Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

A Wy boty wszystkie gry przychodzicie nawet te które Wam nie podejdą? Nieważne ze gra nie pasuje ważne żeby zaliczyć bo zapłaciłem ? 

To co Ci na tym plejstejszon tak podeszło że nic nie przeszedłeś a bronisz jak lwica młode? 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

listunio dla jakich gier kupujesz PS5, skoro Soulsy cię nie interesują a Ratchet jest wg ciebie dla dzieci?

Opublikowano
Teraz, bluber napisał:

No własnie nie bo mamy GP jak coś jest ch,ujowe to się usuwa z dysku i tyle, ale tez nie wiem po co walczyć o godne imie sony jak ograłeś może z dwa eksy?

Z ostanich 12 miesięcy ograłem genialne DS, genialne TLOU2, gram właśnie w za(pipi)iste DG. To z exow. Jeszcze zacząłem FF7R ale na razie mnie znudziło Oprócz tego gram w gry multi. Takich gier jak wymieniłem nie będzie na wydmuszce Xboxie.

Opublikowano

Mi tam liścia nawet szkoda. Wiesz, że konsola konkurencji jest na silnej pozycji, może zaoferować masę doświadczeń których nie poznałeś, ale religia (i finanse zapewne) pozwalają na jeden sprzęt. Mi też byłoby w (pipi) smutno.

Opublikowano

O finans się nie martw. Religia? :facepalm: Wezyr - GRY!!!

A i wymień to doświadczenie którego nie poznałem pls...

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

O kur.wa. Nawet najwaleczniejsze klapy ogrywają maks 3 eksy. I po ch.uj walczycie tymi grami jak w nie nie gracie?

Opublikowano
1 minute ago, ListuniO said:

O finans się nie martw. Religia? :facepalm: Wezyr - GRY!!!

Też czekam na wysyp wyśmienitych GIER ze studiów Bethesdy :xboss:

Opublikowano

250 + 80 ileś tam gier, do wyboru, do koloru. I już mi tu nie wyjeżdżaj z jakością gier.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Wiesz ze info o kupnie bethesdy nic nie zmieniło ? W RTV euro AGD jest XsX do kupienia na raty 0%

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Patrząc po Twoich gamertagach to byłoby to ostatnie 15 lat Xboxa 360 i One.

Nic tam nie ma interesującego mnie.!

Opublikowano
2 minuty temu, ListuniO napisał:

Nic tam nie ma interesującego mnie.!

Ehe, patrząc jak niewiele exów ograłeś też na PS4 myślę że pora zmienić hobby bo się wypaliłeś. :) a pisanie, że przez 15 lat nic Cię nie zainteresowało to jest zwykłe pi,erdolenie kocopołów

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Klapy lecące do sklepu po Xboxa, by ograć nowe Elder Scroll, Wolfa, Dooma, Starfielda. Popcorn gotowy, czekam :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ehe, patrząc jak niewiele exów ograłeś też na PS4 myślę że pora zmienić hobby bo się wypaliłeś. :) a pisanie, że przez 15 lat nic Cię nie zainteresowało to jest zwykłe pi,erdolenie kocopołów

Będę grał w gry jeszcze długo. Nie wypaliłem się wogole. Wypalony to jest typ który kupuje Xboxa żeby mieć 250 + 80 gier dla dla samej chęci posiadania bo przecież skąd wziąć czas na tyle gier. Ja wole mniej a konkretniej.

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

od kiedy lepiej jest mieć mniej gier niż więcej?

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

od kiedy lepiej jest mieć mniej gier niż więcej?

Wtedy gdy to mniej ma wyższa jakość niż więcej. I nie mówię o efpeesach. 

Opublikowano

Nie mogę ku.rwa z tego de.bila. CHUYOWA TA JAKOSC TYCH EKSOW JAK W NIE NIE GRASZ

Opublikowano

Jak kuzwa w nie nie gram ośle? Bo po trofeach zobaczyłeś ze gry jeszcze nie skończyłem? Kuzwa nic dziwnego ze chuyowy Xbox przyciąga imbecyli...

Opublikowano

Xbox najlepszy. Ograsz to samo co liść, ale w lepszej jakości.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

jakości.

:dynia: nowe Halo?

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

no listunio odklejasz się mocno, bo widać że cię pysda piecze mocno o tego Xboxa :))

Nie. Po prostu sam tu walczę ale nie poddaje się.

Opublikowano
1 godzinę temu, ListuniO napisał:

Większość ograłem albo mam na ps4. Naprawdę! Mogę Ci je kiedyś wymienić na priv w odniesieniu do listy GP. Uczciwie mówię ze myślałem trochę nas ta lista gier w GP. To nie chora opozycja z mojej strony.

To świadczy tylko o tym że ta usługa jest dla Ciebie i w przyszłości możesz zaoszczędzić dużo pieniędzy.

Opublikowano

Już za blisko 2 miesiące PS5 z Demon's Souls, czaicie to jak (pipi)a będę grauuuuu ?!! :wub:

Edytowane przez cotek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.