Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Od 7 lat coś zbierają siły te zielone sc00rwensyny i uzbierać nie mogą :dynia:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ganitur już założony, doopsko nasmarowane i bebech gotowy na beke z botów.

To juz dziś panowie!

tumblr_moaqnoXLCg1sums1wo1_400.gifv

ComfortableTintedGrayling-small.gif

ps49_8421.gif

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Sony was rucha, a wy klapiecie moszną o dupę. 599 eurasków + dwie gry po 70 vs 499 + 300 gierek w gp w tym Halo infinite i forza 8 :sir: Pilbym dzisiaj zaj.ebiste malinowe winko, ale przeczuwam niezla beke i nie chce zabarwic na czerwono wszystkiego jak parsknę ze smiechu.

Opublikowano

To ten dzień, dzień w którym boty zobaczą ze w świecie prawdziwego gracza jest coś innego niż Minecraft i abonament obejmujący gry z PC, czas wytoczyć działa i oddzielić ziarno od plew, pokaz który pokaże ze gra się w gry a nie teraflopy, kolejny raz będzie popis magii nie do ogarnięcia dla przeciętnego bota.

To jest nasz dzień, dzień graczy, dla graczy.

Tylko PlayStaion <3

Opublikowano

halo, forza, gearsy.  I tak do końca waszego smutnego życia zielone pokraki :usmiech:

Opublikowano

Zabawne, bo klapiszcze modlą się o sequele i remasterki :usmiech:

Opublikowano
47 minut temu, Pupcio napisał:

halo, forza, gearsy.  I tak do końca waszego smutnego życia zielone pokraki :usmiech:

Halo, Forza, Gearsy, 15 studiow. Ja tu widze jednak progres.

Opublikowano

ja wiem, że to cw, ale szanujmy się choć trochę 

Opublikowano
23 minuty temu, Marcin_wawa napisał:

Forza > wszystko z ps4 włącznie z LGBT 2.

Ponad Forzę szanuje bardziej wyścigówki.

Opublikowano

Patrzcie jak robale wypełzły, bo zbilza sie konfa. Posiusiam sie ze smiechu jak bedzie powtorka z revealu bebechów. Miałoby być 15tf i 24 gb ram, ale teraz to  wiadomo - moc sie nie liczy :kaz:

Opublikowano
7 godzin temu, 20inchDT napisał:

Sony was rucha, a wy klapiecie moszną o dupę. 599 eurasków + dwie gry po 70

Przecież oni są przezwyczajen do tego, TLoU 2 250 zł + wymiana pasty 250 zł piękny kawalerze. Albo krata browara i pięcio godzinna wymiana ze szwagrem. To są prości ludzie co kupują jedną grę na rok i inwestują pieniądze w odświeżanie swojej konsolki, niczym w pasacika. 

Opublikowano
14 minut temu, 20inchDT napisał:

ale teraz to  wiadomo - moc sie nie liczy :kaz:

Do premiery Xboxa One X moc również nie miała znaczenia dla botów - hipokryzja lvl.Master

Opublikowano

Jedno u botów nie zmieniło się do tej pory, gry nadal się nie liczą. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

I ten xboxowy dysk ze średniowiecza xD znowu hamują rozwój gier :reggie:

Opublikowano

Jestem z dala od cywilizacji, gdzie internet kapie niczym krew z nosa. Żałuję, bo przez to nie będę mógł dziś uczestniczyć w festiwalu beki, na którym niebiescy nieudacznicy zaprezentują nowy SSD z zainstalowanym nań silnikiem audio 3D.

Opublikowano

przecież to guwno bez gier nie da sie nawet pod telewizor wstawić xdd

ale dla kopciuchów będzie za to kolekcjonerska popielniczka jak będą robilil długie sesje przy lpg2

a08b54bade3c033d97f5892baa194b2b2e9e1254

Opublikowano

8 godzin temu, 20inchDT napisał:

Sony was rucha, a wy klapiecie moszną o dupę. 599 eurasków + dwie gry po 70 vs 499 + 300 gierek w gp w tym Halo infinite i forza 8 :sir: Pilbym dzisiaj zaj.ebiste malinowe winko, ale przeczuwam niezla beke i nie chce zabarwic na czerwono wszystkiego jak parsknę ze smiechu.

Bo za exclusive gry to się płaci grubo ponad 250 golda, a za dostęp do śmiecia 4 zł. Potem grasz i słuchasz jak szczyl cie wyzywa w tym wspaniałym sieciowym gnwnie.

W królestwie niebieskim spokój i kooltura 

Opublikowano

Bo największa marka na PSie nie ma multi. Klapy całą generację waliły gruchę do multi w TLoU, a tu Sony stwierdziło, że (pipi)ać i tak grały w to tylko trzy osoby, więc trzeba zabić śmiecia. 

I nie trzeba utrzymywać serwerów z kartonów, same plus, dla Słony, tak was rukają, swoich wyznawców, a wy prosicie o więcej.

Opublikowano

Sony jeszcze nic nie pokazało A zieloni już obsrali zbroje  :)

Opublikowano

To będzie piękny wieczór, w niebieskim obozie celebracja i zabawa do białego rana a w zielonym zagwozdka, co by tu zrobić w lipcu, na jakiej jeszcze płaszczyźnie wcisnąć logo Xboxa żeby doić frajerów jeszcze bardziej karmiąc ich obiecankami, może Xbox Mobile

nawet mi was nie żal.

Opublikowano

Ucztujecie na tym forum jak karaluchy w kuchni. W lipcu Spencer was pogoni jak prawdziwy prusator.

Opublikowano

Spencerowi jedyne co dobrze wychodzi to uśmiech na twarzy.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Cześć exact, dawno Cię tu nie było. Co to za powrót z martwych? Wracając z zaświatów nie spotkałeś po drodze DriveCluba? :lapka:

No siema, jest okazja to jestem, DriveCluba nie widziałem ale był Xbox One, kazał pozdrowić i przekazać ze niedługo dołączy do niego Xbox One Series X.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.