Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten Listunio to alter Mendrka, bo styl zaloty-pomyleńca mocno?

ListuniO to ListuniO - sam pracuje na swoją reputacje. Ale Ty to niezły szaleniec 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
14 minut temu, ListuniO napisał:

A wogóle za co zieloni tak kochaja tą konsole? Chyba tylko za to że to nie Playstation...

Żaden zdrowy na umyśle człowiek chyba nie jest w stanie kochać kawałka plastiku. Przy wyborze platformy do grania powinno się raczej kierować rozumem a nie uczuciami i sentymentami.

A dlaczego ludzie decyduja się na xboxa? Myślę że wynika to z prostej kalkulacji i nie jest to jakaś tajemnica, ludzie po prostu lubią ich gry, chwalą sobie sprzet i usługi, podoba im prokonsumencka polityka. 

Opublikowano
6 minut temu, ListuniO napisał:

ListuniO to ListuniO - sam pracuje na swoją reputacje. Ale Ty to niezły szaleniec 

Jak? FiutuniO? :)

a jak chcesz się dowiedzieć dlaczego lubią ludzie Xboxa to ograj najważniejsze gry na X tej generacji i będziesz miał odpowiedz

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak? FiutuniO? :)

a jak chcesz się dowiedzieć dlaczego lubią ludzie Xboxa to ograj najważniejsze gry na X tej generacji i będziesz miał odpowiedz

Miałem, grałem i sprzedałem po roku. Nic nadzwyczajnego dla mnie. Ale dla fanatyków pewnie coś się znajdzie

Opublikowano
6 minut temu, - V - napisał:

@ListuniO to prawda, zagraj. Jeden weekend Ci styknie.

Ej to tak jak z grami na plejstejszon. Grałeś w jedną, grałaś we wszystkie, a że trwa to 10h to weekend i do żyda. :kaz:

Opublikowano
13 minut temu, suteq napisał:

Ej to tak jak z grami na plejstejszon. Grałeś w jedną, grałaś we wszystkie, a że trwa to 10h to weekend i do żyda. :kaz:

Ale trajhard :D

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Poka GT to pogadamy :)

Niewiele tam jest bo taka to właśnie jest konsola

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Aha, to zamknij mordę. :) 

Co za psychol

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
Godzinę temu, Shago napisał:

Ty, ale co złego jest w ograniu starszej, mega dobrej gry w ramach kompatybilności wstecznej? Niektórym to już wjeżdża za mocno :yao:

Na tą listę powyżej bot odpowie:
- FH3

- FH4

- FM7

- Gears 4

- Gears 5

- Sunset

- Ori

- Ori 2

- Halo 5

- Halo Wars 2

- Sea of Thieves

Te gry powyżej to są dziesiątki godzin świetnej zabawy i każdy znajdzie coś dla siebie.

Ile klapów rozpływało się nad FH?

Ile klapów rozpływało się nad Ori?
Na PS4 jest totalna nędza jeżeli chodzi o gry wyścigowe, kiedy Xbox dostarczył pod tym względem. Do tego jest totalna nędza, jeżeli chodzi o gry MP. Seria Halo Wars? Naprawdę fajne gry strategiczne.

Żyjcie sobie dalej klapiszcza w swoim wyimaginowanym świecie, w którym Xbox nie ma gier :reggie:

Nie skumałeś jednego i niepotrzebnie się produkujesz.

Gry ktore wymienił Yeti są tylko z TEGO roku.

Ty wymieniłeś niewiele więcej ale...z 7 lat :/

Opublikowano

No jeszcze jest lgbt2 pisane przez przedszkolaka. :)

Opublikowano
Cytat

The world premiere for Halo Infinite's campaign has arrived! It’s the first detailed look at how our Campaign will play and while we’re happy with how it’s shaping up, there’s still lots to do! This is just a glimpse of what next-gen gaming looks like! The Master Chief is back in action, and we’re all ready to help him save humanity and become heroes.

But while it’s easy to get carried away about the prospect of playing Halo Infinite, it’s worth taking a minute to think about the enormous work put into this playable preview of Halo Infinite. While this is just a section of the final game, it took a herculean effort to make sure this little corner of our Ringworld was polished and pretty enough for its premiere! The art, lighting, design, environment, graphics, production and engineering teams involved in carving out and curating this little slice, are nervous and excited to show people a glimpse of what we’re building.

