Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
6 hours ago, Najtmer said:

nie wiem czy gardze bardziej jakims innym typem ludzi, niz tymi ktorzy przejmuja sie tym, ze nie kupia najbardziej niedopracowanej wersji maszynki do grania w gry telewizyjne :facepalm:. debilizm calej dytuacji polega na tym, ze wydaje im sie chyba iz bedac pierwszymi nabywcami zabugowanych konsol sa jakimis opiniotworcami z ktorymi trzeba sie liczyc. potem tylko bedzie sie czlowiek nabijal na jakies pelne zalu i rozczarowan opinie, ze jak to, zawiesza sie? gubi sejwy? i to za najwyzsza mozliwa cene. lub co najlepsze, odwrotnie, pokerface i "ja nic takiego nie mam" :reggie:.

konsolowcy. hhhhhkkhhrrr tfu.

Trochę smutne i żałosne jest gardzenie ludźmi którzy mają pasję. Skoro kogoś gry i elektronika interesują to mają prawo angażować się emocjonalnie w proces nabywania owego sprzętu. Procent ludzi którzy wypowiadają publicznie opinie na temat nowych sprzętów vs. kupujących jest znikoma, tak samo jak liczba wadliwych urządzeń na premierę. Jak ktoś chce to może i cieszyć się z PS2 w 2020

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
38 minut temu, Pupcio napisał:

Blubi kiedy gramy w forzunie?  :3

Mordeczko day one gramy na SEXie na party najlepszych wariacików 

Opublikowano

Kurcze, wychodzi fajna gra na ps4 - Horizon 2, a w dziale ps4 nawet tematu nie ma. Nikogo taki hit obecnej generacji nie obchodzi? 

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

tym samym premiera xboxa będzie spokojna

Oczywiscie, ze taka bedzie. Palety z xboxami beda sobie spokojnie staly w marketach, przyjda dwie osoby dziennie, uklonia sie, zaplaca, wroca do domu. Gdzies w tle przetoczy sie westernowa kulka z patykow.

Ja pier.dole. Jedni ciesza sie, ze beda miec najpotezniejszy sprzet do call of duty i rakow od ubisoftu w 4k, drudzy ze gierki po 70$ to jeszcze nie rujnowanie budzetu. I oczywiscie kazda ze stron bedzie sie wypierala faktu, ze sa ruchani w dope. Nie, nie, to tamtych dymaja. Niesamowita generacja. Znowu.

Opublikowano
27 minut temu, Zeratul napisał:

Jak ktoś chce to może i cieszyć się z PS2 w 2020

O mejm to o tobie

Opublikowano

Oby mnie tak zawsze dymano, to będę umierał z uśmiechem na twarzy.

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał:

Oczywiscie, ze taka bedzie. Palety z xboxami beda sobie spokojnie staly w marketach, przyjda dwie osoby dziennie, uklonia sie, zaplaca, wroca do domu. Gdzies w tle przetoczy sie westernowa kulka z patykow.

Kulturka <3 kupno najmocniejszej konsoli na ziemi to jak wypad do dobrej restauracji, kupowanie PS5 to jak pogoń za darmowymi kubełkami z KFC

Opublikowano

Mejm do 2030 może nazbierasz na 2 gry na ps5  :/

Opublikowano

No nie wiem. Gry za 4 zł? 

Prędzej jakis biedo Macdonald.

Opublikowano

Nienawiśc do gamepassa się pogłębi jak będą musieli płacić 4 stówy za jedną gierkę

Opublikowano

@Mejm a tak na serio, to planujesz wziąć PROsiaka czy pociśniesz po kosztach i zadowolisz się żyletą? Ceny sprzętu i tak polecą pewnie na łeb, na szyję.

On top: Xbox GamePass? Najlepsze co przydażyło się tej generacji. Dziękuję Pan Microsoft i Ojciec Św. Spencer że w ciągu ostatnich 3 miesięcy, za niecałe 80zł ograłem masę fantastycznych gier na Xboxa i PC, a źródełko wciąż magicznie się napełnia kolejnymi petardami. Naprawdę dziękuję, nic lepszego się graczom przytrafić nie mogło.

