Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

No no, oby później nie było:   How it's end

Spoiler

125432397-closed-square-grunge-isolated-

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 godzinę temu, Fanek napisał:

No no, oby później nie było:   How it's end

Ukryj zawartość

125432397-closed-square-grunge-isolated-

To zabawne, bo od siedmiu lat czytam o końcu i śmierci xboxa, a tymczasem w międzyczasie:

- zrobili konsole mocniejsze i lepiej zaprojektowane od konkurencji

- wykupili lub otworzyli kilkanaście nowych studiów w tym całą Bethesde

- uruchomili możliwość ogrywania gier w chmurze,

- stworzyli Gamepassa, usługę która wstrząsnęła gamingowym światem i postawiła go do góry nogami

Opublikowano

Boty dalej przewrażliwione jak coś na xboxa się napisze widzę, just checking :kaz:

ASX - chyba pomyliłeś działy, to nie tu o tym

Opublikowano

Spoko ze siedzicie tu cały czas, zawsze można wpadać i się z Was pośmiać :lapka:

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

siedzicie tu cały czas

Ale to ty dzwonisz

Opublikowano

Sprawdzam czasem czy żyjecie czy już walnęliście sobie w łeb jak się okazało ze Xbox to taka wydmuszka:)

Opublikowano

Dobre żarciki tu dzisiaj :D

Opublikowano

Zleci tak, że hej

Opublikowano
W dniu 10.10.2020 o 17:55, Hubert249 napisał:

A ciebie co tak boli? Chłopak cię rzucił i wyjechał do UK? 

lzn8qkyvs1j51.png

Opublikowano

PS4 ma świetne exclusivy powiadacie? Przepraszam za niską jakość grafiki, adekwatną do jakości większości z poniższych tytułów.

spacer.png

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

PS4 ma świetne exclusivy powiadacie? Przepraszam za niską jakość grafiki, adekwatną do jakości większości z poniższych tytułów.

spacer.png

Z 5 gierek się wybiło ponad to i stąd ta dorobiona przez klapów legenda o tej nieziemskiej jakości, której zazdroszczą im boty. Tia... 

Opublikowano

No żeby w 2020 roku sugerować się ocenami na MC to trzeba być mocno zajechany emocjonalnie:) 

Recenzje z Newsweeka  tez czytacie?

Opublikowano
1 minutę temu, ListuniO napisał:

No żeby w 2020 roku sugerować się ocenami na MC to trzeba być mocno zajechany emocjonalnie:) 

Recenzje z Newsweeka  tez czytacie?

Niekwestionowanym arcymistrzem powoływania się na oceny na Meta jest nie kto inny, a nasz nieodżałowany ś.p. nieboszczyk YETI:reggie:

Opublikowano

Warte ogrania exy można policzyć na palcach jednej ręki. Jak komuś również nie pasują pseudo-emocjonalne filmiki jak nowy Gow czy TLoU 2 to 3 paluszki tez wystarcza..

Opublikowano

Świeć Panie nad jego duszą [`]

Mendrkowi niech ziemia też lekką będzie

Opublikowano

kdKLEGN.png

Rzadkie zdjecie yetiego po tym jak dowiedział sie, ze bethesda należy do Microsoftu

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

spacer.png

bo to przed forumowym bonusem +2 do oceny

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Takie pytanko bo miałem mala spine z ziomkiem. Xbox będzie miał ulepszenia standardowo w każdej grze? Chodzi mi o hdr rozdzielczość i klatkarz?czy tylko wyjątki? Na plej curwie ma być podobnie? Bo pitolil mi ze wszystko multiplatformy będę ulepszone i tu i tu. 

Opublikowano
9 minut temu, benito82pl napisał:

Takie pytanko bo miałem mala spine z ziomkiem. Xbox będzie miał ulepszenia standardowo w każdej grze? Chodzi mi o hdr rozdzielczość i klatkarz?czy tylko wyjątki? Na plej curwie ma być podobnie? Bo pitolil mi ze wszystko multiplatformy będę ulepszone i tu i tu. 

Na Xboxie nie wszystko będzie miało usprawnienia, lista pojawi się przed premiera Series X, wszystkie natomiast exy będą miały usprawnienia.

Na PlayStation narazie to wiadomo tylko tyle ze poprawiony Spiderman kosztuje 69,99€

Opublikowano

image.png.102880ca554f4508633d299e7c9e5334.png

ru,chanie u sony odcinek 151231

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.