Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, bluber napisał:

EfFiqdMXoAAWe6Q?format=jpg&name=large

Fajny kolaz kafelkow z tapetami na pulpit.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
9 minut temu, Rozi napisał:

tej xCiekawostki.

O ja (pipi)e. Ale raczydło

Opublikowano

Jaranie się xCloudem jest na maxa słabe, moze w strategie by na tym zagrał ale wszystko inne to słabizna, fakt dobre dla casuali, dla botów jak znalazł ale robić z tego plusa na korzyść to troche beczka.

Opublikowano
13 minut temu, bluber napisał:

Piękna propaganda gamepassa :gamepass:

2 minuty temu, Rozi napisał:

Oczywiście, że grałem, jakieś 15 minut. Włączyłem Forzę Horizon 4, Minecrafta Dungeons, wywaliłem. Oczywiście drony Microsoftu będą bronić, ale casual gamerzy tak mają. Może wydadzą jakieś Candy Crush Xbox Edition, to akurat będzie proporcjonalna gierka do jakości tej xCiekawostki. 

Okej rozumiem, 

Mi dane było pograć korzystając tylko ze zwykłej transmisji danych i chociaż lag był wyczuwalny (przypominał ogrywanie rdr2) to jednak gry były jak najbardziej grywalne. Mój budżetowy telefon nie obsługuje niestety wifi 5ghz więc nie mogłem sprawdzić tej opcji, a wtedy podobno doznania są jeszcze lepsze.

Dla mnie to osobiście bardzo spoko opcja, mieć pod rękę setki gier z mojej biblioteki Xbox gamepassa, z tymi samymi sejvami, gdziekolwiek jestem bez konieczności targania sprzetu. Dlatego już planuje zakup nowego telefonu i jakieś przystawki do sterowania, najbardziej kusi mnie Razer Kishi.

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał:

O ja (pipi)e. Ale raczydło

No bez kitu, nie dość że XDboks jest śmieciem od jego powstania, to jeszcze się taką usługą ośmieszają. 

Opublikowano

switcha z tymi 2 exami rocznie i wykastrowanymi portami za 250zl tez pan Spencer wysłał do piachu:banderas:

spacer.png

Opublikowano

Nowa strona, więc przypominam. 

:dynia: "nie polegamy na exclusivach, mamy wsteczną kompatybilność" :dynia:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Odkładając emocje na bok, to kto tu faktycznie planuje kupno ps5 na premierę i po co?

PS5 pewnie skończy z mega kozackimi exami, ale jak się poczeka, to się kupi ps5 pro i exy na wyprzedażach. 

Serio chcecie wydać ponad 2500zł na premierę ps5 + 3 gry + ps now? Dla której gry warto się spieszyć? Która gra jest warta te 2000zł?

Xbox nie jest idealny i nie ma na start killerów (obie konsole nie mają), ale 200 gier + więcej ludzi online + taniej niż iphone w abonamencie. 
Xbox zachęca do kupna wcześnie, a ps5 zachęca do odczekania i kupna używek IMHO

xcloud >>>> ps remote/psnow. 

xcloud jest idealny do rpgów. Jedziesz w autobusie i grindujesz. ps remote wymaga WiFi, więc mi się przydaje tylko do grania w drugim pokoju, jak dziecaki bajki oglądają na TV. W ogóle serwisy od $ony są niedorobione jeszcze porównując do odpowiedników od M$.  Do tego jakieś chore oograniczenia $ony, że musisz mieć telefon Sony lub od niedawana łaskawie na android 10 pozwalają.

Oczywiście obie firmy chcą nas sfrajerować na kupno konsoli w dniu premiery, ale $ony nie daje żadnych dobrych argumentów. Chyba, że ktoś tu jest Youtuberem i chce być pierwszy dla wyświetleń.

Opublikowano

Dobra Asax, zgłaszamy za multikonto? 

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Nowa strona, więc przypominam. 

:dynia: "nie polegamy na exclusivach, mamy wsteczną kompatybilność" :dynia:

„Posiadanie Halo na premierę [Xboksa-red.] byłoby niesamowite. [Ale] nie polegamy na ogromnych, ekskluzywnych tytułach, które zadebiutowałyby wraz z nową platformą. Nasi gracze od premiery będą mieli do dyspozycji tysiące gier z czterech generacji Xboksów.”

Umiesz czytać ze zrozumieniem czy ten sam poziom co IZA?

Opublikowano
8 minut temu, Soul napisał:

„Posiadanie Halo na premierę [Xboksa-red.] byłoby niesamowite. [Ale] nie polegamy na ogromnych, ekskluzywnych tytułach, które zadebiutowałyby wraz z nową platformą. Nasi gracze od premiery będą mieli do dyspozycji tysiące gier z czterech generacji Xboksów.”

Umiesz czytać ze zrozumieniem czy ten sam poziom co IZA?

nie polegamy na ogromnych, ekskluzywnych tytułach, które zadebiutowałyby wraz z nową platformą. Nasi gracze od premiery będą mieli do dyspozycji tysiące gier z czterech generacji Xboksów.

Opublikowano

W skrocie kupcie nowa konsole i grajcie w stare gierki:yao:

Opublikowano

No skoro nie ma Halo i nic innego to trudno, żeby w czasie premiery na nich polegali, mam nadzieje, że pomogłem.

