Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Liściasty niby tyle gier skończył i nie ma dla niego nic w GP, a cały dzień walczy w CW. Kiedy ty te gry kończysz.

Umiejetność zarządzania sobą w czasie. :philosoraptor:

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

spacer.png

KTOŚ TU JEST BARDZO TAJEMNICZY

Już. Jeszcze sporo mam w bibliotece nigdy nie pobrane, na PC i Switchu. Mógłbym ze dwa gamę passy z tego złożyć. Steam id, Origin id, Uplay id, GoG id, Epic store id tez mam Wam podać?

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Czoperrr napisał:

KTOŚ TU JEST BARDZO TAJEMNICZY

Kliknij na odnośnik pod avkiem, tam jest wszystko widoczne.

Opublikowano
1 minutę temu, MatekDM napisał:

Taki fan PlayStation i ani jednej platyny?

:facepalm:

Teraz, Square napisał:

Kliknij na odnośnik pod avkiem, tam jest wszystko widoczne.

Już zmieniłem ustawienia prywatności do trophies...

Opublikowano

No tak zaraz będzie  "grałem Ale u kolegi na kolanach" klasyka forum, szkoda czasu na tego teoretyka gejmingu  :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja to w ogóle postuluję rozpisanie ankiety w sprawie permanentnego zamknięcia fpisdu CW bo wyliczam:

1. Czerwoni dewianci spod znaku Nintendno wyginęli gdzieś na tak na przełomie Plejstocenu i Holocenu.

2. Blacharze zawsze byli i zostali peryferią. Ich sprawy i tematy są mniej więcej tak samo ważne jak dywagacje chłopa małorolnego w sudańskim serialu obyczajowym z lat 80-tych.

3. Cesarz Zielonego Cesarstwa Phil Baczność! Spencer zaanektował bez jednego wystrzału Niebieskie K.urestwo. Genialny manewr w bitwie pod Beztestą spowodował, że klapy masowo oddały się do niewoli, a klaperscy hetmani Mendrek i YETI z głuchym łoskotem rozbili swoje buławy o posadzkę. Próbuje jeszcze w tej czystej jak łza sytuacji zamącić Listuś, ale z całym dla Niego szacunkiem przy w/w hetmanach można Go co najwyżej mianować starszym podchuyaszczym. Taka sytuacja:notbad:

To jak, głosujemy? Ja jestem za likwidacją tematu i dam temu wyraz w głosowaniu, które mam nadzieję zostanie zorganizowane.

Opublikowano
  • Autor

Taki fan PS, a prawie wszystkie exy ledwo napoczęte.

Opublikowano

Już dawno powinien mieć wyyebaną lepę z liścia za takie piedololo w cw.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

Wszystkie skończone oprócz BB. Ale to inny powód. 

Opublikowano
2 minutes ago, Square said:

Nie chodzi o granie, chodzi o wspieranie marki.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Czezare napisał:

To jak, głosujemy? Ja jestem za likwidacją tematu

CW ma swój cel sięgający poza samą wojnę. Gdyby było inaczej to już te 6 lat temu by było zamknięte.

Opublikowano
Teraz, Faka napisał:

Już dawno powinien mieć wyyebaną lepę z liścia za takie piedololo w cw.

Spyerdalaj...

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, ListuniO napisał:

No widzę właśnie po takim God of War czy Ratchet&Clank Remake jak bardzo skończone.

Opublikowano

Po to CW jest, żeby pyerdolić tu a nie gdzie indziej, ale z uwagi na sytuację polityczną nakreśloną przeze mnie powyżej i tak nie ma to już większego sensu.

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

zbyt skomplikowane dla klapa?

Opublikowano

Co listerin brak skilla nie pozwala skończyć gry która polega na czymś innym niż wychylenie gałki do przodu? xDDDDD 

Opublikowano

XDD

No nie żebym był zdziwiony, klasyczna klaperiada i granie w fife przez całą generacje a czasem w coś tam nowego 2h i potem rzucone w kat i dalej fifa. 

Dawać następnego zawodnika bo kopiemy leżącego już tyle dni a teraz jeszcze nasikane na to truchło, myślę że wystarczy panowie. 

Opublikowano
3 minuty temu, MaZZeo napisał:

Nie ma satysfakcji z pisania w CW, tag team kulaworekiego i pokrytego sperma byl większym wyzwaniem niż liściasty

Po prostu liściu ma broń, ale amunicji brak. Sony na razie szuka jej głęboko w swojej dupie okłamując graczy i wysyłąjąc konsole na testy do Travisa Szkota.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

No widzę właśnie po takim God of War czy Ratchet&Clank Remake jak bardzo skończone.

God of War zacząłem w maju 2018 dwa dni przed wakacjami ma które jechaliśmy cała ekipa. Przeszedłem go na konsoli kolesia podczas urlopu. Niedawno kupiłem sobie do kolekcji i ponownie przejdę.

Ratched dla dzieci. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.