Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
56 minut temu, SlimShady napisał:

Przecież i tak nie przechodzisz gier, a większość czasu spędzasz przy swoim ulubionym MMO WoW.

Nie przechodzę to ja obojętnie obok tych bzdur które wypisujesz. Aż przykro czytać.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 403,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 godziny temu, Kyo napisał:

No ale pewnie - lepiej nie mieć wyboru niż go mieć.

Chyba nie myślisz że te multi to się samo robi. Do robienia multi trzeba przekierować zasoby z singla - najlepszy przykład to ME, albo GTA gdzie skiny do GTA:O mamy zamiast doskonałych dodatków w stylu BoGT. Więc zadaj sobie pytanie - lepiej mieć wybór 20 godzin pisanego na kolanie singla i (pipi)owe multi którego nawet nie włączysz, czy nie mieć wyboru i mieć 40 godzin dopracowanego, ogromnego singla. Ja wolę jeden doskonały produkt, niż dwa półprodukty. Jakbym lubił półprodukty to bym kupił xboxa.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

niezła propaganda

a co jeśli ktoś chciałby po prostu dużego dopracowanego singla i świetny multiplayer? Czy prosi o zbyt wiele?

rozumiem że o coopa, typowo konsolowego split-screena też nie można już prosić, aby ne odciągać twórców od singla?

Edytowane przez ASX

Opublikowano

W drugą stronę taka sytuacja jest od dawna, gdzie dorzucają marne single do gier nastawionych na multi typu Battlefield, albo rezygnują z nich całkowicie jak w Black Ops 4, gdzie jedynka to ścisła czołówka w serii.

@ASX Musisz spytać się twórców swojej ulubionej gry, powinni znać odpowiedź.

Opublikowano
1 minutę temu, SlimShady napisał:

@ASX Musisz spytać się twórców swojej ulubionej gry, powinni znać odpowiedź.

akurat SoT posiada zarówno świetną kampanie fabularną na 20 godzin, jak i jest jednocześnie bardzo dobrą grą multiplayer, czyli to dowód że jednak można, chociaż trochę im zajęło, przyznaje. Pudło :cool:

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

akurat SoT posiada zarówno świetną kampanie fabularną na 20 godzin, jak i jest jednocześnie bardzo dobrą grą multiplayer, czyli to dowód że jednak można, chociaż trochę im zajęło, przyznaje. Pudło :cool:

To sobie poczekasz przy TloU, w czym problem? Może być coś lepszego niż gra usługa?

Opublikowano
23 minuty temu, ASX napisał:

a co jeśli ktoś chciałby po prostu dużego dopracowanego singla i świetny multiplayer? Czy prosi o zbyt wiele?

A jak ktoś chce świetny samochód sportowy, ale taki żeby by mógł też podłączyć bronę i orać nim pole, czy prosi o zbyt wiele?

Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego, to już trzeba być botem żeby popierać celowe kastrowanie singla z zawartości i jakości żeby dorobić na kolanie jakiś półtryb multi.

Opublikowano
15 godzin temu, Rozi napisał:

Krzysiek, gość 34 lata, a mówi o skillu w grach, niech mnie chuj jebany strzeli.

No oby cię strzelił i to nie raz. Najlepiej taki czarny po pysku. XD

Opublikowano

Chcecie powiedzieć że przez 6 lat naughty c00rwy zatraciły zdolność zrobienia dobrego singla i multi w jednej grze? 

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Chcecie powiedzieć że przez 6 lat naughty c00rwy zatraciły zdolność zrobienia dobrego singla i multi w jednej grze? 

Dodatkowe 5 minut singla od Naughty Dog jest więcej warte niż cała seria Gearsy, ale nie znaczy, że nie może być jeszcze lepsze jakby się nie rozdrabniali i marnowali czas na robienie multi.

Opublikowano
4 minuty temu, Observer napisał:

Dodatkowe 5 minut singla od Naughty Dog jest więcej warte niż cała seria Gearsy, ale nie znaczy, że nie może być jeszcze lepsze jakby się nie rozdrabniali i marnowali czas na robienie multi.

