Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, potwierdź. Poproszę też dogłębna analizę twitterowego konta, pronto!

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Battlefield 4 chodził w 900p na PS4 i 720p na XONE. Ciekawe czy wtedy też była drama, że nowe konsole a już nie wyrabiają. 

Niektórzy tak się uczepili tej Yakuzy, że ja pyerdole. Jak ten silnik gry zajeżdża jakimś cudem nawet pecety z 2080 Ti.

Opublikowano
19 minut temu, Bigby napisał:

Battlefield 4 chodził w 900p na PS4 i 720p na XONE. Ciekawe czy wtedy też była drama, że nowe konsole a już nie wyrabiają. 

Niektórzy tak się uczepili tej Yakuzy, że ja pyerdole. Jak ten silnik gry zajeżdża jakimś cudem nawet pecety z 2080 Ti.

była w chui, dla mnie ten BF wyglądał gorzej niż na moim starym Radeonie z 1GB pamięci

ale dla usprawiedliwienia, BF1 dopiero był zrobiony pod konsole, progres ogromny

Opublikowano

I tak samo tutaj dostaniemy gry wyglądające jeszcze ładniej i lepiej korzystające z mocy nowych konsol. O XSS zacząłbym się martwić dopiero jak gry 1st party będą na nim słabo działać.

Opublikowano

Po co te dyskusje o wydajności XSS? Kto chce to kupi a dla prawdziwych koneserów jest SEX.

Klapy muszą przyrównywać ten szajs z japoni do konsoli o tysiaka tańszej, żeby lepiej wypaść? Nawet mi ich nie żal.

Opublikowano

XSS ma moc jak PS4 Pro + jest dopakowane o znacznie lepszy CPU, RT i SSD, a do tego w cenie zwykłego PS4 xD

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

Czego się nie robi dla graczy <3

- ile ramu zaoszczedzone

- jaka oszczędność pradu w spoczynku

- płynność dzialania

- prędkość działania

- ile mniej miejsca zajmuje

Spencer? Zawsze szanowałem.

Opublikowano

ma 99% będzie patch na premiere(MS sam ucina temat 1080p by poczekać), ale niech mają te kilka tyg "beki", że już nawet UI ps pro działało natywnie w 4k

Opublikowano
5 minut temu, Soban napisał:

ma 99% będzie patch na premiere(MS sam ucina temat 1080p by poczekać), ale niech mają te kilka tyg "beki", że już nawet UI ps pro działało natywnie w 4k

Myśle że zanim dzisiaj nie powiedziano jak te dashe będą wyświetlane to wszyscy mieli to na wyebane. 

Opublikowano

Ta amunicja dla klapów to jak strzelanie ślepakami do czołgu  :)  

Opublikowano

To.moze ja

Ps5

Beka bo moc, bo dash, bo glosno, bo cieplo bo plynny metal

Xbox

Niby wszystko super tylko tak jakos gier nie.ma

Opublikowano

Ten argument z grami xD

Na Xboxie gier nie będzie przez pare miesięcy, pół roku może. W międzyczasie dostajesz starsze gry które automatycznie i bez opłat nabierają świeżości

masz Gearsy 5 które latają w 120fps w natywnym 4k i oferują jakość taką samą, jak pecet za $1500

https://arstechnica.com/gaming/2020/10/xbox-series-x-unleashed-our-unrestricted-preview/

PS5 będzie słabsze i głośniejsze i gówniano zrobione przez 7 lat.

Opublikowano

Nie wiem, moze ja jestem jakims guwno graczem

Ale mimo ze bede posiadal.obie.konsle

To wole na glosnym , wielkim, slabszym i gownianie zrobionym sprzecie grac w gry nowej generacji niz na super high end w poprzednia generacje

Opublikowano
6 godzin temu, Welna napisał:

Nie wiem, moze ja jestem jakims guwno graczem

Ale mimo ze bede posiadal.obie.konsle

To wole na glosnym , wielkim, slabszym i gownianie zrobionym sprzecie grac w gry nowej generacji niz na super high end w poprzednia generacje

a które to gry?

Opublikowano

Zapomnieliście o Astro? Nie dość, że za darmo to korzysta z ficzerów jak Dual Sense i dmuchanie w pada, a sama konsola ma dashboard w 4K a nie (pipi) rozmazane. Co plejka to plejka, nie ma sensu pchać się w peceta dla biedaków.

Dodatkowo na premierę będą sztosiwa jak Destruction All Stars, niedostępne na żadną inną platformę.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Wstrzymałbym się z opinią, że to będzie sztosiwo bo poki co to niewiele wiadomo o samym tytule.

Opublikowano
30 minut temu, Czoperrr napisał:

Zapomnieliście o Astro? Nie dość, że za darmo to korzysta z ficzerów jak Dual Sense i dmuchanie w pada, a sama konsola ma dashboard w 4K a nie (pipi) rozmazane. Co plejka to plejka, nie ma sensu pchać się w peceta dla biedaków.

Dodatkowo na premierę będą sztosiwa jak Destruction All Stars, niedostępne na żadną inną platformę.

Zapomniałem o tych Killerach:D

Opublikowano

Śmieszne jest jak jeszcze miesiąc temu zatwardziałe klapy toczyły bekę z xśmieciarki, a teraz plują na pierś która ich tyle lat karmiła. Obstawiam pół roku - rok i większość będzie wracać z podkulonym ogonem z Media Marktu z PS5 pod pachą.

Ja mam wyjebane biorę obie na premierę :lapka:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Destruction All Stars tak dobre, że gdybym miał wybierać między nim a (przykładowo) Spider-man Speedy Gonzales to wybrałbym tę pierwszą. Drugą przecież można ograć na PS4. :) 

Na tej którą oyebałeś w listopadzie?:yakubu:

Dechy jak czytam te historie tutaj w CW gdzie trzeba się ponapierdziellać i się używa argumentów.

"Po co PS5 jak sie na PS4 przjedzie bo cross gen" a większośc już sprzedała konsole żeby za miesiąc za dużo na niej nie stracić.

Albo "PS5 bedzie miało dynamic 4k (1440p (pipi) co za szrot)" a większść jak czytam w innych działach nadal na tv FHD będzie jechała i głośno o tym pisze. 

Opublikowano

To Destruction to jakiś crap, bo to ma być na premiere za miesiąc a chyba nawet gameplayu nie pokazali. 
To ja już wole kupić za 10zł 50 cent blood on the sand i pograć z ziomkiem kanapowego coopa niż płacić 360zł za jakieś (pipi), bo "aaaaa (pipi)a nowa generacja, a na xboxa nie ma".

Tego Demonsa to trochę szkoda, bo mam sentyment jak importowałem za 300zł z play asia wersje azjatycką po recce zaxa w pe :sapek:
Na xboxa owszem (pipi)nia, ale sporo dobra z gejpassa, wiec bedzie w co grac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.