Opublikowano 1 października 20251 paź Pierwszy sezon był dla mnie okej, ale po ostatnim sezonie boysów chce już żeby to sie skończyło więc ostatnie co chce to jeszcze dobijać sie spinofami
Opublikowano 1 października 20251 paź Te 5 odcinków to nuda, przegadanie, przeciąganie na siłę. Wrzucili chyba najlepsze do 1 odcinka na zachętę, a potem nuda.
Opublikowano 1 października 20251 paź Wątki z gen v będą pewnie kontynuowane w ostatnim sezonie Boys więc oglądam żeby nic nie stracić, ale bez podniety. Linklater kradnie póki co ten sezon
Opublikowano 2 października 20252 paź Skoro 5 sezon Boys ma być ostatnim, to 2 sezon GenV pewnie też. A czeka nas jeszcze ten prequel z Soldier Boyem.
Opublikowano 2 października 20252 paź Plus jeszcze ma być The Boys: Mexico.Po pierwszym odcinku drugiego sezonu Gen V podtrzymuję zdanie, że dalej jest to przeciętny serial.
Opublikowano 9 października 20259 paź Po tych 6 odcinkach jest bardzo ok. No na pewno lepiej niż przy okazji ostatniego sezonu Boysów. Edytowane 9 października 20259 paź przez Homelander
Opublikowano 15 października 202515 paź Ta seria miała w zwyczaju zaskakiwać (chociażby Stan Edgar w 6 odcinku), ale w 7 odcinku wyszło niezamierzenie śmiesznie, bo ich gigantyczny twist okazał się cichym pierdem, którego wszyscy się spodziewali. Od momentu kiedy pokazali spalonego gościa w inkubatorze wiadomo było, że Cipher jest jego marionetką. Wiedział o tym cały internet więc mega zawód. Obejrzę za tydzień napier.dalankę, scenę końcową z kolejnym szokującym zwrotem akcji i czekam na Homelandera i Butchera, bo w sumie to oni dźwigają ten serial
Opublikowano 15 października 202515 paź Słabiutki ten sezon. Kolejny rozwleczony twór, gdzie większość scen nic nie wnosi i jest o niczym. Najlepsze były trzy pierwsze odcinki.
Opublikowano 23 października 202523 paź Ostatni odcinek... ja pierdole, co za słabizna. No nic, czas skończyć franczyzę. I tak już za długo się ciągnie.
Opublikowano 25 października 202525 paź Invicible pokazał jak się to powinno robić. 3 sezony i trzyma poziom, a zamulaczy jest stosunkowo mało. Niech w tym 5 sezonie Boysów wyrżną prawie wszystkich i kończmy z tym.
Opublikowano 3 grudnia 20253 gru Na YT prime wrzuciło 2 grafiki odnośnie finałowego sezonu. Daję w spoiler, tak na wszelki wypadek. Spoiler
Opublikowano 4 grudnia 20254 gru Czuję że będzie powtórka- 3 odcinki trochę akcji, potem polityczne pierdololo i na koniec przyśpieszony finał. Bardziej mnie ciekawi jaki będzie finał, kogo tam uśmiercą. Wiadomo że są oczywiste typy, ale mogą np pozbawić mocy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W końcu koniec. Poprzedni sezon był strasznie przewalony zapychaczami, jestem ciekaw czy tutaj znowu nie będzie podobnie w środkowych odcinkach.
Opublikowano 21 minut temu21 min Obejrze skoro zacząłem, ale hajp zerowy. Poprzedni sezon był tragiczny, a spin offa nawet nie ruszałem.Trailer niezły nawet.