Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
25 minutes ago, Figuś said:

Żadnej nowej FIFY na premierę nie będzie w GP :lapka:  jak już to po pół roku od premiery

Chyba masz rację, ale ten Twitt mnie zmylił mega.

Przechwytywanie.png

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 390,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

będzie 10h trial nowej fify tak jak zawsze w EA play, ale pełna wersja nie trafi do usługi.

Opublikowano

No dobra, ale gdzie te gry nowej generacji :/ Poza Demon Souls na PS5 nie widać nic NOWEGO. Co to za wypuszczanie konsol bez gier. Ta generacja to jakiś żart. Firmy próbują przekupić graczy możliwością grania w gry z poprzednich generacji, a wydaje mi się, że czekaliśmy 7 lat po to by dostać świeże tytuły w nowej jakości na miarę nowej generacji. Oj słaby start się zapowiada. Ja chcę nowe tytuły powodujące choć przez chwilę efekt wow, które wykorzystają w końcu te wszystkie telewizory 4K, HDRy i Dolby Atmosy, a nie GTA V Po raz 3ci.

Opublikowano
4 minutes ago, WisnieR said:

No dobra, ale gdzie te gry nowej generacji :/ Poza Demon Souls na PS5 nie widać nic NOWEGO. Co to za wypuszczanie konsol bez gier. Ta generacja to jakiś żart. 

No nie ma next gen. Nowe konsole dają podobne wrażenie, jak wymiana karty graficznej w PC.
Te same gry, ale wyższa rozdziałka i więcej fps.

Opublikowano

Tak bo każdy generyczny sandbox to nowy tytuł, a.kazdw nowe GTA dostarcza niesamowitych nowych doznań.

Demon Souls to nowy tytuł. Nawet dla mnie po ograniu go na premierę. Niczym się to nie różni od kolejnego CoDa, Fify, GTA, Dark Souls. Ostatnią grą, która dostarczyła odrobinę świeżości było Death Stranding. Cała reszta to powtarzające się schematy od lat oprawione w inne textury.

Ale widzę, że głównym argumentem jest to, że DS to remake...

Jeszcze raz. Gdzie te nowe gry, nowej generacji?

Opublikowano
1 minutę temu, WisnieR napisał:

Demon Souls to nowy tytuł.

Przeciez to gra sprzed 11 lat, w dodatku najbardziej prymitywna z serii. :) To jakbym pisał że remake pierwszego AC w starej mechanice to super sprawa. Szkoda że seria dawno się rozwinęła. xd

3 minuty temu, WisnieR napisał:

Gdzie te nowe gry, nowej generacji?

W produkcji.

Opublikowano

To po cholerę wypuszczają nowe konsolę bez gier. Mogli poczekać z premierą, dać sobie więcej czasu na testy/dopracowanie konsol i wypuścić je gdy będzie choć kilka tytułów na start.

Opublikowano
3 minuty temu, WisnieR napisał:

To po cholerę wypuszczają nowe konsolę bez gier. 

Przecież zapowiedzieli logo god of war. Przejscie po tym logo z lewej do prawej to i tak bardziej wymagająca gra niż jakakolwiek na Xboxa. Nowa generacja nadciąga. 

Opublikowano

remaster 11 letniej gry = nowa gra, co to klapy ćpają :yao:

Opublikowano

Pewnie chodzi o to, że wygląda next-genowo.

Opublikowano
2 minuty temu, cotek napisał:

Pewnie chodzi o to, że wygląda next-genowo.

@Daddy nie ogarnie nawet jak mu wyglądajaca next genowo gra da w pape. Ona gra w gry starsze niż 11 letnie Demon Souls

2 minuty temu, UberAdi napisał:

spacer.png

A te gry na XSS wychodza w ramach animacji poklatkowych?

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
7 minut temu, Daddy napisał:

remaster 11 letniej gry = nowa gra, co to klapy ćpają :yao:

Długo tak wyglądającej gry nie zobaczysz na Xboxie, Tatuśku XD

Opublikowano

jak demon's wygląda jak next gen to klapy dalej żyją w 2013  :)  

Opublikowano

Do tych pytających co dostaniemy na start.

Już odpowiadam

Tak samo mało jak w 2013 roku, z tą różnicą że oba sprzęty zapewniają płynne przejście dzięki wstecznej. No i było nie było gry w lepszej jakości, możesz sobie np. ograć assassyna w 4K60

Opublikowano

Dokładnie, w dodatku polecą kupować Mafię za dwa dni, a ja wrzucam płytkę z pierwszego Xboxa i mam remake za darmo.

Opublikowano
13 minut temu, Daddy napisał:

jak demon's wygląda jak next gen to klapy dalej żyją w 2013  :)  

Dostaniecie Halo wygladajace jak tytuł z 2007 z 360tki i mi mówisz, że żyjemy w 2013 xD Ale to by się zgadzało wtedy.

Nie zobaczycie długo tak wyglądającej gry jak Demons Souls, pogódź się z tym i idź odpalaj GamePassa i nadrabiaj klasyczki xD

Opublikowano

No nie wiem mnie wsteczna za bardzo nie zadowala, owszem fajna sprawa i można to potraktować jako "Upgrade" sprzętu po prostu tak jakby nowej generacji nie było, a nowe konsolę to kolejne wersje "Pro", ale bez przesady minęło 7 lat więc czas na NOWE, a oni nam wciskają STARE w lepszej grafice....

Opublikowano
3 minuty temu, cotek napisał:

Nie zobaczycie długo tak wyglądającej gry jak Demons Souls

HahhHaha :) Wystarczy jeden tytuł dedykowany na XSX i PS4.5 z 9 terafankami znika z planszy.

Jedyna szansa dla Plejki aby wyjść z twarzą z tej konfrontacji to „4K wg. Sony”, czyli 1440p/30. 

Opublikowano
4 minuty temu, cotek napisał:

Dostaniecie Halo wygladajace jak tytuł z 2007 z 360tki i mi mówisz, że żyjemy w 2013 xD Ale to by się zgadzało wtedy.

Nie zobaczycie długo tak wyglądającej gry jak Demons Souls, pogódź się z tym i idź odpalaj GamePassa i nadrabiaj klasyczki xD

Przecież On nawet nowej konsoli nie kupi. Nudzi się po prostu

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

HahhHaha :) Wystarczy jeden tytuł dedykowany na XSX i PS4.5 z 9 terafankami znika z planszy.

Jeden i ostatni, albo jeszcze 3 jakieś xD

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

halo każdy wie jak wygląda, tak samo demons wygląda jak przeciętna gra z ps4, kilku ostatnich klapów po zdechnięciu ps4.5 zanim wyszło próbuje sobie coś wmówić  :)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.