Opublikowano 28 czerwca 20231 r 3 minuty temu, Lochu napisał: Na stronie helltides.com jest podane kiedy respawn bossa. On jest na każdym poziomie trudności? Jestem teraz na tier 2 więc może jeszcze za nisko? Dzisiaj wskakuje na tier 3. Gram między 22:30 a 00:30 i niech już mnie ten blizzard nie wkurwia bo ja chcę grać kiedy mam ochotę, a nie będą mnie na smyczy trzymać, że mam się do konsoli zgłaszac kiedy im się zachce. Noa ja pierdole, nienawidzę czegos takiego. Edytowane 28 czerwca 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Ja pierwszy raz go ubilem po ukończeniu kampanii na tier 2. Także chyba na tier 1 też jest. Odradza się co 6 godzin mniej więcej także zdążysz go zabić nie raz. Aha i są 3 różne world bossy
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 4 minuty temu, messer88 napisał: Skrzynki podczas helltide się resetują? Sprawdzałem ostatnio podczas dwóch helltide i mystery nie resetowaly się. Najprawdopodobniej są dwie na przypływ i tyle. Te zwykłe nie wiem czy się resetują, rzadko otwieram.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Skrzynki podczas helltide się resetują? Nie na każdym resetują się, na helltides.com z prawej strony masz timer resetu, jeśli go nie ma to na Przypływie otworzysz jedynie dwie. Jeśli będzie reset, to następne dwie, czyli w sumie cztery na Przypływ. Natomiast dzisiaj na Przypływie miałem po raz pierwszy trzy skrzynki jednocześnie, nie było też resetu i nie wiem czy to wczorajszy patch coś zmienił, czy taka sytuacja była możliwa wcześniej.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Otwarcie kosztuje 75, i każda kolejna więcej a czy reset tak samo wpływa na koszt otwarcia rozumiem? ale fajne gatki mi wypadły dla czarodziejki pod Frost https://diablo4.wiki.fextralife.com/Iceheart+Brais
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Ty się pytasz o zwykłe skrzynki na Przypływach? To nie wiem jak jest z ich resetem. Ja powyżej pisałem o tych mystery chestach za 175, wg mnie tylko te warto otwierać.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Godzinę temu, Lochu napisał: Sprawdzałem ostatnio podczas dwóch helltide i mystery nie resetowaly się. Najprawdopodobniej są dwie na przypływ i tyle. Te zwykłe nie wiem czy się resetują, rzadko otwieram. raz otworzylem cztery, kilka razy trzy, wiec sie raczej resetuja
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Tylko mystery skrzynki znieniają położenie, zawsze o pełnej godzinie.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 12 minut temu, KOMARZYSKO napisał: wg mnie tylko te warto otwierać. zanotowane
Opublikowano 28 czerwca 20231 r co to jest ten przypływ? Ja pierdole, gra dopiero miała premiere a ilość zawartości już chyba przytłacza. Zadania dla tego drzewa opłaca się robić? Na tierze 3 na czym się skupic aby jak najlepszy loot był? Edytowane 28 czerwca 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 1 minutę temu, PanKamil napisał: co to jest ten przypływ? Ja pierdole, gra dopiero miała premiere a ilość zawartości już chyba przytłacza. zaraz i tak przyjdzie maruda jakas i napisze, ze nie ma co robic
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Póki co gram tak jak gierka mnie kieruje i skupiam się na zapełnianiu paska dla tego drzewa, te eventy losowe w pomarańczowych okręgach i dzisiaj lece do dungeonu na tier 3. Zobaczymy co dalej gierka podrzuci do zrobienia.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r U mnie pod 60h i też dużo mapki do odkrycia. Wcześniej przed T3 imo nie ma sensu tego robić.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r zanotowane [emoji4] Tak na zachętę dodam że z tych skrzynek lecą legendy - nawet do 5 sztuk, kilka żółtych itemów, kasa, kilka eliksirów oraz surowce potrzebne kowalowi do zrobienia maksymalnego upgrade sprzętu. I to wszystko tylko z jednej skrzynki a możesz ich otworzyć nawet 4 jak się będziesz uwijać na Przypływie
Opublikowano 28 czerwca 20231 r A otwierałem dziś, taką i jeszcze za 75 i 125 dwie. Spytam jeszcze ta waluta nie leci z dungeonów na terenie Helltide?
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Tylko na powierzchni obszaru, na którym występuje przypływ. Nadmienię jeszcze, że przy zgonie tracimy połowę zebranych kryształków.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r On 6/28/2023 at 1:53 PM, UberAdi said: Tylko mystery skrzynki znieniają położenie, zawsze o pełnej godzinie. Hmmm no nie jestem pewien. One sie resetuja co pol godziny. W przypadku gdy Helltide zaczyna sie 15 minut po pelnej godzinie lub 15 minut przed, mozesz otworzyc trzy skrzynki. Masz 15 minut zeby otworzyc pierwsza. Pozniej 30 minut na druga, a potem kolejne 15 minut na ostatnia. Te Tortured Gift of Mysteriies to imo jedyne skrzynki ktore warto otwierac. EDIT: Ok, one sie resetuja o pelnej godzinie, nie co pol jak myslalem. Mozna zlootowac 4 w czasie jednego eventu, chyba ze Kehjistan, to wtedy teoretycznie mozna nawet 6. Edytowane 30 czerwca 20231 r przez El Loco Chocko
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 6 godzin temu, Lochu napisał: Na stronie helltides.com jest podane kiedy respawn bossa. Na tej stronie jest też aktywna mapa w trakcie hell tide i użytkownicy oznaczają na zielono gdzie są skrzynki.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r PvP to ogolnie chyba dla beki jest i jedynie jakikolwiek balans moze miec na 100 lvl, no ale udało się na farcie 5 typow zabic dla aczika. Troche lipa, bo chcialem pofarmic wczoraj, ale po mapie biegalo 2 skurwysynow ~90 lvl i sobie dalem spokoj.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Ktoś objaśni czym są te przypływy i o co chodzi z tymi wartościami 75 i 125? D3 miało zajebiste oficjalne forum a teraz blizzard turbobiede zapodaje.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 3 minutes ago, PanKamil said: Ktoś objaśni czym są te przypływy i o co chodzi z tymi wartościami 75 i 125? D3 miało zajebiste oficjalne forum a teraz blizzard turbobiede zapodaje. Masz godzine na zbieranie tzw Cinders. Na terenie gdzie jest Helltide sa rozne skrzynki. jedne za 75, 125 i imo najlepsza za 175. Cindery leca z zabitych worgow. jak umrzesz, to tracisz polowe. 9 minutes ago, easye said: A jak się w ogóle atakuje 2 gracza? XD Masz opcje jak jestes na PvP terenie, na padzie to chyba w dol na krzyzaku. Jest krotka animacja i zamiast na zloto, swiecisz sie na czerwono. O ile dobrze pamietam, wszyscy cie widza na mapie.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Wczoraj gra poinformowała mnie o tej aktywności "przypływ". Na początku lajcik, ale po jakiś 10 minutach wycierali mną podłogę, a innych graczy do pomocy nie było. Serio ten system multi jest totalnie spierdolony. Powinien być jakiś jakiś point gdzie podbijamy i robimy matchmaking do konkretnej aktywności jak np. w the division 2. Mam nadzieje, że gracze już im wierca dziurę w brzuchu i dosyć szybko to ogarną. Przeskok z mocy przedmiotów też jest spory i z broni 560 power wyskoczyła mi 690 więc trzeba trochę wzmocnić postać. Edytowane 29 czerwca 20231 r przez PanKamil