol to tajny współpracownik opłacany przez Spencera

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ktoś jeszcze wierzy, że Karolek to wszystko wypisuje i r o n i c z n i e? Ten człowiek jest faktycznie niepoczytalny.

Jest tak samo ironiczny jak większość z nas tutaj xD 

Opublikowano
5 godzin temu, Jakim napisał:

No MS wypuścił punkty z rąk, zdecydowanie. 

Opublikowano

No Microsoft pokazał gry partnerów i kilka bomb w postaci exclusivów , które wylądują Day One w Game Passie, za to Sony 50 sekundowe tech demo z grafiką, którą zobaczycie w grach jak swinia niebo.

Opublikowano
19 godzin temu, Bielik napisał:

To w sumie i tak lepiej niż PS5 który odpalał demko UE5 niecałym 1440p@30fps.

Okazuje się, że na średniackom lapku toto chodzi w 1440@40fps xD

Opublikowano

Kłamiesz, potrzeba dysku za conajmniej  10 tysiecy złoty żeby odpalić to techdemo

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Gdzie tak się okazuje ?
Źródło proszę.

Nawiązując jeszcze do poprzedniego posta Mendrka.

Prosty test na poczytalność - która konsola generuje większy hałas pod obciążeniem ? Kox czy prosiak? Jak tu zakrzywisz rzeczywistość ?

A teraz weź sobie jakiś dowolny gejmingowy lapek i włącz wymagajcy tytuł, zapewniam że będzie niezły wiatrak w pokoju. Teraz popatrz na bryłę i budowę series x, czy to dalej laptop? Póki co laptopa można się spodziewać po PS5 i potężnym booscie do 10 terafankow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.