Opublikowano 25 września 20241 r On 9/16/2024 at 2:56 PM, Shen said: Poki to kosmetyka która nie daje przewagi w grze to jebac i tak. No nie do końca,lvl 1 z sklepu wygląda jak ultra kox. Ja na max lvl bez wydawania ani złotówki nadal wyglądam jak menel w tej grze Kompletnie to zabija immersję ale Blizzard akurat ma w dupie
Opublikowano 25 września 20241 r 32 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a): No nie do końca,lvl 1 z sklepu wygląda jak ultra kox. Ja na max lvl bez wydawania ani złotówki nadal wyglądam jak menel w tej grze Kompletnie to zabija immersję ale Blizzard akurat ma w dupie Jaka klasa? Ja grałem tylko druidem i necro, druid faktycznie jak gruby menel, ale necro miał fajne szmaty.
Opublikowano 25 września 20241 r Ten patch co ma sporo zmienić to na premierę dodatku czy jakoś wcześniej?
Opublikowano 26 września 202426 wrz Premiera dodatku, nowy patch z zmianami, nowy sezon. Wszystko w tym samym dniu
Opublikowano 26 września 202426 wrz Hej wszystkim! Wróciłem do gry prawie po roku, dla relaksu. Ale.. Chciałem ulepszyć swoje eq u kowala, ale mam ten znaczek na szaro zamalowane i nie wiem jak to odblokować. mam 39lvl
Opublikowano 26 września 202426 wrz Skończyć musisz Pit1, Pity odblokowujesz jak skończysz Podziemia Koszmarów minimum na 46lv
Opublikowano 27 września 202427 wrz W dniu 26.09.2024 o 20:46, Daffy napisał(a): Skończyć musisz Pit1, Pity odblokowujesz jak skończysz Podziemia Koszmarów minimum na 46lv Jeśli rozumiem, muszę skończyć kampanię, by mieć rangę świata III i wtedy ogarnę podziemia koszmarów? Tyle się naczytałem na Internecie, że głowa mała
Opublikowano 28 września 202428 wrz Tak, a do pitow musisz mieć range świata IV. A od 8 października wszystko przebudują łącznie z poziomami trudności więc albo teraz to olej albo przyspiesz granie
Opublikowano 28 września 202428 wrz Podejrzewam, że będzie okrojona zawartość sezonowa. Jeśli będzie akcja się rozgrywać w nowym terenie, to siłą rzeczy ludzie bez dlc nie będą mieli dostępu.
Opublikowano 1 października 20241 paź W dniu 28.09.2024 o 10:28, Sedrak napisał(a): @Daffya wiesz co stracą gracze, którzy nie kupią DLC? Nowa zawartość gry podstawowej – dostępna dla wszystkich graczy: nowy maksymalny poziom: 60*, nowy system poziomów trudności, nowy maksymalny poziom mistrzostwa: 300, zmiany systemu mistrzostwa, przebudowa jakości przedmiotów, 2 nowe miejsca na postacie, nowe umiejętności klasowe i pasywne dla każdej klasy, nowa funkcja wyszukiwarki drużyny, nowa zawartość sezonowa, nowe nagrody sezonowe (postępy sezonowe, karnet bojowy, tablica reputacji) Vessel of Hatred – zawartość dostępna dla posiadaczy dodatku: region Nahantu, w tym podziemia, twierdze, zadania poboczne, nowe wydarzenia legionowe oraz rodziny potworów z Nahantu**, klasa spirytysty, kampania Vessel of Hatred, sława regionu Nahantu, runiczne słowa, Mroczna Cytadela, najemnicy, Podmiasto Kurast, wymiana zasobów z dodatku Vessel of Hatred.
Opublikowano 1 października 20241 paź Lipa troche z najemnikami, ze to end game. Kupiłem tania zdrapke, chyba wezme na premiere dla singla chociaz, bo ze znajomych to juz chyba nikt nie gra.
Opublikowano 5 października 20245 paź Lol, to się tego nie spodziewałem, że dodatek mocno dowiezie. No, nic, trzeba czekać na premierę i robić sezon. Będzie NAPIERDALANE.
Opublikowano 5 października 20245 paź Chwalą zmiany, szczególnie nowe poziomy trudności są zrobione rozsądnie i przechodząc kampanie można sobie wreszcie narzucić wyzwanie. Spiritborn jest niby totalnie przegięty i obecnie jak ktoś chce się bawić konkretnie w nadchodzącym sezonie to wręcz nie ma alternatywy bo jest tak OP. Cytadela niby świetna ale kontrowersyjna bo to po prostu raidy z MMO czyli aktywność mocno różna od klasycznych w tym gatunku. Sezon 6 sam w sobie będzie mieć też mechanikę - wielkie kroczące stwory z portalem na plecach, które jak pokonamy to zdobywamy możliwość wejścia do tego portalu. Słowa runiczne rozczarowują i już niektórzy wręcz są pewni że przyjdą kiedyś tam w przyszłości solidny rework. Najemnicy spoko ale sama ich mechanika i rozwój zbyt prostacki. Kampania VoH świetna, dość długa i co było do przewidzenia kończy się cliffhangerem czyli pewnie za rok cd.
Opublikowano 5 października 20245 paź Godzinę temu, Faka napisał(a): Lol, to się tego nie spodziewałem, że dodatek mocno dowiezie. No, nic, trzeba czekać na premierę PRZECENĘ i robić sezon. Będzie NAPIERDALANE. Kurcze, żałuję że mam D4 na b.net. Gdybym wiedział, że wyląduje na steamie to bym się wstrzymał. Ten sklep nie ma nawet cen w PLN, a promki są dwa razy w roku
Opublikowano 5 października 20245 paź Wydają dodatek a różnorodność buildów nadal będzie zależeć tylko i wyłącznie od tego które numerki zboostują a które z zmniejszą. W D4 jest zbyt mało skilli i zbyt mało interakcji między skillami. 6 sezon a postaciami gra się tak samo jak w S1. Zero miejsca na kreatywność, nuda. I jeszcze to zmuszanie do grania z randomami na raidach Ja to jednak odpuszcze.
Opublikowano 6 października 20246 paź Panowie jak to jest w Diablo IV z tymi sezonami? Wszystkie nowości z obecnego sezonu przejdą do trybu wiecznego z premierą 6 sezonu? Trochę lipa że aby ograć zawartość 6 sezonu na premiere dodatku muszę robić kolejną taką samą postać(wszystkie klasy już ograne) lub grać nową klasą.
Opublikowano 6 października 20246 paź Tak, przechodzą, na tym polegają sezony, taka jest ich idea, że sobie grasz znowu, ale to już lepiej pograć nową klasą.
Opublikowano 7 października 20247 paź W dniu 5.10.2024 o 11:22, Shankor napisał(a): Kurcze, żałuję że mam D4 na b.net. Gdybym wiedział, że wyląduje na steamie to bym się wstrzymał. Ten sklep nie ma nawet cen w PLN, a promki są dwa razy w roku Jest promka na Steam teraz, ja myślę właśnie o migracji, bo ten Battlenet zawsze wkurwia z tymi cenami w Euro.
Opublikowano 8 października 20248 paź Jak u Was z tym dodatkiem? Mam wykupioną edycje standard a nie mogę wybrać tej nowej postaci. Spirytysta jest zablokowany i każe mi kupić dodatekWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka