Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Przynajmniej nie masz wrażenia deja vu jak to przy każdej większej produkcji od Sony. :reggie: Z takim zapleczem studiów jakie ma MS po prostu nie można się nudzić, czego nie mogę powiedzieć o moim doświadczeniu z exami na PS4. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

remake najstarszych soulsów

14-sty rachet

DLC do Spider-mana

Vs.

coś co zapowiada się na najciekawszy horror od Blooberów

Muzykę robi chłop od Silent Hill, mi wystarczy:)

Opublikowano
46 minut temu, UberAdi napisał:

WHpNPzT.jpg

Na konsolach to w Fifke mogą sobie rywalizować a nie w shootery bez możliwości zmiany FOVa :newell:

No na konsole to pewnie trudno zrobić modyfikowane płytki lutowane w płyte główną żeby obejść zabezpieczenia cziterskie.

Opublikowano

Gears tactics zjada te śmieszne gierki dupom. Bedzie grane na premierkę

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

No na konsole to pewnie trudno zrobić modyfikowane płytki lutowane w płyte główną żeby obejść zabezpieczenia cziterskie.

Za dużo filmów o hakerach się chyba naoglądałeś

Opublikowano
20 minut temu, UberAdi napisał:

Za dużo filmów o hakerach się chyba naoglądałeś

Za duzy uraz na psychice po je.b.anych cheaterach mi został z czasów w których grałem w esporcie.

Opublikowano

Ale weź opowiedz coś więcej o tych "modyfikowanych płytkach lutowanych na płytę główną" bo to ciekawy temat i brzmisz trochę jak taki popularny gość z jutuba więc coś w tym może być

Spoiler

Opublikowano
3 minuty temu, UberAdi napisał:

Ale weź opowiedz coś więcej o tych "modyfikowanych płytkach lutowanych na płytę główną" bo to ciekawy temat i brzmisz trochę jak taki popularny gość z jutuba więc coś w tym może być

Ukryj zawartość

https://esportnow.pl/csgo/urzadzenie-cheatowania-ujawniono-dziala-sposob-niewykrywalne-oszukiwanie-csgo/

Opublikowano

ESEA podaje, że koszt takiego urządzenia to 1500-5000$ a obecnie np Vanguard anticheat działający w kernelu to wykrywa więc szansa że spotkasz Maciusia z pierwszej B który cię zabije przez scianę w grze używając takiego czegoś jest zerowa

Edit: No i gdzie to lutowanie do płyty głównej? :oh_you: Bo to na filmiku to jest po prostu Raspberry Pi

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

120FPS

EkIjOv9X0AIlYUI?format=jpg&name=large

I co, na X-ie mam się ścigac w 120 fps i nawet nikt tego nie zobaczy?

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

remake najstarszych soulsów

14-sty rachet

DLC do Spider-mana

Vs.

coś co zapowiada się na najciekawszy horror od Blooberów

Na X ma być jeszcze Call of the Sea (grudzień 2020). Ale chyba tylko ja wiążę jakieś nadzieje z tą grą?

Opublikowano

Czego się spodziewaliście po ludziach, którzy zrobili Drivecluba?  Fani na trybunach to w patchu pewnie będą.

Opublikowano

@ListuniO - o te 120fps się nie martw. Sony nie będzie swoich fanów takimi problemami obarczać. 

Opublikowano
1 godzinę temu, C1REX napisał:

@ListuniO - o te 120fps się nie martw. Sony nie będzie swoich fanów takimi problemami obarczać. 

Dirt na PS5 tez będzie chodził w 120fps, ciekawe czy będzie 1080p

Opublikowano

ch.ujnia ale dobrze

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ja się pytam na ch.uj mi te 120 klatek? Szczególnie jeśli nie jestem e-sportowcem. Naprawdę niech tą moc ładują w fizykę i SI, a nie w zbędne aspekty. 

Opublikowano

Ludzkie oko i tak nie widzi więcej niż 30 fpsów i 1080p

Opublikowano

Pan Spencer zrobił piękny ukłon w stronę polaków robiąc premierę 10 listopada, tak aby zamiast na marsz niepodległości mogliśmy zostać w domach i realizować swoje marzenia w wirtualnych światach. Czwartek i piątek też już wziąłem sobie urlop :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.