Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

W all access jakby konsola wadliwa się trafiła, to bankowo od ręki Ci wymienią na nowy, dobry pomysł xd

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tylko OLED LG C9.

Opublikowano

dominacja x360, wezyr znowu na dopalaczach

Opublikowano

Jakaś kierownica do forzy dobra panowie!??

Opublikowano

Wygrali w czym? :pawel: przestan ćpać

Opublikowano

To juz wymysliles na czym polegała ta dominacja najgorzej sprzedajacej sie konsoli poprzedniej generacji?

Opublikowano
1 hour ago, Shago said:

No co by nie mówić, to boty nigdy nie miały w historii CW aż tak bardzo ciężko, jak teraz klapy...

Chociaż po TV TV TV było ciężko, PS4 dużo bardziej kusiła niż One ery Mattricka. Ale widać wierność marce przez chudsze lata się opłaciła :xboss:

Opublikowano

no to ładna ta dominacja :dafuq:

Opublikowano
23 minuty temu, Shen napisał:

Wygrali w czym? :pawel: przestan ćpać

21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To pytanie jest na serio? :pawel: 

Wy już się nawet ze sobą nie potraficie dogadać? Co za community!

Opublikowano

Nie no dzis Sony dostalo takiego gonga ze masakra. Przeciez żólci tam sa teraz obsrani jak dojdzie do nich co sie wlasnie od(pipi)alo i jakie marki stracili na swojej konsoli.

Opublikowano

Skoro sony to takie przegrywy, to chyba nawet nie ma sensu brac tv od nich. LG oled :fsg:

Opublikowano

Ale OLED ogólnie jest drogi a Wy lubicie tanio. 

Opublikowano

Jak skasować preorder na ps5 bez utraty depozytu? 

Pytam dla kolegi. 

Opublikowano

zaorali zieloni :banderas:

niebiescy chyba już nie będą otwierać tego tematu przez tydzień 

dobrze ze jest się w PC/PS5 masterrace

Opublikowano

Oderwałem się na chwilę od wspaniałego crusader Kings 3 (dostępne w game pass) aby zobaczyć co w temacie po przejęciu bethesdy. Wspaniały dzień dla fana marki xbox. Jutro preorder na xsx do tego muszę doładować dodatkowy rok przez EA play game pass ultimate bo mi się kończy za rok w grudniu;) Coraz więcej gier na premierę w game pass będzie i super.

W ciągu ostatniego miesiąca : przeszedlem spiritfarer, tell me why i jestem w trakcie wasteland 3 i crusader Kings 3. To wszystko w ramach game pass ultimate. Ile wydałem w tym czasie na gry ZERO zł:)   w temacie Sony kanabis próbuje zakłamywać rzeczywistość. Nawet jeżeli gry bethesdy będą wychodzić na ps5 to na chuj kupować je za to ponad 300 zł w sklepie z grami jak można mieć za jedno piwko na premierę w game pass. A nawet jak ktoś będzie płacić całość bez cebuli to kurwa 50 zł za kilka gier w miesiącu vs jedna gra za 300 zł. Przyszłości i progresu nie zatrzymacie. Niech żyje ms i niech żyje game pass. :xboss:

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

Oderwałem się na chwilę od wspaniałego crusader Kings 3 (dostępne w game pass) aby zobaczyć co w temacie po przejęciu bethesdy. Wspaniały dzień dla fana marki xbox. Jutro preorder na xsx do tego muszę doładować dodatkowy rok przez EA play game pass ultimate bo mi się kończy za rok w grudniu;) Coraz więcej gier na premierę w game pass będzie i super.

W ciągu ostatniego miesiąca : przeszedlem spiritfarer, tell me why i jestem w trakcie wasteland 3 i crusader Kings 3. To wszystko w ramach game pass ultimate. Ile wydałem w tym czasie na gry ZERO zł:)   w temacie Sony kanabis próbuje zakłamywać rzeczywistość. Nawet jeżeli gry bethesdy będą wychodzić na ps5 to na (pipi) kupować je za to ponad 300 zł w sklepie z grami jak można mieć za jedno piwko na premierę w game pass. A nawet jak ktoś będzie płacić całość bez cebuli to (pipi)a 50 zł za kilka gier w miesiącu vs jedna gra za 300 zł. Przyszłości i progresu nie zatrzymacie. Niech żyje ms i niech żyje game pass. :xboss:

Amen.

Opublikowano
20 minut temu, ListuniO napisał:

Wy już się nawet ze sobą nie potraficie dogadać? Co za community!

Przynajmniej mamy z kim gadać. 

Opublikowano

Biedny listunio czeka w korytarzu aż yeti wróci z pubu. Tylko że on nie wróci. Nie po dzisiejszym dniu  :)

Opublikowano

Todda by jeszcze mogli wy(pipi)ać z tej bethesdy:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.