Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Widzę jedno zastosowanie do XSS - jeśli ta konsoa będzie tylko dla takich causali którzy grają w multi np w FIFE czy COD-a gdzie moc nie ma znaczenia to spoko. Ale wtedy musieli by mieć podwójny marketing - jeden dla casuala drugi dla HC z pełnym wsparcie wew studiów. dla XSX - wtedy jakiś szacun jest. 

Nie wierze (pipi) że tak zrobią i będzie hamulec bo kasa się nie będzie zgadzać. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czemu? Przeciez wystarczy skupic sie na wersji na PS5, a XSX i XSS dac jakies popluczyny. :) Przeciez nikt nie bedzie liczyl sie z MSem.

Cudownie by było.

Cóż, szykuje się generacja gdzie multiplatformy będa pewnie bardziej dopakowanymi wersjami gier z obecnej generacji a prawdziwe perełki tylko w niebieskim królestwie.

Na pocieszenie - pierwszy rok Ps5 o ile czegoś nie spierdolą.

PS5 gry na start 1 rok

Opublikowano

Dobrze, że przynajmniej exy od Sony beda robione na jeden, potezny sprzet:banderas:

Opublikowano

Liściu daje takie argumenty, że nawet Mendrek przewraca się w grobie:facepalm:

Opublikowano

Ty, no napisałem że może w tym działaniu MS jest jakiś plan który może się udac. A Ty mi o słanbych argumentach? Co za ciecz. 

Tu nie można normalnym jezykiem do nich. Tylko kij i przez łeb żeby dotarło....

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Generalnie świetny temat do dyskusji, a tu takie smutasy :)
Weście się chłopaki ogarnijcie i zacznijcie patrzeć patrzeć na życie optymistycznie, a nie tak depresyjnie.

Wiadomo, że obie konsole będą wypas i podobnej mocy. 99% gier ta sama. 
I tak każdy z nas wybierze to, na co ma więcej pucharków lub gamerscore. 

Co za różnica jakie plastikowe pudełko odpala Wam grę?

Im lepiej konkurencja sobie radzi, tym drudzy więcej klientowi oferują. 
Jak x360 przycisnął sony, to nagle zaczęły pojawiać się dobre gry na ps3.

Jak ps4 przycisnęło xa, to M$ dało najlepszy deal gierkowy w historii. 

Jak teraz M$ poleciało z grubej rury cenowo, to tylko czekać, ile sony jest gotowe dopłacić do konsol.

Nadchodzą najlepsze czasy gejmingu, więc nie rozsiewajcie fermentu. 

Dorośli faceci mogliby przy piwie pogadać jakie to za.je.b.iste gry są, a w zamian okładają się łopatkami w piaskownicy.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Kurde Horizon był zwyczajnie niezła przygodowka, ale żeby sie tak jarać na dwójkę? Kiedy mniej więcej wiemy czego sie spodziewać? 

Ja jakoś strasznie jestem ciekaw co wysmaży inExile, Obsydian, czy nawet Playground lub Rare. Odczuwam jakąś ekscytacje, bo nie wiem kompletnie czym będą te gry :)

Opublikowano
30 minutes ago, drozdu7 said:

Kurde Horizon był zwyczajnie niezła przygodowka, ale żeby sie tak jarać na dwójkę? Kiedy mniej więcej wiemy czego sie spodziewać? 

Mi się podobała historia i grafika. Nie jestem jakimś mega fanem, ale bardzo chętnie zagram w kolejną część. 
Generalnie nie lubię open world, ale oczekuję historyjki na jakieś 20h, a nie 200h, więć jest OK.

Opublikowano
41 minut temu, C1REX napisał:

Generalnie świetny temat do dyskusji, a tu takie smutasy :)
Weście się chłopaki ogarnijcie i zacznijcie patrzeć patrzeć na życie optymistycznie, a nie tak depresyjnie.

Wiadomo, że obie konsole będą wypas i podobnej mocy. 99% gier ta sama. 
I tak każdy z nas wybierze to, na co ma więcej pucharków lub gamerscore. 

Co za różnica jakie plastikowe pudełko odpala Wam grę?

Im lepiej konkurencja sobie radzi, tym drudzy więcej klientowi oferują. 
Jak x360 przycisnął sony, to nagle zaczęły pojawiać się dobre gry na ps3.

Jak ps4 przycisnęło xa, to M$ dało najlepszy deal gierkowy w historii. 

Jak teraz M$ poleciało z grubej rury cenowo, to tylko czekać, ile sony jest gotowe dopłacić do konsol.

Nadchodzą najlepsze czasy gejmingu, więc nie rozsiewajcie fermentu. 

Dorośli faceci mogliby przy piwie pogadać jakie to za.je.b.iste gry są, a w zamian okładają się łopatkami w piaskownicy.

Te, Cirex, ale tu jest Console Wars, a nie Console Mizianko Po Fiutach. Plejka to curwa i prostytutka. Tyle w temacie.

Opublikowano
1 minute ago, Czezare said:

Te, Cirex, ale tu jest Console Wars, a nie Console Mizianko Po Fiutach. Plejka to curwa i prostytutka. Tyle w temacie.

Też tak myślałem, ale część na serio to wzięła i to samo pisze w innych działach. 
Gdybym był na 100% pewny, że każdy tu żartuje, to też bym smarowanie gęby kupą dawał w postach, ale część osób z forum znam osobiście jeszcze ze zlotów i nie chcę ryzykować.

Opublikowano

Nikt tu nie żartuje. Xbox syf!

Opublikowano
5 minutes ago, ListuniO said:

Nikt tu nie żartuje. Xbox syf!

Obe konsole zaj.e.bi.ste. Jak ktoś myśli inaczej, to jest obciągaczem czarnych pałek.

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

Obe konsole zaj.e.bi.ste. Jak ktoś myśli inaczej, to jest obciągaczem czarnych pałek.

Z takimi życzeniami to do zielonych:dynia:

Opublikowano
6 minutes ago, ListuniO said:

Z takimi życzeniami to do zielonych:dynia:

Za dużo czarnych pałek? Odrzuca od dużej, czarnej konsoli?

Opublikowano
2 godziny temu, Jakim napisał:

Cudownie by było.

Cóż, szykuje się generacja gdzie multiplatformy będa pewnie bardziej dopakowanymi wersjami gier z obecnej generacji a prawdziwe perełki tylko w niebieskim królestwie.

Na pocieszenie - pierwszy rok Ps5 o ile czegoś nie s(pipi)ą.

PS5 gry na start 1 rok

Screen z gatunku śmieciarka z gamepassa przyjechała ale potem przypomina mi sie, że Sony każe sobie płacić po 300zł za gów,na xD

1 godzinę temu, C1REX napisał:

dobra weź sp.ie.r.dalaj 

Opublikowano

Czaicie pałować się DLC na 6h jako super line up PS5? xD

Opublikowano

Piekło zamarzło

Najpierw wredny, a teraz ussr. Kto następny, mendrek czy yeti? :obama: Przybedzie tych xboxow na forum.

Opublikowano

Sony podobno miało podać ceny, ale xbox ich zaskoczył. Plotki mówią, że sony ma dać niższe ceny, niż do niedawna planowało. 

Jeśli plotki są prawdziwe, to cena zostanie obniżona z $600 i $500 (all digital) na $500 i $400.

Ale dobrze mieć na rynku konkurencję. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Ja pewnie kupię śmiecia jak będzie problem z dostępnością kart. Gier na to nie będzie ale mało gram ostatnio to w sumie konsola idealna

Opublikowano

Nie lepiej ps5 z bloodborne 2?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.