Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 410,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
4 minuty temu, cotek napisał:

Zmienia grę, (pipi)a bezapelacyjnie

O (pipi)any, jak się dalej oszukuje xddd Tak, z pewnością zmieni układ pokoi, mechanikę gry, strategie na bossów. Przyjmij to w końcu do siebie, zaakceptuj ten fakt to REMAKE 11!! letniej gry. :) Jak ktoś grał to zagra w to samo, tyle że w ładniejszej grafice.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

O (pipi)any, jak się dalej oszukuje xddd

Sz(pipi)amać, gdzie jesteś, zaraz podjeżdżam xD

Opublikowano
4 minutes ago, cotek said:

Zbroje, miecz, tarcza i inne pierdy w Deluxie są do zdobycia w grze.

No nie wiem. Nie ma o tym info i nie było tego w oryginale. No i odpuszczasz sobie broń z najbardziej kozackiej kategorii. Prawdziwy fan serii by tak nie zrobił.

Jak ktoś naprawdę wspiera firmę i takie kozak gry, to bierze deluxe przed premierą. Odsprzedać pudełko, to jak okraść - hańba.

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

No nie wiem. Nie ma o tym info i nie było tego w oryginale. No i odpuszczasz sobie broń z najbardziej kozackiej kategorii. Prawdziwy fan serii by tak nie zrobił.

Jak ktoś naprawdę wspiera firmę i takie kozak gry, to bierze deluxe przed premierą. Odsprzedać pudełko, to jak okraść - hańba.

Ale ja wiem, spadaj :>

Broń boże odsprzedawać gre na lata przecie.

Edytowane przez cotek

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Czy listunio jest takim desperatem że będzie grał w grę cyberpunk na obecnej generacji? A może wersja na ps5? 4k pewnie nie wyciągnie ten półprodukt no ale może też będzie się fajnie grało  :)

PUPCIO a teraz wyobraź sobie zaczynasz na XBOX ONE X grać w CYBERA a potem wjeżdża elegancko XSEX i co?

Od nowa grać?

NIC BARDZIEJ MYLNEGO.

SMART DELIVERY I JEDZIEMY OD TEGO SAMEGO MIEJSCA TYLKO JUŻ W LEPSZEJ GRAFICZCE. ALE BĘDZIE MIELENIE!

Opublikowano
1 minute ago, cotek said:

Ale ja wiem, spadaj :>

Obyś miał rację i mógł w pełni zasmakować takiego arcydzieła. Utrata zbroi, tarczy i broni to byłaby tragedia dla prawdziwego fana.
Jednak kosę tracisz na zawsze, a czasu nie cofniesz i pre ordera po premierze nie złożysz.
Szkoda, bo wygląda kozak i dodałaby smaczku do tak cudownej gry - nawet nie wiem, jak takie arcydzieło mogłoby być jeszcze lepsze.

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

nawet nie wiem, jak takie arcydzieło mogłoby być jeszcze lepsze.

To słabko

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Znowu ten kloszard. A tak ładnie prosiłem:sapek:

Opublikowano

@cotek

Piszę to z troski. 
Jako fan gier jestem w stanie sobie wyobrazić ten wewnętrzny ból podczas grania w ARCYDZIEŁO wiedząc, że ma się niekompletną wersję.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

@cotek

Piszę to z troski. 
Jako fan gier jestem w stanie sobie wyobrazić ten wewnętrzny ból podczas grania w ARCYDZIEŁO wiedząc, że ma się niekompletną wersję.

Arcydzieło jest jedno. Jakby wydawali Deluxe Edition Bloodborne + Scissors Machette to bym brał mordko za 589 zł cyfre xD

Opublikowano
9 minutes ago, cotek said:

Arcydzieło jest jedno. Jakby wydawali Deluxe Edition Bloodborne + Scissors Machette to bym brał mordko za 589 zł cyfre xD

Rozumiem. 90zł jednak piechotą nie chodzi.
Ja jednak patrzę na to optymistycznie. Można kupić ps5 digital i różnicę w cenie wydać na ten pre order arcydzieła. Najlepsze wersje gier i tak w digitalu wychodzą, więc nie ma co przepłacać. No i konsola bez czytnika jest jeszcze piękniejsza.

Z drugiej stony 2299zł za konsolę + 359zł gra = 2658zł. Kupno z preorderem to 2748zł. To zaledwie 3% więcej, a mówimy o arcydziele i najważniejszej grze nadchodzącej generacji. 

Przemyśl jeszcze i obyś nie żałował wyboru.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Rozumiem. 90zł jednak piechotą nie chodzi.
Ja jednak patrzę na to optymistycznie. Można kupić ps5 digital i różnicę w cenie wydać na ten pre order arcydzieła.

Z drugiej stony 2299zł za konsolę + 359zł gra = 2658zł. Kupno z preorderem to 2748zł. To zaledwie 3% więcej, a mówimy o arcydziele i najważniejszej grze nadchodzącej generacji. 

Przemyśl jeszcze i obyś nie żałował wyboru.

Przemyślę :)

Opublikowano

Zostawcie to playstation w spokoju. Sony ma fajne exy i wiemy, że nowa konsola dostanie sequele największych hitów i będzie zabawa na setki godzin.

Spoiler

kur.wa przestańcie hajpować xboxa i gnoić playstation, bo ceny GP podskoczą jak nikt nie kupi tego szrota na jednej nodze ; /////

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
11 minutes ago, 20inchDT said:

Zostawcie to playstation w spokoju. Sony ma fajne exy i wiemy, że nowa konsola dostanie sequele największych hitów i będzie zabawy na setki godzin.

Hide contents

(pipi)a przestańcie hajpować xboxa i gnoić playstation, bo ceny GP podskoczą jak nikt nie kupi tego szrota na jednej nodze ; /////

Najbardziej jedzie po Sony ich dział PR i CEO. Jak zawalą premierę i jeszcze więcej pokasują pre orderów, to nawet walki z xboksem nie będzie.

Opublikowano

Jak tam klapy? Juz wam anulowali pre ordery na ps5?

Opublikowano
4 godziny temu, bluber napisał:

Co sonka to sonka 

Niby obecny tytuł CW mógłby zostać na przyszłą edycję (tym razem ze wskazaniem na PlayStation), ale chyba powyższe też by się nadawało :reggie:

Opublikowano
13 minut temu, Shen napisał:

na razie jest wyparcie PO CO MI XBOX PO CO MI GAMEPASS JAK GRAM W TRZY GRY ROCZNIE OD SONY 

Opublikowano

Zezwól sklepom na preordery nie informując ile konsol dostaną :reggie:

Brawo Sony za wybitną nieudolność :yao:

Opublikowano
19 minut temu, Shen napisał:

Jak mnie zobaczysz z Xboxem to znaczy ze anulowali. 

Opublikowano
9 minut temu, bluber napisał:

na razie jest wyparcie PO CO MI XBOX PO CO MI GAMEPASS JAK GRAM W TRZY GRY ROCZNIE OD SONY 

Wysrarcie, to bardziej coś w stylu, nie gram w stare gry, od starych gier mam stare konsole. (Ofkorz bez PS3 z Demons Soulsem, Wezyr xD)

Opublikowano
3 minutes ago, ListuniO said:

Jak mnie zobaczysz z Xboxem to znaczy ze anulowali. 

Serio byś brał xklocka, jakby Ci preorder na pleja anulowali?

Opublikowano

Ja przechodzę na obóz niebieskich. Wiem, że przegrani, ale zawsze lubiłem kibicować słabszym i mniejszym. Taki odchył mam. Nawet kartę graficzną do PC mam AMD, a nie jak normalni ludzie biorą nvidię. Dreamcasta też kiedyś miałem. 

(pipi) tam. Faktycznie chyba za dużo gram i te gry za 449zł w pełnej wersji może mnie ostudzą. Zaczynam dostrzegać ich zaletę. Pamiętam jak doceniałem gry na PSXa, jak kosztowały 1/4 -1/3 minimalnej krajowej i to były najlepsze lata gejmingu. 

Ta bateria w Dual Shocku 5 to też widzę, że plus. Jak się rozładuje, to mi przypomni, że się zapędzam i 2 godziny to powinno być max w weekendy.

Sony król. Na xboksie to tylko zeszmacić się idzie grając w każdą lepszą i w żadnej się nie zakochać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.