Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

No byly jakies leszcze na strzala ale teraz to wypelzlo tyle robactwa, ze nawet ircownicy sie uaktywnili co wczesniej plakali, ze forum umiera i nie ma co tu siedziec.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 413,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nic dziwnego że sie tak panoszą skoro ostatnie kilka lat pod butem siedzieli. 

Teraz po 7 latach nagle dostają darmowe gierki i jest szał. 

Od razu mi sie scena przypomniała:

Opublikowano

O mamy odpowiedź na DLC do Spidera w postaci DLC do Gearsów 5. Ciekawe czy też będzie 360 zł kosztować?

Opublikowano

mejmuś już nawet loda listerinowi robi, smutne to czasy klapów jak wszystkie pozdychały śmiercią naturalną  :) 

DLC do G5 a sony co tam czarny spider dlc za 360zł?  :kaz:

Opublikowano

Co te (pipi) z sony od(pipi)ały ze sklepem na apce i przez przegladarke, wishlista poszła się (pipi)ac, ha tfu

Opublikowano
44 minutes ago, Shen said:

Co te (pipi) z sony od(pipi)ały ze sklepem na apce i przez przegladarke, wishlista poszła się (pipi)ac, ha tfu

Nie wierzyłem w to, a jednak to prawda.

Nie ma wishlist? Co za gnoje. Pewnie ze względu na nawyki konsumenckie i czekanie na wyprzedaże. 

Co te sony odwala? Ciekawe, kiedy ps now wyłączą.

Opublikowano

Pożyczyłem ps4 koledze i nie mam za bardzo w co grać. Odpalam na PC za 4 zł gamepass i 6 gier się ściąga, które chciałem ograć ... Na prawdę ciężko mi przychodzi racjonalizowanie wydatku 360 zł za grę :D

Opublikowano
3 godziny temu, SetoPL napisał:

Pożyczyłem ps4 koledze i nie mam za bardzo w co grać. Odpalam na PC za 4 zł gamepass i 6 gier się ściąga, które chciałem ograć ... Na prawdę ciężko mi przychodzi racjonalizowanie wydatku 360 zł za grę :D

Gamepass jak się ma  xbox + PC to jakieś niewyobrażalne combo:D

Opublikowano
13 godzin temu, LiŚciu napisał:

Nic dziwnego że sie tak panoszą skoro ostatnie kilka lat pod butem siedzieli. 

Teraz po 7 latach nagle dostają darmowe gierki i jest szał. 

Od razu mi sie scena przypomniała:

a potem spencer zakręci kurki mniej gier w gamepassie, cena 100zł za miesiąc itp itd, 

liściu jak zawsze w punkt.

Opublikowano

Oczywiście że kiedyś nadejdzie podwyżka. I jednocześnie pojawi się jeszcze więcej gier.

Ale niektórych to boli, że Game Pass to taka dobra usługa. :banderas:

Opublikowano

Gamepass jest tak dobry że jego przeciwnicy muszą wymyślać jego wady jak np. to że Spencer zakręci w przyszłości kurek z grami czy to że kiedyś tam zdrożeje xd

Edytowane przez ASX

Opublikowano
11 godzin temu, C1REX napisał:

Co te sony odwala? Ciekawe, kiedy ps now wyłączą.

zadna strata

ps

Game pass jest tak dobry ze nawet w cenie 99zl za miesiąc jest dalej do przełknięcia cena, oczywiście przy założeniu ze dalej dobre i nowe gry będą się w nim pojawiać.

Playstation się kiedyś kupi dla 2-3 dobrych exow, centrum rozrywki to Xbox/PC

Jako ze korzystam tylko z Apple to PC u mnie nie ma racji bytu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak się ktoś urodził debilem, to debilem pozostanie do końca życia, negując jakieś opcje gamepassa. W ogóle plucie na jakieś usługi abonamentowe to jest zwykły clown fest. A za abonementy telefonowe też płacita? A za polsaty czy inne cyfry plus? Poyebało już ludzi.

Opublikowano

Ja nie powiedziałem ze abonament to zło tylko ze Was kupiono tym abonamentem. Faka czytaj z kumacja a nie się trigerujesz :yeti:

Opublikowano

No i kupiono abonamentem, bo xbox w tej chwili ma najwięcej do zaoferowania, niż konsola sony.

Opublikowano

Na PC w Gamepassie w ciągu ostatnich miesięcy wyszły na premierę gry z których zakupem bym pewnie czekał do przyszłego roku. Wasteland 3, Gears Tactics, Crusader Kings 3 i jeszcze kilka mniej wartych uwagi jak remake Age of Empires 3 np. Dodatkowo dostęp do gier które gdzieś mi umknęły na ostatniej generacji jak Ori.

Nawet na PC pomimo mniejszej oferty względem konsolowego GP jest to bezkonkurencyjna obecnie usługa a w dobie nadchodzących gier za 360zł to po prostu najlepsze rozwiązanie.

Abonament może się nie opłacać chyba tylko ludziom którzy spędzają przy grach bardzo mało czasu w miesiącu, grają jedynie w weekendy i kończą z 3-4 tytuły w ciągu całego roku.

Opublikowano
Teraz, UberAdi napisał:

Abonament może się nie opłacać chyba tylko ludziom którzy spędzają przy grach bardzo mało czasu w miesiącu, grają jedynie w weekendy i kończą z 3-4 tytuły w ciągu całego roku.

podobno jest dużo takich ludzi na świecie

Opublikowano
31 minut temu, devilbot napisał:

podobno jest dużo takich ludzi na świecie

Aha ale co mnie to obchodzi?

Opublikowano

Gamepass największy gamechanger na tej generacji <3 zamiast 360zł wydawać na jakiegoś suchego stolca od sony to dayone dostajesz gierki od 1st party MS bez wychodzenia z domu. Końcówka tego roku to tam ch,uy szału nie robi pogra się w tetrisa, cyberpunka czy gears tactics i patche do starych gierek ale przyszłość? Przyszłość zapowiada się NIESAMOWICIE 

EiiRnthXkAIthF0?format=jpg&name=4096x409

Sony za moralesa bierze 3 paki a tymczasem u zielonych 

ElCg8JwWAAIjBDf?format=jpg&name=4096x409

DLC, 120 fps w multi I TO ZA FRIKOLA 

Opublikowano

Dlc do singla będzie za darmoszke?

Opublikowano

Wiesz co nie potwierdzone, ale Ultimate Editon jest gamepassie a tam wszystkie dodatki były zawarte więc sądze, że dla posiadaczy tej wersji z Gp będzie za free - pudełkorze bedą musieli zapłacić

Opublikowano

PC do ogrywania strategii jak CK3 albo bubli jak Wasteland 3 a Xbox do reszty :) coś czuje, że może to być genialne kombo. Do tego ogram Gearsy i Forza, które są genialne z One.

Opublikowano
10 minut temu, SetoPL napisał:

PC do ogrywania strategii jak CK3 albo bubli jak Wasteland 3 a Xbox do reszty :) coś czuje, że może to być genialne kombo. Do tego ogram Gearsy i Forza, które są genialne z One.

A później wyjdzie wyjdzie np. U5, BB2, tlou3 czy inna genialna gierka od devów z "wyczuciem" do tworzenia światów i będzie:

50c.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.