Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Xbox - kupujesz jedną grę i grasz na xbox one, xbox series lub PC. Z GP wszystko za free.
PS - Chcesz zagrać na PC, ps4 i PS5 - 2x369zł + płatny patch na ps5

Edytowane przez C1REX

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
23 minuty temu, ListuniO napisał:

Rozumiem że bot po wypiciu piwa już jest naje.bany?

Źle rozumiesz, zresztą jak zwykle.

Opublikowano

Pudełko z The Medium tańsze od DLC do pająka z RTX, dajcie im się chociaż zapić z rozpaczy. Niedługo mogą nie mieć na harnasia przez te gierki

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

Pudełko z The Medium tańsze od DLC do pająka z RTX, dajcie im się chociaż zapić z rozpaczy. Niedługo mogą nie mieć na harnasia przez te gierki

Ta gra nie miała być w Game Pass na premiere?

Opublikowano

Oczywiście, że będzie.

Opublikowano

Znając dobroć Spencera oczywiście będzie ale przecież można być małpą jak klapy i korzystać z płytek  :) no ale wtedy też będzie tanioszka bo to nie gra od yebanego sony  :)

Opublikowano

Powiem tak. Jak spotkam na ulicy jakiegoś jaskiniowca pudełkowca to może być pewny że mu sprzedam płaskiego w potylicę :)

Opublikowano
20 hours ago, messer88 said:

w pl janusze i tak polecą po ps ja mimo wszystko wątpię że gp jest czymś co takich ludzi przekona do innej konsoli niż sony. 

na tym forumie mamy chyba 2 osoby ktore prowadza własny sklep z grami i raczej moga potwierdzić, ze 90% graczy w PL to ludzie ktorzy graja od święta i tylko w najgłośniejsze tytuly. Zreszta w ogólnej społecznej świadomości polakow gry wideo to jakas upośledzona rozrywka żałosnych ludzi. Szkoda, ze masy jeszcze nie sa dostatecznie wyedukowane i nie zmienia swoich preferencji gzowych/sprzetowych :/

Opublikowano

W Polsce konsola = PlayStation. Wielu na tym forum gra w gry na 8-10, a co dopiero niedzielniacy. GP nie jest dla nich. Oni kupią FIFĘ/PESa, pograją w darmowego CODa, może wpadania jakieś nowe GTA, ex od Sony i koniec.

Game Pass nie jest dla osób grających okazjonalnie. Marka PlayStation jest rozpoznawalna. O GP, to niektórzy 'gracze' nie słyszeli. Sam kilka tygodni temu, uważałem, że mi Netflix dla gier nie potrzebny. Dziś nie mogę się doczekać XSX + GP.

Edytowane przez Aleks

Opublikowano

Oj to chyba powoli sie zmienia. Polecam lekture profilow spolecznosciowych playstation.Ile osob w(pipi)ionych na sony przechodzi na strone xboxa.Z moich znajomych grajacych na ps4 wszyscy ida na xa. Ceny gier zabija marke playstation w kraju. Zobaczycie ile tego (pipi) typu sackoboye i inne na ps5 za 350 zl bedzie sie przewalac w marketach. A jak janusz zobaczy taka fife czy coda za 350 tez dwa razy sie zastanowi.

Opublikowano

Chciałem sobie rano przy kawce poczytać tematy w dziale Playstation 5 ale wieje tam taką samą posuchą i (pipi)nią jak w ofercie Sony na nową generację.

Opublikowano

To ten dział jeszcze żyje? Co tam słychać? Analizują logo god of wara czy usprawiedliwają cene dlc i braki ulepszenia gry z ps4?  :)

Opublikowano
5 minut temu, maciucha napisał:

plejka to stara c00rva, plejka yebana jest, plejka sprzeda się!

:)

FIX

Opublikowano

@ListuniO - się poświęca pisząc w tym temacie by nie umarł.

Temat już dawno można by było zamknąć, ale tutaj można swobodniej jechać po Sony. 

A taka fajna firma z nich była. 

Opublikowano

Jedzmy (pipi), miliony much nie może się mylić.

Opublikowano

Przecież listunio trolluje. Myślicie że ktoś kto siedzi dłużej niż tydzień w gierkach wybrałby ps5 A nie xboxa series x? Przecież to się nie dodaje  :)

Opublikowano

Łapcie sucharka boty.:)

"Spencera jak wyyebią z MS po porażce X-a będzie mógł zostać saperem - przy nim bomby nie wybuchają"  :dynia:

@Paolo de Vesir XJ też nie jeżdzę, nie promuje brytyjskiej myśli technicznej, tak samo włoskiej!

Opublikowano

@Pupcio - Nie sądzę, by trolował. 
Po prostu jest u niego mechanizm wyparcia prawdy i przywiązania do marki. Wydał na Sony masę kasy, wszystkich kumpli ma na PSN, wszystkie osiągnięcia tylko na pleya, pre order zamówiony. 

Urobiło go Sony i on szczerze wierzy, że podejmuje obiektywnie dobrą decyzję.

Opublikowano
27 minut temu, C1REX napisał:

@Pupcio - Nie sądzę, by trolował. 

Ja kibicuje swojej konsoli, nikogo nie trolluje. Uwielbiam PlayStation za ich exy. 

giphy.gif?cid=ecf05e47la7ejmeqsapp25k9hr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.