Greenberg tłumaczy się Covidem, a pracownik 343 w tym samym czasie pisze takie rzeczy xD Niech spjerdalają. Jeżeli jest to dopracowany fragment gry to strach pomyśleć jak reszta tego ścierwa się prezentuje.

https://www.343industries.com/news/articles/employee-spotlight-ani-shastry

Edytowane przez Ins

Opublikowano
17 minut temu, - V - napisał:

Ale trajhard :D

Powiedział jednoplatformowiec. :kaz:

Opublikowano
59 minut temu, drozdu7 napisał:

Miałem ps4 trzykrotnie w ciagu tej generacji i odpalając konsole czy nawet te mityczne ambitne exy, nie słyszałem anielskich chórów, nie spłynęła na mnie boża łaska. 

Czyli co dwa lata w tej generacji kupiłeś konsolę której nie lubisz, po co?

Godzinę temu, drozdu7 napisał:

No nie wiem, sprzęt jest ok, pad jest ok, funkcje są ok. Jest w co grać (multiplatformy), jest kilka serii które lubie (gearsy, Forza, ori). Nie wiem, biorę pada siadam i gram.

Każda konsolę można tak podsumować. 

Opublikowano

No i po tym wszystkim co ms zbudował (serie gears czy forza) kładzie Wam anusa na ryj w postaci halo infinity a Wy nadal jęzory wystawiacie.

Opublikowano
17 minut temu, Ins napisał:

Greenberg tłumaczy się Covidem, a pracownik 343 w tym samym czasie pisze takie rzeczy xD Niech spjerdalają. Jeżeli jest to dopracowany fragment gry to strach pomyśleć jak reszta tego ścierwa się prezentuje.

https://www.343industries.com/news/articles/employee-spotlight-ani-shastry

Niech zamkną ich w jakimś alkatraz na 2 lata i zapierdalają nad jakością tej gierki bo jak nie to będzie piękna katastrofa na premierę. 

Chociaż za taką kasę co ten Greenberg dostaje to też twierdziłbym, że wszystko jest super. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Ilu wykolejenców kryje sie w dziale sony :smutas: trzymaj sie tam pupcio.

Opublikowano
59 minut temu, 20inchDT napisał:

Ilu wykolejenców kryje sie w dziale sony :smutas: trzymaj sie tam pupcio.

Tylko jak exy wychodzą to się odpalają na szczęście 

Opublikowano

Ludzie, co Wy macią z tą obsesją kupy, sików i pisiorów na twarzy?

Mnie Halo wali, bo nie gram w shootery i prawie wcale online. 

Xbox i ps5 w 95% będzie miało te same gry. Kilkoma tytułami się będą różniły, ale na Xa będą za free. 

Myślę, że wielu jeszcze nie dostrzega wagi prezentacji M$ i jak 2021 zmieni podejście do grania i kupowania gier.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
3 godziny temu, Shago napisał:

Ty, ale co złego jest w ograniu starszej, mega dobrej gry w ramach kompatybilności wstecznej? Niektórym to już wjeżdża za mocno :yao:

Na tą listę powyżej bot odpowie:
- FH3

- FH4

- FM7

- Gears 4

- Gears 5

- Sunset

- Ori

- Ori 2

- Halo 5

- Halo Wars 2

- Sea of Thieves

Te gry powyżej to są dziesiątki godzin świetnej zabawy i każdy znajdzie coś dla siebie.

Ile klapów rozpływało się nad FH?

Ile klapów rozpływało się nad Ori?
Na PS4 jest totalna nędza jeżeli chodzi o gry wyścigowe, kiedy Xbox dostarczył pod tym względem. Do tego jest totalna nędza, jeżeli chodzi o gry MP. Seria Halo Wars? Naprawdę fajne gry strategiczne.

Żyjcie sobie dalej klapiszcza w swoim wyimaginowanym świecie, w którym Xbox nie ma gier :reggie:

Hahahha xDDDDDD 

Ja daje listę sztosiw z tego roku, a ten mi listę z całej generacji składającej się z 3 serii. 

I jak tu nie śmiać się z tym karaluchów :pawel:

Z czym do ludzi, pytam się, z 10 letnim halo reach? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.