Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Wojna wojną, ale nowa generacja zapowiada się mega. 

Będzie tylko ból, że czasu za mało na to wszystko. Chyba zacznę speed runy oglądać, bo tylko tak "zaliczę" wszystkie dobre gry. 

Co ty tam zażywasz, co? 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Posiusiam sie ze smiechu jak eksik przenajswietszy demons souls trafi na xboxa xD

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Posiusiam sie ze smiechu jak eksik przenajswietszy demons souls trafi na xboxa xD

Tylko PC

Opublikowano
1 minute ago, lpcl said:

Co ty tam zażywasz, co? 

Lubię ten temat, ale generalnie obie konsole mi się mega podobają. 

Ja mam wy.je.bane jakie pudełko mi grę odpala. 

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Tylko PC

Slepy jestes i nie widziales pierwszego zdania?

Opublikowano

Fajnie zapowiada sie ta przyszla generacja....tak nie za nextgenowo.

Opublikowano

Ja się ciesze że ten pokaz był kiepski, wszystko sprowadza się do 2 konsol, dzieki Sony wiem ze Xbox idzie pierwszy obok TV, a jak GOW wyjdzie (pewnie 2022) to się weźmie plejkę dla niego, kto wie moze tez GT7 będzie niedaleko.

Opublikowano

Teraz jest PlayStation z EX-ami i PS Plus Collection. WIęc jak znajdą sie tacy co nie grali przez ostatnie kilka lat too sobie nadrobią. 

Głośnik stracił argumenty do kupna. A XSX z 12 TF może srać ogniem bo i tak te devy które ogarniaja są na PS a reszta Wam użyje i tak max 7 TF

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Co ty tam zażywasz, co? 

Na co mało czasu, dlc do pajonka? 

W co ty tam na premierę tak ostro będziesz grał? W kulki? 

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Slepy jestes i nie widziales pierwszego zdania?

o kurwa faktycznie, przeoczyłem XD

Opublikowano
Teraz jest PlayStation z EX-ami i PS Plus Collection. WIęc jak znajdą sie tacy co nie grali przez ostatnie kilka lat too sobie nadrobią. 

Głośnik stracił argumenty do kupna. A XSX z 12 TF może srać ogniem bo i tak te devy które ogarniaja są na PS a reszta Wam użyje i tak max 7 TF
Kiedy cię zapakują w kaftan ?
Opublikowano
12 minut temu, UberAdi napisał:

Nie, miałem to na głowie i mam też Vive. Granie na PSVR to trochę, żart, szczególnie jeśli chodzi o tracking dildosów i pole widzenia więc RE8 już bym wolał ogrywać na TV 

To jest Console Wars. Chooy mnie Vive. Te zielone glony będa grały w konsole z 12 TF w gre która nawet połowy nie potrzebuje. Ale VR zrobi tylko na PS. To jest różnica w marce. 

Opublikowano

Niezla kapiszonada, przez chwile chcialem brac plejke w okolicach swiat, na szczescie konferencja szybko mnie z tego wyleczyla xd

Opublikowano
2 minuty temu, Bielik napisał:
4 minuty temu, ListuniO napisał:

Kiedy cię zapakują w kaftan ?

Jak kupie Xboxa

Opublikowano
7 minut temu, Masorz napisał:

Yebać przyszłą generację. 

Zrzut_ekranu_2020-09-16_o_22.18.38.png

Opublikowano

Wszystko co warte uwagi, z Demon's Souls na czele, wychodzi też na PC, a ci się tu o jakieś konsolki kłócą. No wariatkowo. 

Edytowane przez japco

Opublikowano
1 minutę temu, japco napisał:

Wszystko co warte uwagi, z Demon's Souls na czele, wychodzi też na PC, a ci się tu o jakieś konsolki kłócą. No wariatkowo. 

i to będzie jedyna platforma, na której będzie się dało w to grać, bo już na pokazie widać było ten pokaz slajdów i pewnie dojdzie zlagowane sterowanie

Opublikowano

no nic dobrze ze jest Microsoft oraz Xbox series X, plejstesion do zaorania btw fajna ta wsteczna na plejce w abonamencie xddddddddddddd

EiEI_thUYAEtTl4.jpg:large\

20200916_221656.jpg

fajnie ze gierki z plejki bedzie mozna ograc na laptopie z biedry :mocking:

Opublikowano
10 minut temu, ListuniO napisał:

2f7.jpg

Opublikowano

Kwik Horizon 2 cross-genem xD

Cytat

Additionally, we know that the PS4 community will transition to PS5 at different times, and we’re happy to announce PS4 versions of some of our exclusives. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy A Big Adventure, and Horizon Forbidden West will also launch on PS4. While these three games were designed to take advantage of PS5 and its unique next-gen features like the ultra-high-speed SSD and DualSense controller, PS4 owners will also be able to enjoy these experiences when they launch. The PS4 digital versions of launch games include a free upgrade on both PS5 consoles, while the PS4 disc versions of these games include a free upgrade on the PS5 with Ultra HD Blu-Ray disc drive.

Opublikowano
3 minuty temu, kubson napisał:

no nic dobrze ze jest Microsoft oraz Xbox series X, plejstesion do zaorania btw fajna ta wsteczna na plejce w abonamencie xddddddddddddd

EiEI_thUYAEtTl4.jpg:large\

20200916_221656.jpg

fajnie ze gierki z plejki bedzie mozna ograc na laptopie z biedry :mocking:

Teraz można było ograć nawet taniej na tym szrocie. 

Opublikowano

ZAPNIJCIE PASY CHŁOPAKI, ROBI SIĘ CORAZ ŚMIESZNIEJ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.