Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

To samo pisałeś o XO i później XOX.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Pamiętam jeszcze jak te miernoty z gazetki PSXE pisały, że x360 to middlegen po obejrzeniu bullshotów z killzone czy motorstorma xDDD GDZIE TRAWA W RDR

Opublikowano

Generalnie to kilka potwierdzonych informacji się pojawiło na ten temat, czyli różnicy w ssd, I/O. 

Wszystko wskazuje na to że to ja miałem rację, a nie pewien kolega co mówił że to są najbardziej podobne sprzęty czy inne pajacowanie. 

25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wykorzysta go w pełni garstka tytułów, a Xbox będzie wystarczająco potęzny i szybki aby być konsolą z wyboru dla innych twórców.

Na pewno RT będzie lepsze ponieważ ssd jest z grubsza obojętne dla tego procesu.

Opublikowano

Jezu ale to ps5 ROZPYERDOLI tego xszrota xDD DAWAĆ CZWATREK I OSTATECZNE WYJAŚNIENIE ZIELONEGO ROBACTWA

Opublikowano

W czwartek o godzinie 23 czasu polskiego MS ogłosi, że gamepass jednak dalej za 4 zł.

Opublikowano

W czwartek o godz. 22-giej Sony przeprowadzi prezentację dysku SSD.

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

No shit, każdy to wiedział (oprócz mendrka i yetiego)

Bez kitu, każdy to pisał i wiedział no ale klapy twardo zaklinały rzeczywistość. xD

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

Jeszcze mają co remasterować?

z wiiu skonczyli, teraz kotlety z wii lecą, potem pewnie gacek.

Kupilem tego switcha, przeszedlem najlepszego jrpg generacji i sie kurzy.

Opublikowano

Ładne bomby prawdy, trzeba przyznać że fani PlayStation i Nintendo robią znacznie lepszą propagandę swoim gierkom

Opublikowano
4 minuty temu, Moldar napisał:

Po prostu dostają świetne gry.

Wiadomo, ale Xbox też ma gry których nie musi się wstydzić ale jest o nich znacznie ciszej (przynajmniej w takich miejscach jak to, czyli forach dla entuzjastów)

Opublikowano

Cóż, graczy ps4 jest dwa razy więcej, w Polsce pewnie kilka razy więcej. Kiedy halo i Gearsy świeciły triumfy to było o nich głośno, kiedy są wykorzystywane ile się da i gdzie się da, to powoli nikogo te gry już nie interesują.

Opublikowano

Myślę, że popularność w Polsce X360 zawdzięcza w głównej mierze łatwemu piraceniu, a nie dobrej bibliotece. Dobra biblioteka nie jest gwarantem sukcesu w Polsce, chyba że jesteś PlayStation to wtedy nawet biblioteki nie potrzebujesz bo ludzie każule nie znają alternatyw.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Myślę, że popularność w Polsce X360 zawdzięcza w głównej mierze łatwemu piraceniu, a nie dobrej bibliotece. Dobra biblioteka nie jest gwarantem sukcesu w Polsce, chyba że jesteś PlayStation to wtedy nawet biblioteki nie potrzebujesz bo ludzie każule nie znają alternatyw.

No nie do końca. Piractwo swoją drogą, X360 było dużo tańsze na starcie względem PS3. Próg wejścia był niższy plus gierki szybciej taniały. Wiem coś o tym bo to moje czasy szkolne wiec złotówki mocno były liczone. Gierki też bez porównania, Wymieniłem swoją kolekcje Gierek plus X360 na PS4 i jednak tęskno było za takimi sztosami jak Halo czy GoW które wtedy były w szczytowej formie. 

Piractwo wtedy nie było argumentem bo większość miast powiatowych miało sklep z grami w którym za dyszkę można było wymienić gierkę na inną o podobnej wartości. 

Opublikowano

Do końca życia będę pamiętał stanowiska z Girsami w empikach i przerażone widokiem piłowanych locustów emerytki. Dla mnie też x360 to najlepsza stacjonarka w historii. W odróżnieniu od pierdstacji 3 i 4.

Opublikowano
22 godziny temu, Ukukuki napisał:

No nie do końca. Piractwo swoją drogą, X360 było dużo tańsze na starcie względem PS3. Próg wejścia był niższy plus gierki szybciej taniały. Wiem coś o tym bo to moje czasy szkolne wiec złotówki mocno były liczone. Gierki też bez porównania, Wymieniłem swoją kolekcje Gierek plus X360 na PS4 i jednak tęskno było za takimi sztosami jak Halo czy GoW które wtedy były w szczytowej formie. 

Piractwo wtedy nie było argumentem bo większość miast powiatowych miało sklep z grami w którym za dyszkę można było wymienić gierkę na inną o podobnej wartości. 

Plus kinect. To naprawde robilo wtedy robote, w sieciowkach krolowaly zestawy z kinectami. No i bylo to poziom wyzej niz ps move. Naprawde zainteresowanie gierkami na kinecta bylo bardzo duze. Zreszta ogolnie zainteresowanie x360 i ps3 bylo porownywalne. Nie to co teraz ze raz na miesiac jakis gosc ktoremu chu.jowo doradzili w media zapyta o gry na xone xd 

Opublikowano
W dniu 9.06.2020 o 19:24, Paolo de Vesir napisał:

Piękny będzie ten overkill z SSD, coś jak z CELLem. Wykorzysta go w pełni garstka tytułów, a Xbox będzie wystarczająco potęzny i szybki aby być konsolą z wyboru dla innych twórców.

Mówiąc w skrócie: powtórka z czasów X360 się nam szykuje, czyli de facto powtórka z najlepszej konsoli stacjonarnej w historii gamingu. :lapka: 

Nowy Unreal Engine specjalnie przebudowali pod możliwości SSD w PS5, panieee mariuszuu co to będzie za :banderas:

Opublikowano

To fajnie, szkoda, że nikt z tego nie będzie korzystał. :kaz: 

Opublikowano

Ale ten xbox zostanie jutro zmasakrowany 

Opublikowano

Plejsztejsonowcy odludki. "Zabierajo nam singla, je.bac online". Po prostu nikt z wami grac nie chce i szukacie wymowek. Jeden juz tu groził smiercią i stalkowal ludzi.

giphy.gif

Ale bedzie jutro beka z magnetowidu o wysokosci 2×pspro.

Opublikowano

I tyle

KNACK 3 wystarczy na zielonych

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Nie no, dobry marketing z ich strony. 

Opublikowano

Po prostu MS zbiera siły na PlayŚmiecia. Klaperskie bajlando trwa do prezentacji gier 1st party zielonych. :) 

Nowa generacja rozpocznie się kiedy Xbox tak powie.

Edytowane przez Paolo de Vesir
nowa strona więc przyklepane, elo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.