Opublikowano 20 kwietnia20 kwi Póki co imo wielkie meh, oby francuzik szybko padł, bo mnie ta postać od dawna już irytuje
Opublikowano 21 kwietnia21 kwi Jak ktos nie chce ogladac tego, bo serial smieje sie z wszystkiego, w swiecie gdzie kazdy wie jak socjale rzygaja dezinformacja i propaganda, gdzie co drugi influencer sprzedal dusze jakiejs organizacji lub partii, to jest jebanym platkiem sniegu i moze lepiej zeby nie ogladal tylko masturbowal sie do scenek z Homelandera.
Opublikowano 22 kwietnia22 kwi Odcinek 4 znowu o niczym. Liczyłem chociaż, że w trakcie pobytu w tym forcie homelander zabije soldier boya, ale chyba trzymają wszystkie śmierci do ostatniego odcinka.
Opublikowano 22 kwietnia22 kwi W dniu 20.04.2026 o 11:36, Moldar napisał(a):Póki co imo wielkie meh, oby francuzik szybko padł, bo mnie ta postać od dawna już irytujeTak po prawdzie wszyscy członkowie po czasie są irytujący ;]Gdyby to był sezon 5 z 12, to pewnie bym oglądał już tylko skróty na youtubie. Ile jeszcze wytrzymam durnych kochających uśmiechów Hughie? Nie wiem, ale jest źle.
Opublikowano 22 kwietnia22 kwi Odcinek absolutnie o niczym i kompletnie zbędny; nawet fillery trzeba umieć robić...
Opublikowano 22 kwietnia22 kwi Odcinek faktycznie zbędny zapychacz. Połowa za nami, oby się nie skończyło jak pisałem 9 kwietnia.
Opublikowano wczoraj o 13:35 1 dzień Właśnie dzisiaj się zastanawiałem kiedy Sam i Castiel się pojawią.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 5 odcinek dorzucił do pieca, o ile było jasne, że powróci obsada supernatural, tak nikt nie spodziewał się sceny Homelandera zMcLovinem, i tekstów o odwaleniu Michaela Cery xDI w końcu ubicie istotnej postaci na końcu odcinka
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Dla mnie czwarty odcinek i dzisiejszy piątek to zapychacze, nic ciekawego. mcpUbicie istotnej postaci? A z jakiego powodu ona była istotna?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ale co ja mam ci fabułę teraz opowiadać?Była istotna, bo była jego prawą ręką, sterowała całą machiną prania mózgów, druga twarz 7. Jedna z głównych postaci i jej zabicie pokazuje coraz większą odklejkę omlandera
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kolejny w sumie trochę zapychacz, jedynie końcówka na plus, choć i tak za późno.
Opublikowano 52 minuty temu52 min Ten sezon ma szansę być gorszy niż 8 sezon gry o tron. Tam przynajmniej coś się działo, ale tutaj to momentami chce się spać z nudy.
Opublikowano 33 minuty temu33 min Pisałem na poprzedniej stronie (9 kwietnia) że tak będzie- zostawią akcję na 2 ostatnie odcinki, a poza pierwszym reszta to zapychacze.
Opublikowano 12 minut temu12 min Może chociaż na więcej śmierci po stronach supków. Komiks wydaje się lepszy od serialu. Przynajmniej chłopaki działają, trupów sporo, a nie siedzą i smęcą pierdoły (po 6 tomach, 2 kolejne jutro będę miał). W sumie to jedno z drugim niewiele wspólnego, inne czasy i za dużo pozmieniali.