Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, potwierdź. Poproszę też dogłębna analizę twitterowego konta, pronto!

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 411,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Battlefield 4 chodził w 900p na PS4 i 720p na XONE. Ciekawe czy wtedy też była drama, że nowe konsole a już nie wyrabiają. 

Niektórzy tak się uczepili tej Yakuzy, że ja pyerdole. Jak ten silnik gry zajeżdża jakimś cudem nawet pecety z 2080 Ti.

Opublikowano
19 minut temu, Bigby napisał:

Battlefield 4 chodził w 900p na PS4 i 720p na XONE. Ciekawe czy wtedy też była drama, że nowe konsole a już nie wyrabiają. 

Niektórzy tak się uczepili tej Yakuzy, że ja pyerdole. Jak ten silnik gry zajeżdża jakimś cudem nawet pecety z 2080 Ti.

była w chui, dla mnie ten BF wyglądał gorzej niż na moim starym Radeonie z 1GB pamięci

ale dla usprawiedliwienia, BF1 dopiero był zrobiony pod konsole, progres ogromny

Opublikowano

I tak samo tutaj dostaniemy gry wyglądające jeszcze ładniej i lepiej korzystające z mocy nowych konsol. O XSS zacząłbym się martwić dopiero jak gry 1st party będą na nim słabo działać.

Opublikowano

Po co te dyskusje o wydajności XSS? Kto chce to kupi a dla prawdziwych koneserów jest SEX.

Klapy muszą przyrównywać ten szajs z japoni do konsoli o tysiaka tańszej, żeby lepiej wypaść? Nawet mi ich nie żal.

Opublikowano

XSS ma moc jak PS4 Pro + jest dopakowane o znacznie lepszy CPU, RT i SSD, a do tego w cenie zwykłego PS4 xD

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

Czego się nie robi dla graczy <3

- ile ramu zaoszczedzone

- jaka oszczędność pradu w spoczynku

- płynność dzialania

- prędkość działania

- ile mniej miejsca zajmuje

Spencer? Zawsze szanowałem.

Opublikowano

ma 99% będzie patch na premiere(MS sam ucina temat 1080p by poczekać), ale niech mają te kilka tyg "beki", że już nawet UI ps pro działało natywnie w 4k

Opublikowano
5 minut temu, Soban napisał:

ma 99% będzie patch na premiere(MS sam ucina temat 1080p by poczekać), ale niech mają te kilka tyg "beki", że już nawet UI ps pro działało natywnie w 4k

Myśle że zanim dzisiaj nie powiedziano jak te dashe będą wyświetlane to wszyscy mieli to na wyebane. 

Opublikowano

Ta amunicja dla klapów to jak strzelanie ślepakami do czołgu  :)  

Opublikowano

To.moze ja

Ps5

Beka bo moc, bo dash, bo glosno, bo cieplo bo plynny metal

Xbox

Niby wszystko super tylko tak jakos gier nie.ma

Opublikowano

Ten argument z grami xD

Na Xboxie gier nie będzie przez pare miesięcy, pół roku może. W międzyczasie dostajesz starsze gry które automatycznie i bez opłat nabierają świeżości

masz Gearsy 5 które latają w 120fps w natywnym 4k i oferują jakość taką samą, jak pecet za $1500

https://arstechnica.com/gaming/2020/10/xbox-series-x-unleashed-our-unrestricted-preview/

PS5 będzie słabsze i głośniejsze i gówniano zrobione przez 7 lat.

Opublikowano

Nie wiem, moze ja jestem jakims guwno graczem

Ale mimo ze bede posiadal.obie.konsle

To wole na glosnym , wielkim, slabszym i gownianie zrobionym sprzecie grac w gry nowej generacji niz na super high end w poprzednia generacje

Opublikowano
6 godzin temu, Welna napisał:

Nie wiem, moze ja jestem jakims guwno graczem

Ale mimo ze bede posiadal.obie.konsle

To wole na glosnym , wielkim, slabszym i gownianie zrobionym sprzecie grac w gry nowej generacji niz na super high end w poprzednia generacje

a które to gry?

Opublikowano

Zapomnieliście o Astro? Nie dość, że za darmo to korzysta z ficzerów jak Dual Sense i dmuchanie w pada, a sama konsola ma dashboard w 4K a nie (pipi) rozmazane. Co plejka to plejka, nie ma sensu pchać się w peceta dla biedaków.

Dodatkowo na premierę będą sztosiwa jak Destruction All Stars, niedostępne na żadną inną platformę.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Wstrzymałbym się z opinią, że to będzie sztosiwo bo poki co to niewiele wiadomo o samym tytule.

Opublikowano
30 minut temu, Czoperrr napisał:

Zapomnieliście o Astro? Nie dość, że za darmo to korzysta z ficzerów jak Dual Sense i dmuchanie w pada, a sama konsola ma dashboard w 4K a nie (pipi) rozmazane. Co plejka to plejka, nie ma sensu pchać się w peceta dla biedaków.

Dodatkowo na premierę będą sztosiwa jak Destruction All Stars, niedostępne na żadną inną platformę.

Zapomniałem o tych Killerach:D

Opublikowano

Śmieszne jest jak jeszcze miesiąc temu zatwardziałe klapy toczyły bekę z xśmieciarki, a teraz plują na pierś która ich tyle lat karmiła. Obstawiam pół roku - rok i większość będzie wracać z podkulonym ogonem z Media Marktu z PS5 pod pachą.

Ja mam wyjebane biorę obie na premierę :lapka:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Destruction All Stars tak dobre, że gdybym miał wybierać między nim a (przykładowo) Spider-man Speedy Gonzales to wybrałbym tę pierwszą. Drugą przecież można ograć na PS4. :) 

Na tej którą oyebałeś w listopadzie?:yakubu:

Dechy jak czytam te historie tutaj w CW gdzie trzeba się ponapierdziellać i się używa argumentów.

"Po co PS5 jak sie na PS4 przjedzie bo cross gen" a większośc już sprzedała konsole żeby za miesiąc za dużo na niej nie stracić.

Albo "PS5 bedzie miało dynamic 4k (1440p (pipi) co za szrot)" a większść jak czytam w innych działach nadal na tv FHD będzie jechała i głośno o tym pisze. 

Opublikowano

To Destruction to jakiś crap, bo to ma być na premiere za miesiąc a chyba nawet gameplayu nie pokazali. 
To ja już wole kupić za 10zł 50 cent blood on the sand i pograć z ziomkiem kanapowego coopa niż płacić 360zł za jakieś (pipi), bo "aaaaa (pipi)a nowa generacja, a na xboxa nie ma".

Tego Demonsa to trochę szkoda, bo mam sentyment jak importowałem za 300zł z play asia wersje azjatycką po recce zaxa w pe :sapek:
Na xboxa owszem (pipi)nia, ale sporo dobra z gejpassa, wiec bedzie w co grac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.