Skocz do zawartości

DIABLO IV

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Lochu napisał:

Na stronie helltides.com jest podane kiedy respawn bossa.

On jest na każdym poziomie trudności? Jestem teraz na tier 2 więc może jeszcze za nisko? Dzisiaj wskakuje na tier 3.

Gram między 22:30 a 00:30 i niech już mnie ten blizzard nie wkurwia bo ja chcę grać kiedy mam ochotę, a nie będą mnie na smyczy trzymać, że mam się do konsoli zgłaszac kiedy im się zachce. Noa ja pierdole, nienawidzę czegos takiego.

Edytowane przez PanKamil

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 216,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• number_nine
    number_nine

nie zapomnijcie przełączyć sie na brazylijski albo turecki sklep, żeby było jeszcze taniej. a na obiad ryż z gównem 

• Ta gra to jedna wielka beka z masą minusów ale nie mam własnego zdania bo pyerdolę jedno i to samo od początku w tym temacie  a to, że się podpieram opiniami innych recenzentów tylko pokazuje, że sam

Opublikowano

Ja pierwszy raz go ubilem po ukończeniu kampanii na tier 2. Także chyba na tier 1 też jest. Odradza się co 6 godzin mniej więcej także zdążysz go zabić nie raz. Aha i są 3 różne world bossy

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

Skrzynki podczas helltide się resetują? 

Sprawdzałem ostatnio podczas dwóch helltide i mystery nie resetowaly się. Najprawdopodobniej są dwie na przypływ i tyle. Te zwykłe nie wiem czy się resetują, rzadko otwieram.

Opublikowano
Skrzynki podczas helltide się resetują? 
Nie na każdym resetują się, na helltides.com z prawej strony masz timer resetu, jeśli go nie ma to na Przypływie otworzysz jedynie dwie. Jeśli będzie reset, to następne dwie, czyli w sumie cztery na Przypływ.
Natomiast dzisiaj na Przypływie miałem po raz pierwszy trzy skrzynki jednocześnie, nie było też resetu i nie wiem czy to wczorajszy patch coś zmienił, czy taka sytuacja była możliwa wcześniej.
Opublikowano

Ty się pytasz o zwykłe skrzynki na Przypływach? To nie wiem jak jest z ich resetem. Ja powyżej pisałem o tych mystery chestach za 175, wg mnie tylko te warto otwierać.

Opublikowano
Godzinę temu, Lochu napisał:

Sprawdzałem ostatnio podczas dwóch helltide i mystery nie resetowaly się. Najprawdopodobniej są dwie na przypływ i tyle. Te zwykłe nie wiem czy się resetują, rzadko otwieram.

raz otworzylem cztery, kilka razy trzy, wiec sie raczej resetuja

Opublikowano

Tylko mystery skrzynki znieniają położenie, zawsze o pełnej godzinie.

Opublikowano

co to jest ten przypływ? Ja pierdole, gra dopiero miała premiere a ilość zawartości już chyba przytłacza.

Zadania dla tego drzewa opłaca się robić? Na tierze 3 na czym się skupic aby jak najlepszy loot był?

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

co to jest ten przypływ? Ja pierdole, gra dopiero miała premiere a ilość zawartości już chyba przytłacza.

zaraz i tak przyjdzie maruda jakas i napisze, ze nie ma co robic:beka:

Opublikowano

Póki co gram tak jak gierka mnie kieruje i skupiam się na zapełnianiu paska dla tego drzewa, te eventy losowe w pomarańczowych okręgach i dzisiaj lece do dungeonu na tier 3. Zobaczymy co dalej gierka podrzuci do zrobienia.

Opublikowano

zanotowane [emoji4] 
Tak na zachętę ;) dodam że z tych skrzynek lecą legendy - nawet do 5 sztuk, kilka żółtych itemów, kasa, kilka eliksirów oraz surowce potrzebne kowalowi do zrobienia maksymalnego upgrade sprzętu.
I to wszystko tylko z jednej skrzynki a możesz ich otworzyć nawet 4 jak się będziesz uwijać na Przypływie ;)
Opublikowano

A otwierałem dziś, taką i jeszcze za 75 i 125 dwie. Spytam jeszcze ta waluta nie leci z dungeonów na terenie Helltide? 

Opublikowano

Tylko na powierzchni obszaru, na którym występuje przypływ.

Nadmienię jeszcze, że przy zgonie tracimy połowę zebranych kryształków. 

Opublikowano
On 6/28/2023 at 1:53 PM, UberAdi said:

Tylko mystery skrzynki znieniają położenie, zawsze o pełnej godzinie.

Hmmm no nie jestem pewien. One sie resetuja co pol godziny. W przypadku gdy Helltide zaczyna sie 15 minut po pelnej godzinie lub 15 minut przed, mozesz otworzyc trzy skrzynki. Masz 15 minut zeby otworzyc pierwsza. Pozniej 30 minut na druga, a potem kolejne 15 minut na ostatnia.

Te Tortured Gift of Mysteriies to imo jedyne skrzynki ktore warto otwierac.

EDIT: Ok, one sie resetuja o pelnej godzinie, nie co pol jak myslalem. Mozna zlootowac 4 w czasie jednego eventu, chyba ze Kehjistan, to wtedy teoretycznie mozna nawet 6.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano
6 godzin temu, Lochu napisał:

Na stronie helltides.com jest podane kiedy respawn bossa.

Na tej stronie jest też aktywna mapa w trakcie hell tide i użytkownicy oznaczają na zielono gdzie są skrzynki.

Opublikowano

PvP to ogolnie chyba dla beki jest i jedynie jakikolwiek balans moze miec na 100 lvl, no ale udało się na farcie 5 typow zabic dla aczika.
Troche lipa, bo chcialem pofarmic wczoraj, ale po mapie biegalo 2 skurwysynow ~90 lvl i sobie dalem spokoj.

Opublikowano

Ktoś objaśni czym są te przypływy i o co chodzi z tymi wartościami 75 i 125? D3 miało zajebiste oficjalne forum a teraz blizzard turbobiede zapodaje.

Opublikowano
3 minutes ago, PanKamil said:

Ktoś objaśni czym są te przypływy i o co chodzi z tymi wartościami 75 i 125? D3 miało zajebiste oficjalne forum a teraz blizzard turbobiede zapodaje.

Masz godzine na zbieranie tzw Cinders. Na terenie gdzie jest Helltide sa rozne skrzynki. jedne za 75, 125 i imo najlepsza za 175. Cindery leca z zabitych worgow. jak umrzesz, to tracisz polowe.

9 minutes ago, easye said:

A jak się w ogóle atakuje 2 gracza? XD

Masz opcje jak jestes na PvP terenie, na padzie to chyba w dol na krzyzaku. Jest krotka animacja i zamiast na zloto, swiecisz sie na czerwono. O ile dobrze pamietam, wszyscy cie widza na mapie.

Opublikowano

Wczoraj gra poinformowała mnie o tej aktywności "przypływ". Na początku lajcik, ale po jakiś 10 minutach wycierali mną podłogę, a innych graczy do pomocy nie było. Serio ten system multi jest totalnie spierdolony. Powinien być jakiś jakiś point gdzie podbijamy i robimy matchmaking do konkretnej aktywności jak np. w the division 2. Mam nadzieje, że gracze już im wierca dziurę w brzuchu i dosyć szybko to ogarną. 

Przeskok z mocy przedmiotów też jest spory i z broni 560 power wyskoczyła mi 690 więc trzeba trochę wzmocnić postać.

Edytowane przez PanKamil