Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DIABLO IV

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Ölschmitz napisał:

Sluchajcie gram WT2, jestem w akcie 5. Niedlugo skoncze fabulke.

w open worldowych aktywnosciach na oko mam 1/3 zrobione. Przeskoczyc jak bede mogl na wt3 i tam kompletowac dungeony, oltarze i questy czy wymaksowac na wt2?

Na wt3 leca mocniejsze itemy i zaczynaja dropic unikaty, jesli dajesz rade, to ja bym został na trójce.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 241 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• number_nine
    number_nine

nie zapomnijcie przełączyć sie na brazylijski albo turecki sklep, żeby było jeszcze taniej. a na obiad ryż z gównem 

• Ta gra to jedna wielka beka z masą minusów ale nie mam własnego zdania bo pyerdolę jedno i to samo od początku w tym temacie  a to, że się podpieram opiniami innych recenzentów tylko pokazuje, że sam

Opublikowano

A jednak można coś fajnego kupić uprawiając hazard w tej grze:

image.thumb.png.7de8a51f8fe200532d2ec0d137631345.png

Edytowane przez Shago

Opublikowano

No pewnie, że się da - na początku ci kupcy są głównym źródłem legend.

Opublikowano

Farmienie oboli to najlepsza metoda jak sie szuka konkretnego aspektu.

Znajdujesz sobie fajny spot z wydarzeniem, konczysz, wychodzisz z gry, wracasz, wrzuca cie na inny serwer i robisz wydarzenie znowu i tak w kółko. Przy okazji ze skrzynek tez cos mozna trafic.

Opublikowano

A jest w ogóle sens się przejmować bardziej gearem i aspektami na tier 2 i 39 lvl czy dopiero później się w to wdrażać? 

Opublikowano
7 minut temu, messer88 napisał:

A jest w ogóle sens się przejmować bardziej gearem i aspektami na tier 2 i 39 lvl czy dopiero później się w to wdrażać? 

dopiero na 3 poziomie trudnosci zaczalem sie tym przejmowac, wczesniej to da sie grac wszystkim

Opublikowano

Mam to samo uczucie. 40 poziom, a póki co jakoś bezrefleksyjnie do tego podchodzę. Nie wiem, jakieś skopane to jest. W Diablo 2 każdy mocniejszy przedmiot dało się wyczuc, tutaj póki co jedno wielkie meeeeh.

Opublikowano

Pisałem wcześniej, że niektóre legendy potrafią mieć tak dokokszone właściwości, że z niczym niewyróżniającego się skilla robi się poteżna umiejętność (problem z balansem). W przypadku druida bardzo często skutkuje to całkowitą zmianą builda. Problem polega na tym, że musimy mieć odrobinę szczęścia, aby wylosować tę cechę. Tutaj właśnie z pomocą przychodzi wspomniany sprzedawca - trzeba tylko przepierdzielic taczkę oboli ;)

Opublikowano
14 minut temu, gastvrij_inzicht napisał:

Czytam wasze podboje jedno skończyli inni na hardcorze cisną . Mój barber na 20lvl i nie mogę ubić lili

20lvl na ostatnim bossie?:notsure:

Opublikowano

61lvl, tysiące wyjebanych oboli i nadal aspektu alfy nie wydropiłem, trace nadzieje

Opublikowano

Dobra trza dobić 2 lvle i w końcu ogarnąć katedre :cool:

Opublikowano

Też tak macie, że jak jesteście w trakcie jakiegoś questa i wyjdziecie to nie wracacie do tego samego momentu tylko do ostatniego 'checkpointu'?

Trochę to wnerwiające i przeszkadza jak ktoś lubi odpalić gierkę na parę minut w wolnej chwili. Trzeba zawsze dotrzeć do końca dungeonu żeby czasem nie cofnęło...

Itemy i expa zapisuje chyba na bieżąco.

Opublikowano

Już traciłem nadzieje, build prawie gotowy, ale najwazniejsze mam

188ab8dc94213-screenshotUrl.thumb.jpg.3bf0dff53d47190e85b39007cdad5477.jpg

Jeszcze te spodnie a to na spokojnie

Screenshot_20230611_194729_Firefox.thumb.jpg.eb319fd701e900fe785a0315699067b2.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, zagul napisał:

Baze jakąś konkretną brałeś? Czy cokolwiek.

Jaka baza? O co chodzi?

Opublikowano

Nie było tematu. Myślałem, że ten aspekt wyciągnąłeś i w inny przedmiot włożyłeś.

Opublikowano

Wie ktoś o co chodzi mam ciagle błąd z serwerem dns na ps5 i nie mogę się zalogować do gry a po południu wszystko działało

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
17 minut temu, Banan91PL napisał:

Wie ktoś o co chodzi mam ciagle błąd z serwerem dns na ps5 i nie mogę się zalogować do gry a po południu wszystko działało

U mnie zadnych problemow, wlasnie skonczylem grac na ps5.

Build prawie gotowy, chyba wyczyszcze mape do konca i czekam na sezon, zeby wystartowac z necro.