Opublikowano

Premiera już niedługo.

Zobaczymy, którzy z tych najgłośniejszych w tym temacie będzie miało gry z nowych konsol na swoim PSN. 

Opublikowano

Mówiąc na chłopski rozum, naszą potęgą nie jest ekskluzywność, naszą potęgę stanowi możliwość grania w gry z Xboxa/360/One, ale oczywiście Soul i ASX czytają to tak:

Nie polegamy głownie na ekskluzywności, mamy przecież Gears of War, Forza Horizon, SoT czy serie Halo, jako wyraz wdzięczności, potęgi i pozycji na rynku oferujemy coś czego nie posiada konkurencja, absolutnie najważniejszą funkcję bez której konsola nie może nazywać się konsolą czyli kompatybilność wsteczną.

Nie wyrzuciłeś gierki do śmietnika bo spadła Ci za regał i ją przeoczyłeś, nic się nie stało, teraz możesz ją odpalić na najpotężniejszej konsoli na rynku!

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Posiadanie Halo na premierę [Xboksa-red.] byłoby niesamowite. [Ale] nie polegamy na ogromnych, ekskluzywnych tytułach, które zadebiutowałyby wraz z nową platformą. Nasi gracze od premiery będą mieli do dyspozycji tysiące gier z czterech generacji Xboksów.”

Nie wiem jaśniej się już nie da, wiem, że ludzie tu mają porażenie mózgowe ale żeby aż tak DUŻE.

W skrócie nie ma Halo na premierę ale będą inne frykasy- tak to widzą Boty

a tak to widzą klapy gry ekskluzywne AAA nie są dla na ważne xDDDDD

Edytowane przez Soul

Opublikowano
10 minut temu, Shen napisał:

W skrocie kupcie nowa konsole i grajcie w stare gierki:yao:

Ej no dobra, ale weź powiedz w co będziesz gral na ps5 w pierwszych miesiącach? Będzie tam worek gier czy jak? 

Chyba lepiej mieć MOŻLIWOŚĆ np ogrania czegoś co sie nie ograło wcześniej (ja np poczekam z zakupem Control, Doom Eternal itp), w oczekiwaniu na jakieś nowe gry (i mówię tu np o Cyberpunku, Re8 czy coś). 

Najlepiej jakby bylo tak jak na premierę ps2, ku.rwa fantavision i grajcie se, ale kur.wa przecie nextgen excluziwy! 

Opublikowano

Ale nie wpadli na to ze skoro nie ograne te gry to ktoś ich nie chciał wiec po co je oferować setny raz.

No chyba ze zielona maź 

4 godziny :banderas:

Opublikowano

Jak ktoś kupi ps5 na premierę to szkoda trochę człowieka. Inni sobie będą normalnie grali w gry na xboksie, ps4, pc, switchu, a posiadacze ps5 będą wrzucać trailery gier jeszcze 3 lata przed premierą. Do tego obowiązkowo wyzywanie innych, że grają w jakieś paskudne gry, a nie jak Pany czekają posłusznie na xa sony. 

Spoiler alert. 

5 osób na forum kupi ps5 na premierę i ta piątka nie pisała w tym temacie. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
Godzinę temu, bluber napisał:

ROZPI,ERDOL PANOWIE :banderas: z tym gamepassem, Spencer jesteś za dobry

o ku.rwa, ale crapy

Opublikowano

Psychonauts 2 może być przyjemne. No ale ogra się na dominującej platformie Playstation 5  :)

4 godziny do eksterminacji  :)

Opublikowano
11 minut temu, drozdu7 napisał:

Chyba lepiej mieć MOŻLIWOŚĆ np ogrania czegoś co sie nie ograło wcześniej (ja np poczekam z zakupem Control, Doom Eternal itp), w oczekiwaniu na jakieś nowe gry (i mówię tu np o Cyberpunku, Re8 czy coś). 

Przecież wsteczna z PS4 jest na PS5, ja zostawiłem do ogrania już na next genie Mafie remake, Cyberpunk, Yakuze 7, może Mass Effect trylogię jeśli ploty są prawdziwe i jeszcze kilka tytułów sie znajdzie, Ghost of Cuszima itp. itd.

Opublikowano

Najlepiej mieć możliwość ogrania wszystkiego co kupiło się poprzednio, czy to z One czy z 360, czy nawet oryginalnego Xboxa. Sytuacja bez precedensu, gdzie wraz z premierą nowej generacji jest dostępna tak ogromna biblioteka gier. Zmienia się pudełko obok TV, a dalej możemy grać w to co wcześniej i przy okazji czekać na kolejne produkcje.

Opublikowano

Zobaczymy te wsteczna na plejstonie. Pewnie odpala dokladnie to samo co na ps4. Na xboxie? Wyzsza rozdzielczosc, podbite tekstury, wyzszy framerate i dodany hdr :xboss:To jest zycie.

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Zobaczymy te wsteczna na plejstonie. Pewnie odpala dokladnie to samo co na ps4. Na xboxie? Wyzsza rozdzielczosc, podbite tekstury, wyzszy framerate i dodany hdr :xboss:To jest zycie.

I co z tego jak gry z ps4 wyglądają lepiej niż na smieciu po malowaniu HDR -em

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.