Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, Figuś napisał:

Już jutro

Co.to (pipi)a jest xdddddddd

Jakbym mial 10 lat to moze by przeszlo

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, standby napisał:

Co.to (pipi)a jest xdddddddd

Jakbym mial 10 lat to moze by przeszlo

Taki easter egg z Halo 5 jak grałem z @blantman i karolkiem

Opublikowano

To nie mendrek, był taki fajny użytkownik forum ale chyba jest martwy bo nie mogę oznaczyć i nie mam już go na liście na XBL :/

Opublikowano
Cytat

Gaming revenue increased $1.3 billion or 64%, driven by growth in Xbox content and services. Xbox content and services revenue increased $1.2 billion or 65%, primarily due to record engagement, including strength from third-party titles, as stay-at-home guidelines continued. Xbox hardware revenue increased 49%, primarily due to an increase in volume of consoles sold.

https://www.microsoft.com/en-us/investor/earnings/FY-2020-Q4/press-release-webcast

coś ten Xbox umiera umiera i umrzeć nie może

jak ten chory poyeb Spencer zarabia na tych polaczkach co mają game pass za 4zł? xd

Opublikowano
10 godzin temu, Figuś napisał:

To nie mendrek, był taki fajny użytkownik forum ale chyba jest martwy bo nie mogę oznaczyć i nie mam już go na liście na XBL :/

Ty teraz jak o tym napisałeś sam zwróciłem uwagę. Grałem z nim w monster huntera jeszcze 1,5 roku temu na xbox i już wtedy mówił że z forum mu nie po drodze. No ale żeby konto kasować :(. Na xbox też nie mam go w znajomych ale nawet nie mogę wyszukać. Wiem że mówił coś o przeprowadzce i zakładaniu rodziny (dzieciach). Straciliśmy następnego dobrego gracza 

giphy.gif

Opublikowano

Zablokował ciebie na xbl jak nie mozesz wyszukac :dynia:

Opublikowano

Pamiętam jak pierwszy raz grałem w Halo 2 w 2004 roku to strzelając do krasnali w pierwszej misji autentycznie zbierało mi się na wymioty, a w ustach pozostawał przykry posmak, który czuję do dziś na samą myśl o tym.

Tak to pamiętam:

Hmccb75.png?width=1920

Dam serii drugą szansę na najpotężniejszej konsoli w historii gejmingu.

Opublikowano

"Halo ma słaby artdesign"

H4_final_cryo01.jpg

1200px-H5G-Waypoint-Swords_of_Sanghelios

ccea88bef8865dfcca8c7856aa3bcbd8.jpg

m20term.jpg

Opublikowano

Podziękujmy Bungie za to. Mogliby zaorać i zrobić nowe rasy :pechowiec:

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

"Halo ma słaby artdesign"

H4_final_cryo01.jpg

1200px-H5G-Waypoint-Swords_of_Sanghelios

ccea88bef8865dfcca8c7856aa3bcbd8.jpg

m20term.jpg

Skały na pustyni i wnętrza statków kosmicznych, N I E S A M O W I T Y   D E S I G N :BANDEROS:

Opublikowano

Nie to co asasyn w Japonii :kaz:

Opublikowano
27 minut temu, suteq napisał:

Nie to co asasyn w Japonii :kaz:

Tamto to gra studia SONY a takie nie mogą być złe. W przypadku roziego tylko LGBT potrafi pokonać zachwyty nad grami sony. Jedyny raz jak widziałem jego krytykę exa tak mocną (i najlepsze że niezbyt słuszną) to w przypadku ostatniego hitu nd xD 

Myślę że jakby w halo zrobili część w której silny heteroseksualny master chief bije transy i lesby to Rozi pierwszy by dał grze GOTY. 

Opublikowano

Ale już przestańcie z tym halo chłopaki, są jakieś granice :)

Opublikowano

Obecna generacja nie widziała feudalnej Japonii bez potworków.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Ale już przestańcie z tym halo chłopaki, są jakieś granice :)

Halo to dopiero po 18 wjedzie na pełnej :kaz:

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Ty teraz jak o tym napisałeś sam zwróciłem uwagę. Grałem z nim w monster huntera jeszcze 1,5 roku temu na xbox i już wtedy mówił że z forum mu nie po drodze. No ale żeby konto kasować :(. Na xbox też nie mam go w znajomych ale nawet nie mogę wyszukać. Wiem że mówił coś o przeprowadzce i zakładaniu rodziny (dzieciach). Straciliśmy następnego dobrego gracza 

giphy.gif

o kim mowa?

Opublikowano

Carolek.

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wow, niesamowity argument. :pawel: 

Powiedziałbym, że gameplay, eksploracja, jeden z najlepszych otwartych światów ever, ale fana WoWika takie rzeczy nie interesują.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.