No chyba że ta ku,rwa z Tokio by zdechła, ale już wczoraj mieliśmy pierwsze jaskółki, że już bliżej niż dalej. :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@Mejm a tak na serio, to planujesz wziąć PROsiaka czy pociśniesz po kosztach i zadowolisz się żyletą? Ceny sprzętu i tak polecą pewnie na łeb, na szyję.

Ja bym wlasnie teraz nie byl pewien czy poleca. Co wezme bedzie zalezalo od ceny i wewnetrznego bulu cebulowej dopy.

16 minut temu, bluber napisał:

O mejm to o tobie

Ps2 przynajmnie moza nazwac konsola.

Opublikowano

SKUR.WYSYNY!!!

Nie dość, że ps4 jest hamulcem dla exów na ps5, to jeszcze ps5 będzie hamulcem dla XBOXA

:Coolface:

9TF loser nie daje rady, to wszystkim zabiorą efekty R.I.P

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
44 minuty temu, C1REX napisał:

Kurcze, wychodzi fajna gra na ps4 - Horizon 2, a w dziale ps4 nawet tematu nie ma. Nikogo taki hit obecnej generacji nie obchodzi? 

Myślę, że jeśli ktoś nie znajdzie tematu tej gry w dziale ps4, to, jeśli nie jest upośledzony jak co niektórzy, to znajdzie go w temacie ps5. Robisz z tego jakąś ku.rwa czarna magię. 

Opublikowano

Paleciarze będą się zabijać o te hity za 350zł :banderas:

unknown.png

i jeszcze jedno to gó,wno (pipi)ane 5 sprawia problemy w developingu dobrze zapowiadającego się RE8

Edytowane przez bluber

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Już paru znajomków też pragnie powrotu na pastwiska zielone.

No na tam najcześciej spotkac mozna bydło.

FF16, DS i Spider - 3 Exy na jednym pokazie. Do tego RE8 w VR  kontra NIC a tu że niby generacja przegrana. Chore umysły albo przećpane. 

Opublikowano
6 minut temu, bluber napisał:

Paleciarze będą się zabijać o te hity za 350zł :banderas:

unknown.png

Ja pyerdole, DLC za 275 Polskich złotówek, to jest przerażające za każdym razem jak na to patrze, pomimo faktu że muszę pracować 4 godziny na tą gre.

Opublikowano

Ze strony fanów Sony te posty o tym że preordery się wyprzedały, najlepsza konsola xDDDDD dauny będziecie grać w wyniki sprzedaży ? Bo zapowiadano królestwo niebieskie, a każdy normalny pan gracz wybierze po tym pokazie xboxa.

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ja pyerdole, DLC za 275 Polskich złotówek, to jest przerażające za każdym razem jak na to patrze, pomimo faktu że muszę pracować 4 godziny na tą gre.

To tam pal licho jeszcze, ale to Destruction All Stars xD gra, której bym nie zassał z gamepassa za 4zł bo szkoda mi na to czasu 350zł xD

Opublikowano
16 minut temu, ListuniO napisał:

FF16, DS i Spider - 3 Exy na jednym pokazie

To niezłe exy, dlc do spidera na PS4, Ds to gierka z ps3 a FF16? 

jpg

Opublikowano

Faktycznie, nawet nie zauważyłem buahahahah, myślałem ze sprawdzę sobie to jak bedzie za małe pieniążki, no ale nie za tyle....wykrakałem to że Sony będzie rozpierała pycha.

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Ma_niek napisał:

W takiej Polsce to moze sie sprzeda tego z 5 sztuk :D

Kiedyś może jakby to były czasy, że konsola startuje z 4 grami pokroju Knacka czy Killzone SF to by jakiś wariat się na to rzucił, ale dzięki MS nie dość, że klapy mają BC i jakąś pseudonamiastke gamepassa więc klekać do miecza niebieskie karakany 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.