Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętam jak pegasus w 0s się odpalał. 

Ehh.. kiedyś to dopiero sprzęt robili. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

moj pięcio letni laptok odpala z palca w 7sekund, troche kek ta generacja

Opublikowano

Na PC na zwykłym SSD do pulpitu wjeżdzamy w 12-13 sekund, na NVME około 10 :newell:

Opublikowano

Fajne to ps5. Takie nie za szybkie.

Opublikowano

Ładne to menu XsX. Takie ja w moim TV.

Opublikowano

Jak ten szrot nie potrafi wgrac menu szybciej, to myslicie, ze loadingi w grach beda zauwazalnie szybsze? Keep dreaming.

Opublikowano

Ciekawe czy pssstora też będzie wczytywało 20 sekund i co chwile crashowało system :) ha tfu w tą plejkurwe  :)

Opublikowano

Świat się kończy, konsola startuje w 20 sek. Co ja pocznę? :o Ah zapomniałem, będę GRAUUUU w gry :DD

Opublikowano
39 minutes ago, cotek said:

Świat się kończy, konsola startuje w 20 sek. Co ja pocznę? :o Ah zapomniałem, będę GRAUUUU w gry :DD

A Astroboya czy w te samochodziki z mikrotransakcjami? 

Opublikowano

ps5 pewnie bazuje na starym kodzie źródłowym do menu oraz Ps store'a takzez powodzonka tam sony. Ja będę sobie u Gabena odpalał stora w 2 sekundy a gierki w 7 sekund, gdy konsolarze będą patrzeć w kręcące się kółka loadingu :dynia: 

Opublikowano
24 minuty temu, oFi napisał:

ps5 pewnie bazuje na starym kodzie źródłowym do menu oraz Ps store'a takzez powodzonka tam sony. Ja będę sobie u Gabena odpalał stora w 2 sekundy a gierki w 7 sekund, gdy konsolarze będą patrzeć w kręcące się kółka loadingu :dynia: 

a później 3 godziny w ustawieniach żeby było stałe 60 fps

Opublikowano

Słabe te żarty dzisiaj macie. Spencer nic Wam nie kupił do zabawy?:)

Opublikowano

Mysle Paolo ze zamiast zjadać worek 100 parówek po 5gr/szt, lepiej sobie wciągnij dobrego, półkrwistego steka z pieczonymi ziemniakami i bukietem surówek. :)

Opublikowano
2 minuty temu, ListuniO napisał:

epiej sobie wciągnij dobrego, półkrwistego steka z pieczonymi ziemniakami i bukietem surówek.

Krwista wołowina w postaci DOOM Eternal pałaszowana będzie dzisiejszego wieczoru. :banderas:Świeżutkie, czerwone mięso, żadne 11-letnie kotlety. 

16 minut temu, Figuś napisał:

pozbądź się kota

Czy ty masz ŻYCZENIE ŚMIERCI czy mi się tylko wydaje? :shotgun: 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy ty masz ŻYCZENIE ŚMIERCI czy mi się tylko wydaje? :shotgun: 

Mam uczulenie na te szatańskie pomioty :problem:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Świeżutkie, czerwone mięso,

Mówisz o tych zwłokach które już wszyscy zainteresowani mieli na wszystkie sposoby, ostatni porzucił w rowie przy drodze a teraz ktoś podniósł i wrzucił do GP?:)

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

Mówisz o tych zwłokach które już wszyscy zainteresowani mieli na wszystkie sposoby, ostatni porzucił w rowie przy drodze a teraz ktoś podniósł i wrzucił do GP?:)

Przecież nikt nie wrzucił do Gamepassa remake'u jedenastoletniego, niedorobionego protoplasty gatunku Souslike. Nie kumam o co Ci chodzi.

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

Mam uczulenie na te szatańskie pomioty :problem:

Przesrane tak mieć uczulenie na słodziutkie kociaki jak ficuś i  figuś

Opublikowano

Jezu jakie to ps5 to pierdolone paskudztwo zajeżdżające tanim plastikiem

Series X jest nijaki i wyglada jak sprzęt RTV ale przynajmniej wkomponuje sie w salon.

Opublikowano

Przede wszystkim nie będzie palcować. Na ch.uj ktoś wymyślił połyskujące panele, które zaraz po jednym kontakcie wygląda jak guwno.

Opublikowano

Ale po co ciągle palcować konsolę? 

Nawet jak ktoś gra z płyt, to nie trzeba całej jej macać jedząc właśnie kanapkę ze smalcem. 

TV też ma gładki panel podatny na palce. 

Brudny sprzęt można wytrzeć. 

Opublikowano
16 minut temu, Faka napisał:

Przede wszystkim nie będzie palcować.

Nie, wcale XD

EikOHaKUMAAwnQL?format=jpg&name=small

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.