Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 391 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
4 minuty temu, cotek napisał:

Zmienia grę, (pipi)a bezapelacyjnie

O (pipi)any, jak się dalej oszukuje xddd Tak, z pewnością zmieni układ pokoi, mechanikę gry, strategie na bossów. Przyjmij to w końcu do siebie, zaakceptuj ten fakt to REMAKE 11!! letniej gry. :) Jak ktoś grał to zagra w to samo, tyle że w ładniejszej grafice.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

O (pipi)any, jak się dalej oszukuje xddd

Sz(pipi)amać, gdzie jesteś, zaraz podjeżdżam xD

Opublikowano
4 minutes ago, cotek said:

Zbroje, miecz, tarcza i inne pierdy w Deluxie są do zdobycia w grze.

No nie wiem. Nie ma o tym info i nie było tego w oryginale. No i odpuszczasz sobie broń z najbardziej kozackiej kategorii. Prawdziwy fan serii by tak nie zrobił.

Jak ktoś naprawdę wspiera firmę i takie kozak gry, to bierze deluxe przed premierą. Odsprzedać pudełko, to jak okraść - hańba.

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

No nie wiem. Nie ma o tym info i nie było tego w oryginale. No i odpuszczasz sobie broń z najbardziej kozackiej kategorii. Prawdziwy fan serii by tak nie zrobił.

Jak ktoś naprawdę wspiera firmę i takie kozak gry, to bierze deluxe przed premierą. Odsprzedać pudełko, to jak okraść - hańba.

Ale ja wiem, spadaj :>

Broń boże odsprzedawać gre na lata przecie.

Edytowane przez cotek

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Czy listunio jest takim desperatem że będzie grał w grę cyberpunk na obecnej generacji? A może wersja na ps5? 4k pewnie nie wyciągnie ten półprodukt no ale może też będzie się fajnie grało  :)

PUPCIO a teraz wyobraź sobie zaczynasz na XBOX ONE X grać w CYBERA a potem wjeżdża elegancko XSEX i co?

Od nowa grać?

NIC BARDZIEJ MYLNEGO.

SMART DELIVERY I JEDZIEMY OD TEGO SAMEGO MIEJSCA TYLKO JUŻ W LEPSZEJ GRAFICZCE. ALE BĘDZIE MIELENIE!

Opublikowano
1 minute ago, cotek said:

Ale ja wiem, spadaj :>

Obyś miał rację i mógł w pełni zasmakować takiego arcydzieła. Utrata zbroi, tarczy i broni to byłaby tragedia dla prawdziwego fana.
Jednak kosę tracisz na zawsze, a czasu nie cofniesz i pre ordera po premierze nie złożysz.
Szkoda, bo wygląda kozak i dodałaby smaczku do tak cudownej gry - nawet nie wiem, jak takie arcydzieło mogłoby być jeszcze lepsze.

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

nawet nie wiem, jak takie arcydzieło mogłoby być jeszcze lepsze.

To słabko

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Znowu ten kloszard. A tak ładnie prosiłem:sapek:

Opublikowano

@cotek

Piszę to z troski. 
Jako fan gier jestem w stanie sobie wyobrazić ten wewnętrzny ból podczas grania w ARCYDZIEŁO wiedząc, że ma się niekompletną wersję.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

@cotek

Piszę to z troski. 
Jako fan gier jestem w stanie sobie wyobrazić ten wewnętrzny ból podczas grania w ARCYDZIEŁO wiedząc, że ma się niekompletną wersję.

Arcydzieło jest jedno. Jakby wydawali Deluxe Edition Bloodborne + Scissors Machette to bym brał mordko za 589 zł cyfre xD

Opublikowano
9 minutes ago, cotek said:

Arcydzieło jest jedno. Jakby wydawali Deluxe Edition Bloodborne + Scissors Machette to bym brał mordko za 589 zł cyfre xD

Rozumiem. 90zł jednak piechotą nie chodzi.
Ja jednak patrzę na to optymistycznie. Można kupić ps5 digital i różnicę w cenie wydać na ten pre order arcydzieła. Najlepsze wersje gier i tak w digitalu wychodzą, więc nie ma co przepłacać. No i konsola bez czytnika jest jeszcze piękniejsza.

