Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Spokojnie, za 5 lat dostaną GT7. Może do tego czasu nauczą się wykorzystywać moc SSD i obiekty nie będą się pojawiały tuż przed maską. :) 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Przeciętnemu botkowi trudno zrozumiec, przewijanie, jazda na skróty i pontonowy model jazdy za to fpytke - lOl

:yao: wincyj xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
3 godziny temu, Wojtas1986 napisał:

Co tam krzyczycie. ??? Forza halo gearsy..... aha:kaz:

7dni

Całe Podlasie ręce w GÓÓÓÓÓÓÓÓÓRRRRRRRRRRRĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ

LECIMY.... NIE ŚPIMY....

JJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1tEwnfL.gif

Opublikowano

Boty szykują szampana na dwudziestego trzeciego, a u klapów po staremu.

pjEjpSW.png

Piękne podsumowanie mentalności niebieskich chrabąszczy w sklepie z grami tylko dla niebieskich chrabąszczy xD Dać tym c00rwom liznąć Game Passa i producenci majtek zarobili by krocie na tych wszystkich obsranych pantalonach, które wygenerowało by to wydarzenie.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Co to za wspaniały sklep? :notbad:

Wiedzmin przez weekend, no nie wiem, jesli ktos da rade to podziwiam.

Opublikowano
26 minut temu, Wojtas1986 napisał:

5 dni .

Likwidujesz konto?

Opublikowano
W dniu 11.07.2020 o 13:47, Bzduras napisał:

Boty szykują szampana na dwudziestego trzeciego, a u klapów po staremu.

Że co???

W Królestwie Niebieskim bez zmian, najpierw Mesjasz Part II, a w piątek GoT. W zielonym szambie bez zmian, brak gier przez cały rok. Przepraszam, zapomniałem o Girsach Tactics, które prezentowały jkais poziom, ale wyszły tylko na PC. Spencer pluje na nich, a co się cieszą, a 23.07, to będzie kolejny kabareton w wykonaniu pasibrzucha. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Trzeba przyznać, że microsoft z pudełkami trafił idealnie, są tak samo paskudne jak konsola. :yao:

Opublikowano

@YETI w ku,restwie niebieskim bez zmian: wydają grę rodem z 2006 jako nową. Nawet Ubisoft już się wycofał ze starej mechaniki assassinów bo to było już za dużo, ale niebieskim świniom można lać każde pomyje do koryta, zjedzą. :banderas:Za momencik podrasowany Spider-man z PS4 i remake najstarszych Soulsów z przedpotopową mechaniką chociaż nawet From wie, że formuła Soulsów dawno się wyczerpała. Jak bardzo trzeba nie mieć gustu by jarać się takim macoszym traktowaniem? To już chyba wie tylko niebieska świnia.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Trzeba przyznać, że microsoft z pudełkami trafił idealnie, są tak samo paskudne jak konsola. :yao:

wyglądają lepiej niż te z ps5

Opublikowano
55 minut temu, YETI napisał:

Że co???

W Królestwie Niebieskim bez zmian, najpierw Mesjasz Part II, a w piątek GoT. W zielonym szambie bez zmian, brak gier przez cały rok. Przepraszam, zapomniałem o Girsach Tactics, które prezentowały jkais poziom, ale wyszły tylko na PC. Spencer pluje na nich, a co się cieszą, a 23.07, to będzie kolejny kabareton w wykonaniu pasibrzucha. 

Nie marnuj czasu na forum, wal speedrun za dychę, chłopie

Opublikowano
1 godzinę temu, YETI napisał:

Że co???

Za nami prze piękne ORI a przed najnowsze Halo i Bóg wie co jeszcze :fsg: wakacje to czas leżenia i plażowania się i czekania na wizję MS, która nadejdzie już 23.07.2020 

A u niebieskich klasyka dwie fajne gierki na rok a później już tylko FIFA i nowe Call of Duty...

Edytowane przez Soul

Opublikowano
8 minut temu, Soul napisał:

wakacje to czas leżenia i plażowania się 

Powodzenia przy 15 stopniach i deszczu. Przynajmniej grając w tlou2 miałem większą immersję bo za oknem podobna pogoda :D

Opublikowano

Ja wiem, że niebiescy najdalej gdzie jadą to do mielna, na szczęści tu jest wyższa kultura i Chorwacja już czeka. 

Opublikowano
5 minut temu, creatinfreak napisał:

Powodzenia przy 15 stopniach i deszczu.

To i tak miałeś sporo szczęścia. Ja szczerze mówiąc mam już dość czekania do 22 aż się ściemni żeby można było pograć w gierki jak człowiek. Jesieni - przybywaj!

Opublikowano
46 minut temu, Soul napisał:

Ja wiem, że niebiescy najdalej gdzie jadą to do mielna, na szczęści tu jest wyższa kultura i Chorwacja już czeka. 

Chorwacja i wyższa kultura xD

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

Chorwacja i wyższa kultura xD

Jakieś argumenty, czy xD to max na co kolegę stać? 

Opublikowano

Niestety dla człowieka pracującego wakacje to dwa max trzy tygodnie, to taka różnica dorosły VS dziecko.

No ale chyba tyle to wiesz :)

Opublikowano
50 minut temu, Soul napisał:

Jakieś argumenty, czy xD to max na co kolegę stać? 

Inaczej by to zdanie zabrzmiało gdybyś podał coś w rodzaju Malediwy, Wyspy Bora Bora czy inne Karaiby.

Wymieniłeś Chorwację, która jest jednym z najbardziej obleganych Państw rok do roku więc nie czyni to jej niczym nadzwyczajnym. Zasadniczo tak samo oklepanym (w dużym uproszczeniu) co to Mielno :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.