Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

ps5 #ps4 #gry #heheszki PLEJSTEJSYN EXKLUZIW - Krs90 - Wykop.pl

takie coś jest na końcu trailera.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Czy przez wszystkie edycje CW Xbox nie był jechany za "brak eksów, bo są też na PC"? Ale was pieknie $ony na mukę wsadziło, aż się ciepło na serduszku robi jak się na to patrzy.

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Czy przez wszystkie edycje CW Xbox nie był jechany za "brak eksów, bo są też na PC"? 

Owszem i to się już nie zmieni. Co do FF16 - najwyraźniej 15tka nie zrobiła szumu na xboxie, skoro najpierw FF7R, później to.

Opublikowano

Raczej po prostu $ony posmarowało za czasową ekskluzywność

Opublikowano

Pewnie jedno i drugie, chinskie gierki zawsze lepiej schodzily na konsolach Sony.

Opublikowano
17 minut temu, aph napisał:

ps5 #ps4 #gry #heheszki PLEJSTEJSYN EXKLUZIW - Krs90 - Wykop.pl

takie coś jest na końcu trailera.

Bęcwale, to jest trailer przed edycją. wejdz na kanał playstation i zobacz jak teraz wygląda trailer

Opublikowano
2 hours ago, Wredny said:

Z tych wszystkich CEO u Sony to jedynie Tretton budził jakąś moją sympatię (no i ze dwa razy Layden może, mimo że wyglądał jak nutria). Reszta to jakieś takie paskudne mordy, nie budzące zaufania (no może jeszcze Kaz był spoko i Yoshida, ale ten ostatni to bardziej maskotka niż ktoś poważny).
Najlepszy marketing Sony miało, jak był "Kevin Butler" - pamiętacie jeszcze te raklamy? 

No coś nie tak z tymi CEO. Ten Spencer od xboksa jak wchodzi na scenę z wciągniętym brzuchem i paskiem o dwie dziurki za ciasnym też super poważnie nie wygląda. 

Jednak xboksa przynajmniej pycha nie zżera i łatwiej jest im zaufać ostatnio.  

Sony mega manianę odwala, że nawet najwięksi fani podnoszą brew. 

Opublikowano

Dokładnie tak - sam byłem raczej z niebieskiego obozu, ale póki co to Microsoft kupił mnie jasnym przekazem i profesjonalnym przygotowaniem swojej oferty.
Sony mota się, ma amatorsko przygotowany reveal, nie potrafi jasno przedstawić tego, co ma do zaoferowania, nie dotrzymuje obietnic, czy wręcz kłamie, a niektórzy się dziwią, że ludzie się od nich odwracają, jakby nie rozumiejąc istoty problemu:

4 godziny temu, Il Brutto napisał:

Troche mnie jednak dziwi ta sr.aczka na forum po ostatniej prezentacji. Bo o ile jeszcze te ceny gier moge zrozumiec, no szkoda ze nieco drozsze beda, to jakies udawanie zawiedzionego tym co Sony oferuje to jest smieszne. Czego sie spodziewaliscie BB2 i GOW2 na premiere? Od miesiecy wiadomo ze wjedzie DeS, Spiderman i HZD2, do tego z doswiadczenia mozna wnioskowac jak bedzie wygladal pierwszy rok/pol roku. A tu kur.wa jakies lamenty ze ich oszukali ze Sony naplulo im w twarz, ze nic. nie oferuje. 

Opublikowano

Kolejny przykład jakim ch.uj.kiem jest sony.

W pytaniu dlaczego w Polsce i podobnych krajach nie ma psnow odpowiedzieli, że to przez nawyki konsumenckie Polaków. 

Tłumacząc to z języka korpo, lepiej doić Polaków, niż im dawać gry abonamencie. Inaczej by przestali bulić 359zl za grę przecież. Czyli psnow w Polsce raczej nie ma co się spodziewać. 

Opublikowano

Lubisz byc w obozie przegranych, tym razem czas kupic playstation.

Opublikowano

No niesamowite jak nagle zmieniły się nastroje. Sam czekałem na konfe Sony, bo myślę sobie"a może ku.rwa mają tego Silent Hilla czy coś". 

Jeszcze przed samą konfa ile było tu wygrazania palcem jak to bedzie gniecenie zielonych robaków. 

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał:

Microsoft kupił mnie jasnym przekazem i profesjonalnym przygotowaniem swojej oferty.

Ale dechy. :dynia: MS zayebał najpierw pokaz Halo Infinity za co za chwile przepraszał. No super proefesjonalizm .By  2-3 tygodnie później wyebać do interntu cene konsoli z info że będzie tania i że będzie tani GP i że przeciętne gry z Microsoft Studios będą w GP na start. Kupił sobie ceną graczy - ale skoro tylko takie macie wymagania:)

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

No faktycznie - 50zł mniej za konsolę to straszny dealbreaker :reggie:
Mnie kupił akurat prawdziwą wsteczną i potężnymi bebechami - na start generacji, gdy obydwie firmy nie mają niczego nowego do zaoferowania, właśnie wsteczna jest tym, co mnie przyciąga do XBOXa.

Opublikowano

No jak ktoś nie miał wcześniej Xboxa to prawdę mówiąc nie wiem nad czym się tu zastanawiać: nowy Xbox (wersja X, bądź S) to fanstastyczny deal, gdzie w Game Passie jest od chooya gier w ramach wstecznej, gdzie większość jest/będzie ulepszona przy pomocy konsoli. Spokojnie można czekać na nowe gry, które są tuż za rogiem przecież: Gears Tactics, Cyberpunkt itp...

Sony nie ma nic, po prostu :dunno:

Opublikowano

Spoko, patrzyycie co dla Was dobre. Wasze życie, wasza kasa. Ale pisanie o profesjonalizmie i jasnym przekazie? No proszę to nawet tutaj nie wypada. 

I 50 PLN za konsole plus oszczędności z GP i stos starszych tytułów - ale skoro takie macie wymagania. 

Opublikowano

M$ ma wpadki, ale nie kłamie w kretyński sposób. 

Miles morales i horizon2 chyba do dziś są jako ps5 exclusive*. 

Ruchanie Polaków przez blokadę psnow to już okrutne jest. 

Oby im to czkawką się odbiło. 

Opublikowano

unknown.png?width=1048&height=558

Ta podstawka :chicken:

Wciąż kisne z tego

Opublikowano

NIe wiem kto był na większym haju: ktoś kto to projektował, czy zatwierdził do produkcji :dunno:

Opublikowano

No zrobili taką kobylastą muszlę, która by się stoczyła z półki bez podstawki i nie wiadomo, jak tam bebechy się nie gotują z braku chłodzenia.

Opublikowano

Teraz takie czasy, że wszystko dąży do miniaturyzacji sprzętu, a tu wyskakuje rok 1990 z dużymi wieżami, już wystarczająco widziałem obrazki jak to stoi obok telewizora.

Opublikowano

Zastanawiam się, czy forum Xboxa potrzebuje działy. 
Przecież każdy xbox jest kompatybilny wstecznie. Pady działają te same. Gry te same. 

Playstation musi mieć podział, bo "wierzy w generację*", ale xbox jest ponad to.

*also available on PC and previous generation.

Opublikowano

Konferencja Playstation 5: "Gry będą zajmować mniej miejsca".
Reality: Gry na ps5 zajmują więcej miejsca.

Opublikowano

Plot twist: PS5 zajmuje więcej miejsca

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.