Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Spodziewałes się że na konsoli będzie tak samo jak na kompie za min. 7 kola?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 415,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

O nie, znowu ta blachara

Xsx $499

Rtx 3080 $699 + pozostałe części do składaka

Opublikowano
30 minut temu, Lokomotywa napisał:

ale biedne to RT na konsoli

A gdzie PS5? Oh wait...

Opublikowano
43 minuty temu, Lokomotywa napisał:

Dałeś mi niezła zagwozdke, nie wiem teraz co jest głupsze.

- wklejać porównanie gościa który porównuje gry wyłącznie na ściągniętych gameplayach z youtuba i tylko je sobie wkłada okienko obok okienka.

- śmiać się z porównania konsoli do 3x droższego kompa z którego nie wynika jakaś zauważalna przewaga.

- śmiać się z samego porównania 3x droższego kompa do konsoli.

- czy śmiać się z tego jak ppe i ich sięgający dna poziom dziennikarski wpływa na takie ameby jak Ty.

Trudny wybór.

Opublikowano

Wychodzi na to że PS5 jest obecnie w statystykach najbardziej pożądanym produktem na świecie, czaicie to? Magia PlayStation. 

Opublikowano

bo PS5 to jest jednak parę nowości, od biedy jakieś exy, a XSX to tylko ulepszony One X, póki co

Opublikowano

Ja nie wiem co trzeba miec w bani żeby po 7 latach upadłej generacji, blamażu związanym z Halo Infinity kilka miesięcy temu, jednak zdecydować się na konsole MS. 

I do tego jeszcze głośno o tym mówić w samych superlatywach. :yakubu:

Opublikowano

Nie wiem jak można się zdecydować na konsolę z grami za trzy i pół bomby i do tego jeszcze głośno mówić o tym w samych superlatywach.

Opublikowano

Typowa rozmowa z klapem?

- wierzę w markę i tyle, po co mi coś innego

Typowa rozmowa z multiplatformowcem i gościem nie zamykającym się w obrębie jednej sekty?

image.png.80e0e79ee0dbafe68591b6201e50c38c.png

Opublikowano

kupno śmiecia 4.5 na premierę? Gry przez 4 lata na ps4, ceny po 360zł, najgorsze multiplatformy, brak alternatywy dla gamepassa, biedna wsteczna, wielkie brzydkie bydle zrobione z przetopionych opon od Jelcza  :)  

Opublikowano
9 godzin temu, Lokomotywa napisał:

"Tak jakby" ray tracing w dynamicznej rozdzieczlości 4k schodzącej do 1440p na starcie generacji. Ciekawe jak tam na PS5 :kaz:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
8 godzin temu, Wesker napisał:

Wychodzi na to że PS5 jest obecnie w statystykach najbardziej pożądanym produktem na świecie, czaicie to? Magia PlayStation. 

Spencerowskie pieski poszczekały, kupią razem z 100 osób ten zielony kał z grami z 2015 roku w CZTERY KA i 246 FPS, ale oczywiście, że zwycięży - w sprzedaży i sercach graczy - silna, pewna marka z ciekawymi exami już na start. Bańka pękła i nic nie dał agresywny, nieudolny PR z najpotężniejszą kąsolą bez rączek i ciasteczek. MS się zesra Netflixem gier (z tą samą jakością), a Sony puści jakiś głośny ex i cyk kowboje upasione na czele z tym świniakiem zaorane w błoto. 

Magia, ale taka wypracowana przez DEKADY wspomnień, nostalgii, wspaniałych produkcji. 

Ejj w zasadzie MS i XBOX 4k4SkXXS to taki PiS z elektoratem cieszącym się byle gównem. 

Opublikowano
8 godzin temu, Lokomotywa napisał:

bo PS5 to jest jednak parę nowości, od biedy jakieś exy, a XSX to tylko ulepszony One X, póki co

No faktycznie, z perspektywy gracza który siedzi trochę w branży i chce poczuć choć trochę feelingu next gena to wybór zdaje się być jeden - PS5 i to patrząc obiektywnie. Sony dostarcza pada który wprowadza jakieś zmiany i innowacje, conajmniej dwie gry na start które są next genowe - DS i MM (tutaj raczej dodatkowe ficzery ale jednak), serwuje multi ktore tez jest na Xa więc wybór jest oczywisty. 

Co innego jakby Halo Infinite wyszło na premierę i pozamiatało jakością jak wstępnie wszyscy czekaliśmy na prezentacje, co innego jakby CyberPunk wyrobił na premierę ale takto co zostaje zielonym? Tylko Gamepass i kilka gier multiplatrofm, No szczerze? To jak splunięcie w twarz. Owszem są osoby które liczą tylko na wsteczną No ale HALO my chcemy nowej generacji a nie wstecznej (to ma być dodatek jak np hity z Ps Collection którzy wszyscy i tak ograli ale nowi gracze będą zachwyceni biblioteką).

Reasumujac kupując teraz X tak szczerze to nie miałbym ani jednej gry która wprowadziła by mnie w next gen, ani jednej bo na nie trzeba poczekać a to ja pier*ole czekanie, chcę już teraz ;) 

8 minut temu, Wiolku napisał:

Spencerowskie pieski poszczekały, kupią razem z 100 osób ten zielony kał z grami z 2015 roku w CZTERY KA i 246 FPS, ale oczywiście, że zwycięży - w sprzedaży i sercach graczy - silna, pewna marka z ciekawymi exami już na start. Bańka pękła i nic nie dał agresywny, nieudolny PR z najpotężniejszą kąsolą bez rączek i ciasteczek. MS się zesra Netflixem gier (z tą samą jakością), a Sony puści jakiś głośny ex i cyk kowboje upasione na czele z tym świniakiem zaorane w błoto. 

Magia, ale taka wypracowana przez DEKADY wspomnień, nostalgii, wspaniałych produkcji. 

Ejj w zasadzie MS i XBOX 4k4SkXXS to taki PiS z elektoratem cieszącym się byle gównem. 

Wiesz, sama idea netflixa nie jest zła ale cebulowanie nie pomaga branży a tym samym dostają to co dostają i gdyby nie Sony to na Xa w GP wychodziłyby same indyki a ludzie by narzekali, Nintendo wypośrodkowało i tego się trzyma. Sony probuje z Ps now ale nie porzuca pudełek za co szacun

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
3 minuty temu, Wesker napisał:

Sony dostarcza pada który wprowadza jakieś zmiany i innowacje, conajmniej dwie gry na start które są next genowe - DS i MM (tutaj raczej dodatkowe ficzery ale jednak), serwuje

nie-boli-go-to-nasz-najtwardszy_2017-12-

Opublikowano

Klapy to są jednak ostre świry. Mówić że ps5 to nextgen bo ma padzika z nowymi wibracjami, grę z ps3 i ps4 xD

Opublikowano

Beznadziejne to Sony, zamiast stworzyć własne IP to kupują licencje na człowieka pająka i promują nim konsolę :/ zero kreatywności

Opublikowano

Byc fanem xboxa od 1 konsoli i dostac next gena z grami ktore sie juz ogralo i sie tym jeszcze jarac.

Cos jak po zakonczeniu umowy z siecia komorkowa, lepiej podpisac nowa umowe niz kontynuowac stara.

Wychodzi na to, ze spenser chce zrobic dobrze posiadaczom playstation i wyruchac swoich obecnych fanow.

Najpotezniejsza konsole swiata, 15 teraflapow, rdna 2 i quick resume miedzy piratami z karaibow a nowym tetrisem.

Nawet mi was (pipi)a nie zal boty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.