Opublikowano środa o 17:295 dni Co do wykończenia homopizdy, o ile do tego dojdzie, stawiam naużycie mocy tej czarnej panny z Gen V, a jeśli to nie wystarczy, to wyciągnięcie Soldier Boya z lodówki, ten błyśnie światełkiem, a Butcher łomem dokończy robotę. Chyba, że z niego zrezygnują.
Opublikowano środa o 22:324 dni Co za tragedia xDHomelander po prostu odpuścił :D nie pomyślał żeby zjawić się znowu za 10 minut jak reszta pewnie wróci. Serial jest głupszy niż ustawa przewiduje, wszystko już jest złe. Mam do siebie wielkie pretensje że kiedyś to komuś polecałem, pewnie te parę osób cierpi teraz ze mną. I przeze mnie.
Opublikowano środa o 23:134 dni To jest niewiarygodne jak dobrze mieliśmy z serialami jeszcze kilkanaście lat temu i jakie gówno się teraz serwuje. Dobrze, ze człowiek już stopniowo zapomina i można wracać do starych rzeczy regularnie. Cała popkultura teraz to w większości chlew poza sporadycznymi wyjątkami.Czasami się zastanawiam czy te dawne seriale pamiętam oczami nostalgii i potem odpalam starocia i w większości to jest jak cudowna bryza w upalny dzień Edytowane środa o 23:174 dni przez Sebas
Opublikowano czwartek o 03:324 dni Nie byłem w stanie zmęczyć czwartego sezonu i widzę, że bardzo dobrze na tym wyszedłem.
Opublikowano czwartek o 14:024 dni 15 godzin temu, Rtooj napisał(a):Co za tragedia xDHomelander po prostu odpuścił :D nie pomyślał żeby zjawić się znowu za 10 minut jak reszta pewnie wróci. Serial jest głupszy niż ustawa przewiduje, wszystko już jest złe.Mam do siebie wielkie pretensje że kiedyś to komuś polecałem, pewnie te parę osób cierpi teraz ze mną. I przeze mnie.Ja będę polecał z tym, żeby skończyć po 3 sezonie.
Opublikowano czwartek o 14:054 dni Wątpię aby finałowy odcinek to zmienił, ale lepiej już obejrzeć drugi sezon Gen V niż piąty Boys.
Opublikowano czwartek o 14:444 dni Czemu nie poszli w piątym sezonie z reakcją społeczeństwa na coraz większą odklejkę homopizdy? Wiadomo, że on miał swoją sektę, swoje mordy zwalał na starlight itd, ale 7 odcinek pokazał to co było wiadome- dyktaturę. A zamiast tego było smęcenie wora i nic z tego nie wychodziło.
Opublikowano czwartek o 16:204 dni Nie był zły ten epizod takie 6/10 no ale i tak szkoda czasu na ten sezon.
Opublikowano czwartek o 18:454 dni Jesli został już tylko ostatni ep to albo będzie hiper giga hujnia albo finał w filmie niespodziance na wiosnę 27
Opublikowano wczoraj o 19:25 1 dzień Godzinę temu, Shen napisał(a):Trailer dla niepoznaki chujowy, ale ten finał rozjebie Czuję już to mrowienie w oczach gdy będzie mijała pierwsza połowa odcinka i będzie tylko gadanie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wyciekło zakończenie serialu The Boys.Hughie budzi się w szpitalu psychiatrycznym, do którego trafił na skutek załamania jakiego doznał po śmierci dziewczyny. Homelander okazuje się być lekarzem, natomiast Butcher jego asystentem. Nasz bohater zakochał się w pielęgniarce Annie.Reszta „chłopaków” oraz supków to inni pacjenci lub personel szpitala. Obok niego na oddziale leżał między innymi były żołnierz z PTSD, koleś z pociągiem do ryb oraz gwiazda sprintu uzależniona od prochów. Wszystkie dotychczasowe wydarzenia to urojenia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie zdziwię się, jak okaze sie lepsze, od tego co nam szykują twórcy