Opublikowano 13 czerwca 20213 l I to by było na tyle, że "MS będzie wydawał gry Bethesdy na PS5, bo musi odrboić hajs" xDDDDD
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Shago napisał: I to by było na tyle, że "MS będzie wydawał gry Bethesdy na PS5, bo musi odrboić hajs" xDDDDD Po ostatnich grach Bethesdy - jest na co czekać!
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Rozi napisał: Po ostatnich grach Bethesdy - jest na co czekać! Wypierdalaj.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Ja pierdole series x nadal bez next genowych gier, chyba czekają z tymi killerami aż wszystkim wygaśnie abonament ze zdrapek z eneby
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Rozi napisał: Po ostatnich grach Bethesdy - jest na co czekać! Ale to gra Arkane, a jeszcze niedawno pisałeś że deathloop to arkane, nie bethesdy. WIEC JAK?!
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Shago napisał: Wypierdalaj. chłopie, weź się uspokój, to tylko, kurwa, gierki
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Widze ze pytacie to pokusze sie o podsumowanie. Na plus forza i stalker to jasne ale generalnie o konfie mozna powiedziec ze no coz, odbyla sie.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Po ostatnich grach Bethesdy - jest na co czekać! Deathloopem się jarales, ale to ex na PS5, więc już dobrze.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, XM. napisał: Ale to gra Arkane, a jeszcze niedawno pisałeś że deathloop to arkane, nie bethesdy. WIEC JAK?! Nie pisałem o tej gierce Arkane Która wygląda słabo, niestety.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: Deathloopem się jarales, ale to ex na PS5, więc już dobrze. Jaki ex
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Ludwes napisał: chłopie, weź się uspokój, to tylko, kurwa, gierki Niektórzy pomylili CW z tym tematem, bo wiedzieli, że tam każdy by miał na nich wywalone. A tak, to tutaj mogą pokazać jak są zjebani umysłowo.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 32 minuty temu, 20inchDT napisał: Sklepikarz ma ból dupy, bo mu chleb zabierają Wszyscy zadowoleni - fani xboxa, ze ich konsola stabilnie na podium, a sklepikarze bo pohandluja jeszcze przynajmniej 2 lata. Dzieki Phil! Everything was FPS!
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Microsoft rozrzucił Sony jak gowno po polu, zaorane, graczem jest ten kto ma Xboxa w domu.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Najlepsza konferencja E3 i tego roku. no inna sprawa, że szczególnej konkurencji to to nie mialo
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Podsumowując - Forza sztos, Replaced wygląda pięknie, ale wszystko to ogram na One S. Szkoda, liczyłem, że serio wydadzą jakiegoś killera, prawdziwy next-gen, dzięki któremu w końcu zakup Series X (albo S), okaże się opłacalny. Dużo gier, ale wszystko ogram na Playstation.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Mają gry na 2021, mnóstwo sztosu na 2022 i jako jedyni moce przerobowe 1st party aby dostarczać dużo i regularnie. Jestem zdecydowanie pod wrażeniem tego co zobaczyłem, świetna robota MS.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Konfa 6/10 - dobre gry ktore ogram za paczkę frytek, ale efektu wow zero po mojej stronie. Top 3 gier stalker2, f5 i redfall.