Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

No i za(pipi)ongo. Nie mam jeszcze tv 4k, to bedę grał w ten tryb 1080p w 60 klateczkach.

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Jakie apki MS warto ściągnąć na telefon? Widziałem, że jest kilka, a nie chce mi sie ściągać każdej i testować :)

Opublikowano

Ulepszenia dla gier EA na nowej generacji - https://www.gameinformer.com/2020/11/05/ea-details-next-gen-enhancements-for-star-wars-squadrons-the-sims-4-and-more

W większości wygląda to tak, że PS5 dostaje wersje z PS4 Pro, XSX z XOX, a XSS z XONE. Przy okazji dostają one lepsze czasy wczytywania i boost do framerate'u.

Apex Legends dostanie konkretny, next-genowy upgrade w 2021 r.

FIFA 21 i Madden 21 otrzymają stosownego patcha 4 grudnia.

Jeśli chodzi o Star Wars Squadron, to PS5 będzie miało te sami klatki i rozdzielczość co PS4 Pro (+ lepsze oświetlenie).

Dla Xboxów wygląda to tak:

Cytat

Xbox Series X/S
Star Wars: Squadrons offers up two options on Xbox Series X/S: better visual quality or better performance. Better visual quality means an improved lighting model, running up to 2160p/60 FPS on Series X and up to 1440p/60 fps on Series S. Better performance takes that same resolution and bumps it up to up 120 FPS on both of Xbox's consoles. If you have a television that supports Variable Refresh Rates, Motive added a toggle in the menu for that.

Do 120 fpsów na obu.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Winicjusz? Zawsze szanowałem :obama:

Twórca szmat stoprocent i labelu stoprorap. 

Opublikowano

To akurat niezbyt wymagający tytuł, ale fakt. Kolejny tytuł ze 120 fpsami.

Opublikowano

Dziwne, że 5 dni do premiery, a nadal nie ma konkretnej rozpiski nowych tytułów w GPU na ten miesiąc.. Chociaż w sumie to co już wiemy o tytułach, które pojawią się 10 listopada też rozpala wyobraźnię:

- Gears Tactics

- Destiny 2: Poza Światłem

- Star Wars Jedi Fallen Order

- reszta katalogu EA z EA Play

O czymś zapomniałem z ujawnionych tytułów ?

Opublikowano
8 minut temu, funditto napisał:

Dziwne, że 5 dni do premiery, a nadal nie ma konkretnej rozpiski nowych tytułów w GPU na ten miesiąc.. Chociaż w sumie to co już wiemy o tytułach, które pojawią się 10 listopada też rozpala wyobraźnię:

- Gears Tactics

- Destiny 2: Poza Światłem

- Star Wars Jedi Fallen Order

- reszta katalogu EA z EA Play

O czymś zapomniałem z ujawnionych tytułów ?

+ Te

Trzeba czekać na jakieś inne zapowiedzi.

Opublikowano

Będzie chyba też wydarzenie Xboxowe 9-ego, kiedyś widziałem info że pojawią sie daty premier nadchodzących gier takich jak Forza Motorsport, może przy okazji zapowiedzą coś extra na 10-ego listopada, moze FS2020? 

Ok, zaczynam bujać w obłokach.

Opublikowano

Wiadomo coś czy Gearsy ultimate będą w 4k? Wcześniej zapowiadali coś, że bez ingerencji dewelopera będzie działać, ale od tamtej pory kompletnie zero info.

Opublikowano
37 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Będzie chyba też wydarzenie Xboxowe 9-ego, kiedyś widziałem info że pojawią sie daty premier nadchodzących gier takich jak Forza Motorsport, może przy okazji zapowiedzą coś extra na 10-ego listopada, moze FS2020? 

Ok, zaczynam bujać w obłokach.

Mogliby coś od the Initiative pokazać w końcu, ale czuję że to będzie gwóźdź programu E3 2021. :reggie: 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Mogliby coś od the Initiative pokazać w końcu, ale czuję że to będzie gwóźdź programu E3 2021. :reggie: 

Z tego co pamiętam zapowiadali, że w tym roku coś ujawnią. Osobiście obstawiam TGA

Opublikowano

Zaraz Digital Foundry zepsuje zabawę z tym 4K.

Opublikowano

Kij z tym 4k, jak to będzie wyglądac jak na tej focie wyżej to mi starczy. W Forza są pony cars?

Opublikowano
13 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ale będę na.k.ur.wiał jak kiedyś dostanę konsolę.

Dobrze, ze do tej pory Forzuni nie ruszalem. Idealny tytul do ogrywania na jesien/zime na wszechkoxie :obama:  

Moj plan na premiere nowej generacji to ogrywanie Wasteland 3 lub Gears Tactics + quick resume z Forzunia :xboss:

Opublikowano
  • Autor

Fajna reklama