Opublikowano 2 czerwca 20231 r Teraz, Lochu napisał: Na PS5 jest 26 osiągnięć. To jest niezwykłe żę to jest to samo trofeum, ale na exophase jest napisane żeby wszystkie aspekty zebrać a na konsoli mam że tylko 10. Curious Collector Imprint 10 items at the Occultist with an Aspect from the Codex of Power. Ja to widzę na Exo xD
Opublikowano 2 czerwca 20231 r 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Curious Collector Imprint 10 items at the Occultist with an Aspect from the Codex of Power. Ja to widzę na Exo xD U mnie jest tak xD
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Teraz, Lochu napisał: U mnie jest tak xD Rzeczywiście wersja PS4 i Xbox ma ok, a PS5 wyglada na jakiś błąd w translacji.
Opublikowano 2 czerwca 20231 r W końcu koń Teraz można zacząć robić trochę misji pobocznych bo w niektórych miejscach jest sporo do biegania. Spoiler Anyway, jakiś klan ktoś coś? Edytowane 2 czerwca 20231 r przez wojnar
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Z ciekawości bo uderzam niedługo hardcore i jesli chodzi o 1 akt to po betce wiem czego się spodziewać, tak na dalszych etapach trup ściele się gęsto?
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Godzinę temu, Rash napisał: Z ciekawości bo uderzam niedługo hardcore i jesli chodzi o 1 akt to po betce wiem czego się spodziewać, tak na dalszych etapach trup ściele się gęsto? Jedyne czego potrzebujesz w trybie HC to logout macro i nigdy nie umrzesz. https://clips.twitch.tv/SpunkyIntelligentOrcaFloof-mXxKLvD210FUOHOZ Gościu dostaje pół minutowego dota od bossa, nie wie co zrobić aż w końcu wali exita. Profit Edytowane 2 czerwca 20231 r przez GearsUp
Opublikowano 2 czerwca 20231 r 59 minut temu, KrYcHu_89 napisał: W sensie o co chodzi, mialo go nie być? Nie wiem, gram na PC, tam jest 400+ achików do odbklokowania. Co jest niezwykłego w tym trofeum xD? Zawsze mnie zastanawiało po co w Battlenet robią osiągnięcia, jak nawet nie ma żadnego profilu z GT.
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Polecam wyłączyć wyświetlanie obrażeń bo jak dla mnie mega psuje to odbiór gry, tzn zawala cały ekran zbędnymi cyferkami.
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Panowie jak to jest z kupnem tej gry na dwóch? Można normalnie grać, mowa o wersji cyfrowej z wczesnym dostępem.Ponoć nie będzie działać, gra będzie przypisana do konta xboxowego i nie włączy gry.Tak przynajmniej jest teraz z early access, ciężko powiedzieć jak będzie na premierę.
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Godzinę temu, wojnar napisał: Ukryj zawartość Anyway, jakiś klan ktoś coś?
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Godzinę temu, easye napisał: Zawsze mnie zastanawiało po co w Battlenet robią osiągnięcia, jak nawet nie ma żadnego profilu z GT. Jedyna gra, która na PC od Blizza ma zaimplementowane achiki na zewnątrz to WoW. Exophase wspiera tą jedną grę. Gadałem z gościem z Exo, mówi, że do Diablo IV może będą, ale na razie API nie wystawiają, może jak dojdzie jakiś profiler potem w przeglądarce to będą. Na razie tylko ingame.
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Z ciekawostek na hardcore o dziwo masa ludzi przewija się po świecie. Milutko
Opublikowano 2 czerwca 20231 r No pełno graczy jest Myślałem, ze będę robił tylko fabułe na poczatek, a zwiedzam, odkrywam, robie poboczne, nie śpieszy się nic a nic. Klimat tak siadł i faktycznie ten dubbing PL to jeszcze większy top niż w dwójeczce. Jest w pyte Nekro to był dobry wybór jednak.
Opublikowano 2 czerwca 20231 r No i chuj, walczyłem jak mogłem ale kupiłem diablo ta środkową edycję i dzisiaj ataktuje sanktuarium. Czuję, że jak pojawią się sezony to będę żałował jak nas dymają. Nostalgią robi swoje, d2 dostałem na premiere od ojca i z kuzynem cisnęliśmy, d3 byłem na nocnej premierze. Diablo wychodzi raz na dekadę więc chuj z tym.
Opublikowano 2 czerwca 20231 r 4 minuty temu, PanKamil napisał: No i chuj, walczyłem jak mogłem ale kupiłem diablo ta środkową edycję i dzisiaj ataktuje sanktuarium. Czuję, że jak pojawią się sezony to będę żałował jak nas dymają. Nostalgią robi swoje, d2 dostałem na premiere od ojca i z kuzynem cisnęliśmy, d3 byłem na nocnej premierze. Diablo wychodzi raz na dekadę więc chuj z tym. Bedzie Pan zadowolony!!
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Druid pod trucizny bardzo przyjemny build, czasy poison necro z d2 mi się przypomniały. Co mnie wkurwia? Jak dla mnie stanowczo za mało waypiontów.
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Ja jadę druidem pod błyskawice i też jest w pytkę. Eh nie idzie się oderwać a rano trzeba wstać ze synkiem na zawody w bala.Wciąga ostro, jeszcze jeden poziom, jeszcze jeden quescik
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Ja w ogóle fabuły nie ruszyłem, 20lvl i latam sobie po mapie i czyszcze dungeony
Opublikowano 2 czerwca 20231 r No jedno jest pewne, jest co robićporównując to w dodatku do bety gdzie byliśmy zablokowani z każdej strony jeśli chodzi o mapę tutaj naprawdę możemy iść tak naprawdę gdzie nam się zwyczajnie podoba.
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Ogolnie jestem mile zaskoczony serwerami, zero kolejek, lagi minimalne, po becie spodziewałem się masakry. Nie wiem czy ogarneli serwery czy to przez podział na bogatszych i bedniejszych, ale działa
Opublikowano 2 czerwca 20231 r No serwery póki co bez zarzutu. 6tego może się wszystko zmienić... No ale czas pokaże. Oby obylo się bez większych kolejek. No i bez crashy bo grając hardcore często wiadomo co to oznacza btw robiles już może ten quest na 15lvl dla drudka? Edytowane 2 czerwca 20231 r przez Rash
Opublikowano 2 czerwca 20231 r 11 minut temu, Rash napisał: No serwery póki co bez zarzutu. 6tego może się wszystko zmienić... No ale czas pokaże. Oby obylo się bez większych kolejek. No i bez crashy bo grając hardcore często wiadomo co to oznacza btw robiles już może ten quest na 15lvl dla drudka? Wlasnie ide go robic
Opublikowano 2 czerwca 20231 r Design niektórych broni powala, padł mi legendarny mieczyk i ojezu jak to wygląda <3 Spoiler 40lvl wbity, przyrushowałem trochę fabułę bo mocno wciągnęło i zaczynam już chyba ostatni akt.
Opublikowano 2 czerwca 20231 r 20 lvl i styknie na dziś bo jutro wyjazd z rana. Aż kurna bym coś wymyślił i nie pojechał xD Wciąga poważnie, a se zajrzę jeszcze tu, a jeszcze tu, ooo losowy queścik, o ktoś w mieście potrzebuje pomocy, oo jeszcze dwa paseczki i wpadnie lvl to już dobije xD No ciężko sie oderwać