Opublikowano 11 czerwca 20195 l Premiera: 10 września 2019 roku Edytowane 11 czerwca 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 11 czerwca 20195 l 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: Maradona jako legendarny trener, to jest to. +20 do handicapu.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Autor 40 minut temu, szejdj napisał: może już tylko licencja na barcelonę została będą armatki
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Niech tego nie s(pipi)ą jak 19. Niech tego nie s(pipi)ą jak 19. Niech tego nie s(pipi)ą jak 19...
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Grafika jakaś taka ładna, no i nowy Tryb Kariery. Chyba trzeba będzie kupić.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l jezu gram ostatnio trochę w fifę i jak popatrzyłem na ten filmik to znowu pes wygląda jak życie tylko ta pływająca kamera to mam nadzieję jest do wyłączenia
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Pewnie, że jest. Można ustawić na sztywno. Sędziowie nadal podejmują fantastyczne decyzje, system interpretacji podań przez komputer nadal działa jak zawsze czyli gównianie (ostatnia pokazana akcja) . To tak na szybko z tego co łatwo można wychwycić. Trzeba liczyć tylko na dobrze poustawiane suwaki.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Wstyd nazywac to czyms nowym jak łatką do 19. Najnudniejsze gry za jakie można wy(pipi) 250 cebulionow. Te reakcje chipków jakby grali pod wodą z inputem na poziomie 100. Drewno w chuj. Dziękuję Ea i Konami za wyleczenie z marnotrawienia czasu na te gunwna. Edytowane 12 czerwca 20195 l przez II KoBik II
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Tego nawet nie ma co oglądać przecież demo będzie inne, full inny, po pierwszym patchu i kolejnym znowu inna gra. W myClubie jak zawsze największa kupa. Po dwóch miesiącach pewnie przecena na 99zl i myClub za free. Ja tam się już nie dam nabrać. Ciekawe jak z licencjami ponoć stracili partnerstwo z Liverpoolem.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Obejrzałem gameplay i co zauważyłem...zaczynamy mecz jak świeci słońce a kończymy jak jest już ciemno!. Nie wiem czy to było w tym roku ale chyba nie.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l 16 minut temu, pattro napisał: Obejrzałem gameplay i co zauważyłem...zaczynamy mecz jak świeci słońce a kończymy jak jest już ciemno!. Nie wiem czy to było w tym roku ale chyba nie. Niesamowite! Szkoda tylko, że cała pierwsza połowa to dzień, a cała druga wieczór i nie ma czegoś takiego jak płynne przejście pogody i stopniowe ściemnianie się nieba podczas rozgrywki, bo to przecież wymaga większej pracy i komu by się chciało? Przed meczem możesz sobie ustawić, czy chcesz grać za dnia czy w nocy i tutaj jest to samo, tylko noc wczytuje się nie przed meczem, a po naciśnięciu przycisku rozpoczynającego drugą połowę. Ot zwykła podmianka tekstur w przerwie. Wstydziłbym się czymś takim promować nową odsłonę serii, ale oni zrobili to już przed premierą PES-a 2019. Miało być innowacyjnie, a okazało się, że zrobili nas w balona. Edytowane 12 czerwca 20195 l przez Gość
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Autor No ale tak po prawdzie to w prawdziwym świecie też tak jest. Dobrze to widać na przykładzie meczów LM w rundzie wiosennej. Pierwsza połowa - jest jasno. Przerwa i po przerwie już klasyczny dla LM, nocny klimat.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l tak jak pisałem w temacie o sąsiadce, pozostało nam czekać na nową generację. Obie piłki w obecnej generacji nic już nie pokażą. Ślamazarne poprawianie wad poprzednich części i dokładanie nowych.
Opublikowano 14 czerwca 20195 l A ja mam inne zdanie. Ograne w cholerę meczy w wersje 2018. 2019 kupiłem na premierę i naprawdę poczułem skok. Wszystko lepsze. Możliwe, że 2020 odpuszcze, bo nie ma się do czego przyczepić. Poczekam na kolejną generację
Opublikowano 19 czerwca 20195 l Swoją drogą gra zmieniła nazwę i już nie jest PES 2020 tylko eFootball PES 2020
Opublikowano 23 czerwca 20195 l Typowe konami poprawia jakieś glupoty zamiast skupić się na porządnych serwerach i graniu on-line.