Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

spacer.png

No walić grafę, od tego mam xboksa.

GT dla trybu kariery fajnie się gra. Ostatnio na PS2 śmigałem w czwórkę, nabiłem kilkanaście godzin i bawiłem się fajnie pomimo zabawnej fizyki i grafy jak na PS3.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

GT4 to jest kosior graficzny aż sam bym sobie to odpalił na emulatorku bo mi się PS2 podłączać nie chce, a zresztą nie wiem do czego miałbym to podłączyć.

Opublikowano

Do CATHODE RAY TUBE oczywiscie 

niezbędnik każdego fana RETRO grania

Opublikowano

@LiŚciu Jakbyś się zastanawiał dlaczego PS5 jest konsolą dla januszy, a nie C O R E gamerów to wiedż, że marketing Sony stawia na wysyłanie konsoli znanym postaciom. XDDD Teraz Lewandowski gra na Plejce i już januszeria ma kisiel i chce być jak Lewy. XSX wysyła się zaś poważnym redakcjom których osąd ważny jest dla gracza świadomego, czyli tzw. CORE gamer. :)

FIFA i Lewandowski z PS5 = braki konsol w sklepach, ale core gamera to nie ruszy, bo to nie jest konsola dla niego. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Przecież oni lewusowi tylko pada wysłali bo konsol nie ma jeszcze nawet w produkcji xDdddd 

Opublikowano
1 minutę temu, zloto napisał:

Przecież oni lewusowi tylko pada wysłali bo konsol nie ma jeszcze nawet w produkcji xDdddd 

No jasne że tak. W ogóle zauważ jakie jest porównanie:

XSX = testy kultury pracy, wydajność w przełączaniu aplikacji, ilość klatek, input lag, testy wstecznej. Człowiek od razu wie co dostaje.

PS5 = dmuchaj w pada XDDDD, nawet nikt nie pokazał jak gra w gry. 

Opublikowano

I w co on gra, w Fife 21 z PS4? Jezu dobrze, że przerzucam się na Xboxa bo aż mi wstyd. Najpierw murzyn raper teraz polaczek kopacz.

Opublikowano

jprdl piłkarzykowi wysłali konsolę xDDD

Ktoś jeszcze ma wątpliwości, że boją się porównan z sexem?

Opublikowano

W myśl ich hasła play has no limits oznacza to ze będą wysyłać konsole ludziom którzy nie wiedzieli ze konsole istnieją.

Opublikowano

Skąd plotki że Sony wyślę konsole do Polski dopiero w marcu? Jeśli to prawda to byłby niezły headshot w kolano i nawet Listunio tego nie wybroni

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

Gran Turismo w sensie? Będą w końcu w tej siódemce normalne autka czy dalej podział na Premium i te przeportowane z PS2?

W  GT Sport już nie ma podziału na modele Premium i Standard.

11 minut temu, ASX napisał:

Skąd plotki że Sony wyślę konsole do Polski dopiero w marcu? 

Użytkownikowi forum kolega który się zna szepnął na ucho za winklem.

Opublikowano

W GT Sport w ogóle nie ma samochodów. Kupiłem gierkę w tym roku z sentymentu do serii no ale nie ma tam co robić.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

W GT Sport w ogóle nie ma samochodów. 

Zabawnie się składa, bo akurat Porszaki pierwszy raz się pojawiły w serii. Łączna ilość aut w GTS to 334.

Opublikowano
Pozamiatane. Pan Pilkarz juz wybral konsole.

Ek8LOp3VgAAbxld?format=jpg&name=small

Nie no to już pozamiatane na uj mi mózg przecież celebryta za mnie zdecydował [emoji23]
Opublikowano

Od razu widać w jaki typ klienta celują.

Opublikowano

Nie no Robert dba o renomę, nie będzie na ociosanym klocku grał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.