A grałeś w Gears 5, czy po prostu pyerdolisz jak zwykle? 

Opublikowano

Może grał w jedynkę A to jest to samo bo ta seria się nie zmienia

Opublikowano
55 minut temu, Pupcio napisał:

Może grał w jedynkę A to jest to samo bo ta seria się nie zmienia

Dokładnie, grałem w jedynkę, straszna żenada, bohaterowie i dialogi na poziomie Fame MMA. Zmarnowałem 4 godziny bo myślałem ze się rozkręci, a jednak nie. Od tego czasu nie dałem się nabrać jak jakiś bot coś poleca na forum.

Opublikowano

SROTFL, Naughty Dog zrobił damage control na twitterze bajdurząc o multi bo przecież nie mogli powiedzieć "skasowaliśmy multiplayer i co nam zrobicie?" a Yeti odklejeniec ma zmazy nocne myśląc że w planach jest TLOU Online xDDDD najlepiej za darmo oczywiście

z drugiej strony jest Observer który myśli że dzięki temu dostanie godzinę więcej historii lesbijskiej miłości, zabawnie się go czyta po tym jak od miesięcy uruchamia się w temacie MK11 na wszystko co jest związane z LGBT xDDDDD

klapy nie zmieniajcie się, jesteście jak pislamiści

Opublikowano
1 minutę temu, MaZZeo napisał:

SROTFL, Naughty Dog zrobił damage control na twitterze bajdurząc o multi bo przecież nie mogli powiedzieć "skasowaliśmy multiplayer i co nam zrobicie?" a Yeti odklejeniec ma zmazy nocne myśląc że w planach jest TLOU Online xDDDD najlepiej za darmo oczywiście

z drugiej strony jest Observer który myśli że dzięki temu dostanie godzinę więcej historii lesbijskiej miłości, zabawnie się go czyta po tym jak od miesięcy uruchamia się w temacie MK11 na wszystko co jest związane z LGBT xDDDDD

klapy nie zmieniajcie się, jesteście jak pislamiści

Przecież Sony jakoś musi sprzedać Part II na PS5. Wyjdzie podstawka w 4K + multi za 299 zł.  

Opublikowano

Jak będzie takiej jakości jak remaster tlou 1 to wjeżdża day 1 nawet za 500 :banderas:

Opublikowano
32 minuty temu, teddy napisał:

Jak będzie takiej jakości jak remaster tlou 1 to wjeżdża day 1 nawet za 500 :banderas:

XD no i fajnie.  Sony całkiem nieźle wychowało członków swojej sekty, prawie jak Charles Manson. Na Xboxie abonament za psi pieniądz z ponad 200 grami, darmowe patche 4k/60 do wstecznej, a na PlayStation? Dej mnie drugi raz ten sam produkt w nowym pudełku z podbitą rozdzielczością  xD 300 zł? Nie ma sprawy. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Najbardziej szkoda mi tych frajerów co kupili PS4 na premierę w nadziei na ogranie mesjasza, a dostaną jakąś (pipi)-wersję na pół roku przed Complete Edition. Plucie na klapy to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek.

Opublikowano

Jak jeszcze będziesz pyskowal to 600 dam!

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najbardziej szkoda mi tych frajerów co kupili PS4 na premierę w nadziei na ogranie mesjasza, a dostaną jakąś (pipi)-wersję na pół roku przed Complete Edition. Plucie na klapy to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek.

Tobie się już konsole mylą. Akcje z kupowaniem za pełniaka demo wersji to tylko na Xboxie (i PC, ale ta platforma nikogo):

https://www.komputerswiat.pl/gamezilla/aktualnosci/call-of-duty-modern-warfare-tryb-survival-przez-rok-tylko-na-ps4/5shyfrt

No ale w sumie skoro boty skowyczą do trialpassa, to i wybrakowaną wersją nie pogardzą. Dobry piesio! Siad! Czekaj! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.