Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, MYSZa7 napisał:

to poklepywanko po plecach klapów też dobre:

”ale Sony ma plan, spokojnie”

normalnie Dutch van der Linde wśród producentów konsol

Cytat

A nie jak w przypadku poprzedniej generacji beka bo halo/forza/gearsy. 

A zapowiedza  bloodborne 2, days gona nowego, wyjdzie horizon2 , gow2 i i tak za chwile ci zawiedzeni plejka beda pierwsi w kolejce po giereczki

kanabis taż ładnie przeorany łeb, przywal się do kontynuacji gier Xa po czym wymień same kontynuacje gier Sony  xD

o zapowiedzi BB2 od klapów to już chyba z 4 lata czytam, co za młoty :we_need_to_go_deeper:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zieloni świętują, za 7 minut każdy kulturalnie zamówi swoją sztukę nadkonsoli, a u niebieskich w kuluarach aż wrze :obama: Podobno są już pierwsze ustalenia co do defensywy

Spoiler

Habemus papam

Opublikowano

4ftxla.jpg

Opublikowano

w tych chwilach, przydałby się jakiś lider, w stylu Mendrka który dałby radę opanować panikę i uspokoić towarzystwo, bo Listunio czy Kanabis nie dają rady, a Yeti chyba zdezerterował.

Opublikowano

Dominacja jak za czasow PS4 :banderas:

Opublikowano

HYh4Liw.png

:cool:

Yebac niebieskich, tylko Xbox. 

Powiedzcie mi panowie czy wszystkie Ninja Gaideny sa dostepne cyfrowo czy musze na plytach kupic? Jakos w Marketplace moge znalezc tylko jedynke.

Opublikowano

Ja sądzę, że wielkimi krokami bliża się ten moment, że klapy będą zamykane w rezerwatach niczym Indianie w Ameryce, oczywiście jeśli się jakiś do tego czasu uchowa, w co wątpię.

Gdzie się teraz podziały te wszystkie Kasiasy przysięgające wierność marce do grobowej deski?

Opublikowano

Wszystko wskazuje na to, że słynny casus Nokii powtórzy się w wydaniu konsolowym. Nokia...niegdyś potężna trzęsąca rynkiem telefonii komórkowej firma mająca pierdylion procent udziału w rynku. Gdzie oni są teraz ja się pytam?! Sony strzeżcie się!

Opublikowano

Jezu te klapy, jakie chorągiewki :pawel:

Opublikowano

No jeszcze 2 tygodnie temu jako jeden z nielicznych walczyłem o dobre imię Xboxa, a teraz? Każdy yebie Sony :yao:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
4 minuty temu, creatinfreak napisał:

@Czezare kupuj Xboxa series. Wierzę, że zagramy jeszcze razem w halo infitite!

Nie mówię kategoryczne NIE, ale póki co mam inne priorytety. Umiejętności Steve`a Vai same się nie zdobędą;)

Opublikowano

4 minutes ago, Hum said:

najgorszy sort tfuu

ladnie MS wyjasnil xD

Opublikowano
8 minut temu, Hum napisał:

Ej no ja w przeciwieństwie do większości miałem każdy sprzęt tej generacji: ps4, ps4pro, xone, xonex, switch i switch lite :sir:

Opublikowano
8 minut temu, kubson napisał:

najgorszy sort tfuu

ladnie MS wyjasnil xD

Trzeba im jakiś osobny dział stworzyć.

A najlepiej, jakby w ogóle o Xboxie pisali w swoim rezerwacie autyzmu:

image.png.0b29b2f33ed1308a55c0d92d12e8bdc2.png

Opublikowano

5 minut temu, Hum napisał:

Trzeba im jakiś osobny dział stworzyć.

A najlepiej, jakby w ogóle o Xboxie pisali w swoim rezerwacie autyzmu:

image.png.0b29b2f33ed1308a55c0d92d12e8bdc2.png

Może tutaj?

Opublikowano

Hype na tego xboxa mi sie udzielil, ale mam jeszcze taki backlog na switchu i prosiaku, ze chyba rozsadek wezmie gore:frog:

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

kanabis taż ładnie przeorany łeb, przywal się do kontynuacji gier Xa po czym wymień same kontynuacje gier Sony  xD

Dobra, ale u Kanabisa oprócz preferencji konsolowych jest jeszcze element biznesowy, więc co ma robić jak nie pompować hype na potencjalną sprzedaż?

Opublikowano
7 minut temu, Shen napisał:

Hype na tego xboxa mi sie udzielil, ale mam jeszcze taki backlog na switchu i prosiaku, ze chyba rozsadek wezmie gore:frog:

U mnie glod sprzetu wygral. Mial byc nowy PC ale kupie na spokojnie w nowym roku a teraz sie popyka w guwna z gejmpassa <3 Tylko teraz dylemat czy brac CP na xboxa czy zostac na PC :/ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.