Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Ta ucieczka z obozu, lekki błysk, Homelander pozwala wszystkim spierdolić, mają jeszcze czas na przytulaski, pojscie w slinę i ubicie kilku randomów. Typ słyszy bicie ludzkiego serca, widzi przez ściany, a nie wie gdzie mu Butcher spierdoliłCoraz głupsze się to robi. Na plus akcja z czarnym Flashem, chociaż kilka poziomów niżej od tego co zrobił Quicksilver w X men.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 51 minut temu, PiotrekP napisał(a):Ta akcja to wogóle kek, ale końcówka 2 odcinka z tą muzą- daję okejkę.Właśnie skończyłem, drugi odcinek faktycznie dużo lepszy. Nie spodziewałem się, że tak szybko odwalą Soldier Boya
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 7 minut temu, PiotrekP napisał(a):@ShenSpoilerNo przecież się podniósł w tym workuWyłączyłem jak Homelanderprzestał płakać i się odwrócił, a sekunde pozniej To jest teraz ciekaw w jaka strone to pojdzie, czy bedzie mial wieksze moce, czy mu cos na banie siądzie
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Mi to aż się smutno zrobiło jak zobaczyłem zakończenie drugiego odcinka xD nic tym chłopakom kurwa nie wychodzi.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Oby tylko znowu nie było, że przez 4 kolejne odcinki będę odstrzeliwać jakieś płotki, plus sporo pierdololo, a dopiero ostatnie 2 odcinki dowiozą.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Mam wrażenie po zakończeniu drugiego odcinka, że właśnie tak będzie. Chociaż z drugiej strony te dwa odcinki mi się w sumie podobały, było mało gadania, sporo akcji, zobaczymy co to będzie. Tak czy inaczej to ostatni sezon, więc doczekamy się w końcu zakończenia całej historii.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi W dniu 8.04.2026 o 22:45, Shen napisał(a):Wyłączyłem jak Homelanderprzestał płakać i się odwrócił, a sekunde pozniej To jest teraz ciekaw w jaka strone to pojdzie, czy bedzie mial wieksze moce, czy mu cos na banie siądzieSerio nie dooglądałeś odcinka do końca? XDDDDDDD
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 odcinek obejrzanyTak jak myślałem- odstrzelili jakiegoś no-name, Edgar w łapach homopizdy, Soldier Boy trochę z dupy z nim niby trzyma, a synek przekonał się, że tatuś jest nienormalny i pewnie teraz będzie po stronie Rzeźnika. Ot, taki trochę jednak zapychacz.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Co to za afera, że niby aktor grający francuza jest byłym żołnierzem izraelskim? To legit czy ruska propaganda?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 minutę temu, Dud.ek napisał(a):Co to za afera, że niby aktor grający francuza jest byłym żołnierzem izraelskim? To legit czy ruska propaganda?legit, wykopali jakiś wywiad z nim, jak się chwalił, że podczas służby robili nocne najazdy na chaty Palestyńczyków i porywali ludzi. Kolejny żydowski śmieć, tak sam jak twórca serialu Kripke i większość producentów.In the middle of the night, you enter a family's house, you're not aggressive, but the family doesn't let you get their 18-year-old daughter out easily, and a fight starts. Pushing, cursing, and we tear her apart and drive off. We arrive, we take her out of the car, she's handcuffed and I grab her by the arm and she doesn't struggle, but she lets go of my grip, signaling me to give her a hand more gently. Her eyes are of course covered with flannel. I bring her into the room, put her in and see eight other girls inside who look more or less the same. And they close the door in your face.
Opublikowano 39 minut temu39 min Aż dziw bierze, że Homelander jest Trumpem, kiedy to przyjaciel IRL.