Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

W dziale sony mają taki hard denial że chuuyyy XD. Typy piszą że w sumie dobrze ze nie będzie tych gier na ps bo i tak się teraz muszą skupić na karierze zawodowej przez 5-6 lat i i tak by nie mieli czasu XDDD

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, teddy napisał:

U mnie glod sprzetu wygral. Mial byc nowy PC ale kupie na spokojnie w nowym roku a teraz sie popyka w guwna z gejmpassa <3 Tylko teraz dylemat czy brac CP na xboxa czy zostac na PC :/ 

Chce przejsc jeszcze pare gier na prosiaku i go opchnac, za duzo tego przy tv jest.

Opublikowano
3 minuty temu, maciucha napisał:

W dziale sony mają taki hard denial że chuuyyy XD. Typy piszą że w sumie dobrze ze nie będzie tych gier na ps bo i tak się teraz muszą skupić na karierze zawodowej przez 5-6 lat i i tak by nie mieli czasu XDDD

Który to taki as? :pawel: 

Opublikowano
25 minut temu, creatinfreak napisał:

Ej no ja w przeciwieństwie do większości miałem każdy sprzęt tej generacji: ps4, ps4pro, xone, xonex, switch i switch lite :sir:

No ale tu chodzi o klapow co jeszcze nie dawno jechalo że Xbox to (pipi) obejsrane bez gier. Że ps pokaze na pokazach cuda nie widy GTA 6itp. A teraz z podkulonym ogonem kupuja xboxa i smieja sie z klapow. No jaja jak berety

Opublikowano

Ale przecież Xbox nie ma gier :P Kupno Bethesdy nie wiele tu zmienia. Ale GamePass to złoto z tego co widzę co piszecie i jak to wygląda, wcześniej nie bardzo ogarniałem o co w tym chodzi.

Opublikowano

A YETI znowu zakopany pod kamieniem ja pyerdole jaka ten typ musi mieć silna psyche tyle lat znosic od Spencera okładanie jego amerykańskim grubym chuuyem po policzkach a teraz jeszcze taki korek w doope na dokładkę. No jest w tym jakiś heroizm, ale nie zazdroszczę. 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Ciezko byc fanatykiem, myslalem, ze nintendofagi sa najgorsze, ale teraz sam nie wiem.

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

Ciezko byc fanatykiem, myslalem, ze nintendofagi sa najgorsze, ale teraz sam nie wiem.

Nie ma gorszego sortu gracza od klapa. 

Opublikowano
Teraz, Hum napisał:

Nie ma gorszego sortu gracza od klapa. 

idz obrazic zelde albo mario w dziale nintendo, zobaczymy czy wrocisz zywy

Opublikowano

Ajajaj forzunia przy choineczce jak za wspanialych czasow x360

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sory ale nintendo fagi to najgorsze co żyje na tej planecie. Takich frajerów do golenia nigdzie nie znajdziesz. Tym durniom nawet karton sprzedasz za 200zl xD

Opublikowano

Karton za 200 = gra za 350 :reggie:

Ten sam poziom ruchania bez mydła. 

Dodatkowo brak alternatywy.

Opublikowano

Switch najgorsza konsola jaką miałem a Generic 3D Platformer: Odyssey najbardziej przehajpowaną grą generacji

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, ale u Kanabisa oprócz preferencji konsolowych jest jeszcze element biznesowy, więc co ma robić jak nie pompować hype na potencjalną sprzedaż?

ale jak zapowiedzą BB2 to zobaczycie wy wy wyy paskudni zdrajcy, pierwsi będziecie w kolejce w 2026, jeśli tylko zapowiedzą! pamiętajcie że będę dorzucał naklejki z nowymi poksami do gierek po 360zł! 

fajnie widać na forum w głosowaniu kupna konsol jak się zmieniło...w styczniu było ponad 50% na ps4.5 a teraz spadło do 16% i to jeszcze przed wczorajszą atomówką :xboss:

Opublikowano

Mnie minusowali za kartonowe guwna do nintendo, brakowało jeszcze tam aby fiutów do robienia, co by se w dupę mogli wsadzić, bo lubią być goleni.

Opublikowano
59 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Który to taki as? :pawel: 

Widzę, że tam niektórzy kupuja konsole na premierę ale żadnej gry bo za drogo xd 

Opublikowano

Szkoda że nie ma Mendrka ja tam nigdy nie czytałem jego wysrywów w tym temacie ale teraz z ciekawości to bym sprawdzał co tam stworzył xD 

Opublikowano

Calm down man

Opublikowano

no hej chłopaki właśnie załadowałem xbox ultimate (gold, gamepass i ea pass) do 19.10.2022 za 4zł XDDDDDDDDDDDDD

a wy co tam? dalej 360zł za skyrim full hd w 30fps? XD

spencer usiadz mi na padzie 

Opublikowano

square w temacie ps5 pisze bo że bierze konsole ale bez gier bo za drogo xD  idealne podsumowanie plejśmieciarki, uj że gier nie ma albo szkoda kasy ale i tak BIERE  :dafuq:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.