Skocz do zawartości

Apple TV +

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 301,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajawka 2 sezonu Severance - premiera 17 stycznia 2025. Szkoda, że tak długo jeszcze trzeba czekać, liczyłem że będzie jeszcze w tym roku.    

• Jestem mocno zaintrygowany, trailer mnie kupił.

Opublikowano
Ted Lasso
Silos
Rozdzielenie
The Morning Show
Czarny Ptak
Mythic Quest
Fundacja
For All Mankind
pewnie coś o czym teraz nie pamiętam 

Dodałbym jeszcze „See” i „Shantaram” do listy [emoji846]
Opublikowano

co prawda nie serial ale polecam dokument o Martym, Michealu J. Foxie. świetnie nakręcony i chwytający za serduszko

Opublikowano
W dniu 23.07.2023 o 22:16, Colin napisał:

Ekstrapolacje też spoko się zapowiadają ale zdążyłem obejrzeć tylko jeden odcinek :rolleyes:

ja nie polecam

Dużo znanych nazwisk może przyciągać a straszny zamulacz wyszedł, można jednym okiem oglądać. Jeden odcinek z hindusami tylko spoko, taki lekki cyberpunkowy vibe. 

z seriali nikt nie wspomniał o The Last Days of Ptolemy Grey a dobry z Samuelem Jacksonem. Raczej dla ludzi którym podobało się np To wiem na pewno z HBO. 

Opublikowano
45 minut temu, Masorz napisał:

Na drugi sezon Silosu poczekamy se prawdopodobnie do 2025:

Szkoda.

Opublikowano

To jednak dobrze ze kupilem ksiazke Silo, aktualnie sie przebijam przez akcje serialu ktora jest praktycznie 1:1 poki co.

Opublikowano

A nie dobra, byla 1 do 1 przez pare pierwszych stron, aktualnie dotarlem do momentu na ktorym skonczyl sie serial (15% z calej trylogii) i serial byl o wiele lepszy :kaz: Nie wiem czy pozniej moze beda jakies retrospekcje czy cos ale w serialu bylo o wiele wiecej zdarzen, postaci, watkow, w ksiazce bardzo malo sie dzieje. Przykladowo w ogole nie ma nic o Judicial gdzie w kazdym odcinku poswiecaja im kupe uwagi robiac z nich gestapo. 

No zobaczymy dalej.

Opublikowano

For All Mankind- no świetny serial, dzisiaj skończę pierwszy sezon.

Tymbardziej wielka szkoda, że w naszej rzeczywistości NASA obcięła budżet na eksplorację kosmosu a program kosmiczny po prostu wstrzymała na wiele lat :smutas:

Edit: co tam się odjebało pod koniec 9 odcinka o_O'

Opublikowano

Dziś skończyłem Teda Lasso i zdecydowanie topka z Appla, pod koniec było po prostu smutno że to już koniec. Środek 3 sezonu imo zdecydowanie poleciał w dół, wplecione wątki gejowsko lesbijskie i odcinki o niczym ale dwa ostatnie epy to 10/10. Świetnie napisane postacie, każdy miał swoją historię i klimat, parodia Ibry, obecność Guardioli wszystko tu daje swój klimat. No dla mnie pozycja obowiązkowa nieważne czy ktoś lubi piłkę czy nie bo historia porusza też inne dużo ważniejsze aspekty życia. 

Opublikowano

Też skończyłem właśnie pierwszy sezon For All Mankind. Miał kilka zbyt wolnych momentów w środku, ale ostatnie 3 odcinki to już jazda bez trzymanki. Jutro lecę z 2 sezonem. 

Opublikowano

Przypominam, że jak ktoś nie brał tych darmowych 2 miesięcy to ma czas do 24 sierpnia.

Opublikowano
11 hours ago, Masorz said:

Przypominam, że jak ktoś nie brał tych darmowych 2 miesięcy to ma czas do 24 sierpnia.

Jakich darmowych dwóch miesięcy?

Opublikowano

Końcówka 8ego odcinka 2 sezonu For All Mankind= ja pierdolę.

:notlikethis:

Perełka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oo super, to gdzieś na TV trzeba kliknąć?

Aktualnie mam dwa miechy z tego ostatniego promo to się przedłuży.

Opublikowano

Już nie pamiętam, ale u mnie sama ta oferta (3 miesiące gratis) wyskoczyła. Chyba po uruchomieniu (i aktualizacji) apki. 

Opublikowano

Nie tak fajnie.

Cytat

Tym razem niestety z akcji skorzystać mogą jednak tylko ci użytkownicy, którzy do tej pory nie testowali Apple TV+.

Opublikowano

U mnie tak samo. Opłacałem i korzystałem z darmowych miesięcy kilka razy. Teraz te 3 miesiące wpadły, ale nie miałem obecnie aktywnej usługi - może w tym problem. 

Opublikowano
5 godzin temu, smallv86 napisał:

3 miesiace za darmo dla posiadaczy tv od lg.

Promocja do 12 listopada.

Mam LG i w połowie listopada się kończy obecna promka jakoś to chyba nie zdążę.