Z drugiej stony 2299zł za konsolę + 359zł gra = 2658zł. Kupno z preorderem to 2748zł. To zaledwie 3% więcej, a mówimy o arcydziele i najważniejszej grze nadchodzącej generacji. 

Przemyśl jeszcze i obyś nie żałował wyboru.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Rozumiem. 90zł jednak piechotą nie chodzi.
Ja jednak patrzę na to optymistycznie. Można kupić ps5 digital i różnicę w cenie wydać na ten pre order arcydzieła.

Z drugiej stony 2299zł za konsolę + 359zł gra = 2658zł. Kupno z preorderem to 2748zł. To zaledwie 3% więcej, a mówimy o arcydziele i najważniejszej grze nadchodzącej generacji. 

Przemyśl jeszcze i obyś nie żałował wyboru.

Przemyślę :)

Opublikowano

Zostawcie to playstation w spokoju. Sony ma fajne exy i wiemy, że nowa konsola dostanie sequele największych hitów i będzie zabawa na setki godzin.

Spoiler

kur.wa przestańcie hajpować xboxa i gnoić playstation, bo ceny GP podskoczą jak nikt nie kupi tego szrota na jednej nodze ; /////

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
11 minutes ago, 20inchDT said:

Zostawcie to playstation w spokoju. Sony ma fajne exy i wiemy, że nowa konsola dostanie sequele największych hitów i będzie zabawy na setki godzin.

Hide contents

(pipi)a przestańcie hajpować xboxa i gnoić playstation, bo ceny GP podskoczą jak nikt nie kupi tego szrota na jednej nodze ; /////

Najbardziej jedzie po Sony ich dział PR i CEO. Jak zawalą premierę i jeszcze więcej pokasują pre orderów, to nawet walki z xboksem nie będzie.

Opublikowano

Jak tam klapy? Juz wam anulowali pre ordery na ps5?

Opublikowano
4 godziny temu, bluber napisał:

Co sonka to sonka 

Niby obecny tytuł CW mógłby zostać na przyszłą edycję (tym razem ze wskazaniem na PlayStation), ale chyba powyższe też by się nadawało :reggie:

Opublikowano
13 minut temu, Shen napisał:

na razie jest wyparcie PO CO MI XBOX PO CO MI GAMEPASS JAK GRAM W TRZY GRY ROCZNIE OD SONY 

Opublikowano

Zezwól sklepom na preordery nie informując ile konsol dostaną :reggie:

Brawo Sony za wybitną nieudolność :yao:

Opublikowano
19 minut temu, Shen napisał:

Jak mnie zobaczysz z Xboxem to znaczy ze anulowali. 

Opublikowano
9 minut temu, bluber napisał:

na razie jest wyparcie PO CO MI XBOX PO CO MI GAMEPASS JAK GRAM W TRZY GRY ROCZNIE OD SONY 

Wysrarcie, to bardziej coś w stylu, nie gram w stare gry, od starych gier mam stare konsole. (Ofkorz bez PS3 z Demons Soulsem, Wezyr xD)

Opublikowano
3 minutes ago, ListuniO said:

Jak mnie zobaczysz z Xboxem to znaczy ze anulowali. 

Serio byś brał xklocka, jakby Ci preorder na pleja anulowali?

Opublikowano

Ja przechodzę na obóz niebieskich. Wiem, że przegrani, ale zawsze lubiłem kibicować słabszym i mniejszym. Taki odchył mam. Nawet kartę graficzną do PC mam AMD, a nie jak normalni ludzie biorą nvidię. Dreamcasta też kiedyś miałem. 

(pipi) tam. Faktycznie chyba za dużo gram i te gry za 449zł w pełnej wersji może mnie ostudzą. Zaczynam dostrzegać ich zaletę. Pamiętam jak doceniałem gry na PSXa, jak kosztowały 1/4 -1/3 minimalnej krajowej i to były najlepsze lata gejmingu. 

Ta bateria w Dual Shocku 5 to też widzę, że plus. Jak się rozładuje, to mi przypomni, że się zapędzam i 2 godziny to powinno być max w weekendy.

Sony król. Na xboksie to tylko zeszmacić się idzie grając w każdą lepszą i w żadnej się nie zakochać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.