Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta ucieczka z obozu, lekki błysk, Homelander pozwala wszystkim spierdolić, mają jeszcze czas na przytulaski, pojscie w slinę i ubicie kilku randomów. Typ słyszy bicie ludzkiego serca, widzi przez ściany, a nie wie gdzie mu Butcher spierdoliłCoraz głupsze się to robi. Na plus akcja z czarnym Flashem, chociaż kilka poziomów niżej od tego co zrobił Quicksilver w X men.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta akcja to wogóle kek, ale końcówka 2 odcinka z tą muzą- daję okejkę.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 51 minut temu, PiotrekP napisał(a):Ta akcja to wogóle kek, ale końcówka 2 odcinka z tą muzą- daję okejkę.Właśnie skończyłem, drugi odcinek faktycznie dużo lepszy. Nie spodziewałem się, że tak szybko odwalą Soldier Boya
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 7 minut temu, PiotrekP napisał(a):@ShenSpoilerNo przecież się podniósł w tym workuWyłączyłem jak Homelanderprzestał płakać i się odwrócił, a sekunde pozniej To jest teraz ciekaw w jaka strone to pojdzie, czy bedzie mial wieksze moce, czy mu cos na banie siądzie